Vi skal nå i gang med byggetrinn 2. Moderne og arealeffektive leiligheter sentralt på Svøo.

Svøovegen 116, 3560 HEMSEDAL

Pris fra

kr 2 000 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 52 - 70 m2
  • Soverom 1 - 2

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Eksterne lenker

Vår hjemmeside Boligpartner sin hjemmesiden

Ferdigstillelse

Første leilighet ferdigstilles våren 2020.

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Svøo Boligtun er et et nytt og spennende boligprosjekt på Svøo i Hemsedal med sentral beliggenhet og flott utsikt. Prosjektet vil totalt bestå av 14 nye boliger, fordelt på 3 stk firemannsboliger og 1 stk tomannsbolig. 1. byggetrinn er utsolgt, og vi starter bygging av byggetrinn 2 i løpet av høsten 2019. 1 leilighet er forhåndssolgt. Det vil være mulighet for å se leilighetene fra byggetrinn 1 - ta kontakt for visning.

Vi starter salg av leilighetene mandag 02.september kl 10. Det er førstemann til mølla-prinsipp.

Byggetrinn 2 består av 4 leiligheter med 2 forskjellige størrelser og planløsninger. 3 av disse leilighetene legges nå ut for salg. Felles for leilighetene er praktiske og arealeffektive planløsninger, store vinduer, peisovn og egen balkong/terrasse. Leilighetene leveres med moderne overflater, et stilrent kjøkken og bad. Det er en stor sportsbod praktisk plassert rett utenfor inngangsdøren. Hver leilighet vil også få sin egen "signaturfarge" på ytterdør.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og prospekt.

Velkommen til Svøo Boligtun!

Beliggenhet

Svøo Boligtun ligger 5 km sør for Hemsedal sentrum, i et veletablert og rolig boligfelt med fantastisk utsikt mot Hydnefossen, Veslehorn, Storehorn og Totten. Det er ca 2 km til matbutikk, barnehage og skole på Ulsåk.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkering

Det følger med 1 parkeringsplass per leilighet, samt 2 gjesteparkering som benyttes av leilighetene i fellesskap.

Regulering

Boligen er regulert til boligformål.Reguleringsplan for Svøo Boligfelt III er gjeldende for området. Reguleringsplan med kart og bestemmelser kan lastes ned fra kommunens hjemmeside, eller utleveres av oss.

Svøovegen 116, 3560 HEMSEDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS