Spennende enebolig prosjekteres i nytt og solrikt boligfelt i Golbergsgutu av Bygg Team AS. Se www.golbergsgutu.no

Golbergsgutu tomt 11, 3550 GOL

Pris

kr 4 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 500 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Utsikt, Balansert ventilasjon

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper

Beskrivelse (type bolig)

Vi er stolte av å vise deg vårt nye, attraktive boligområde Golbergsgutu. Tomteområdet ligger landlig og solrikt til med flott utsikt mot Gol sentrum. Her tilbyr vi et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser. Byggingen av de aller første boligene her er allerede godt i gang. Ta kontakt med oss du også – så kan det bli deg som får flytte inn i nytt hjem her øverst i Tuppeskogen.

Assisi er en moderne enebolig utviklet for skrå tomt. Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter.

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Reguleringsplanen gir stort spillerom. Så hvis du ønsker deg et spennende funkishus med takterrasse og flatt tak, gir vi deg nå muligheten til å bygge dette drømmehuset her sammen med oss.

Bor du i Golbergsgutu kan du glede deg til aktive dager på nabolagets eget fritidsområde. Her blir det lekeplass og akebakke samt en koselig grillhytte hvor dere får god plass til både store og små. Vi ønsker å skape et trygt og godt bomiljø, hvor det er rom for alle generasjoner.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi fortelle deg mer Golbergsgutu.

Prisantydning er retningsgivende for prosjektet og det er satt opp budsjettposter på leveranser utenom Boligpartner og Bygg Team AS.

Adkomst

Golbergsgutu boligområde ligger øverst i Tuppeskogen med gangavstand til Gol sentrum (1,5 km) og barne- og ungdomsskolen. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Golbergsgutu tomt 11, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS