Innholdsrik tomannsbolig med carport, sportsbod og god uteplass

Golbergsgutu tomt B, 3550 GOL

Pris fra

kr 2 775 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Golbergsgutu Boligområde - et godt hjem!

Se vår prosjektside for området på www.golbergsgutu.no

Dette er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Vi nå er i gang med prosjektering av 2. byggetrinn. Vi kommer til å tilby et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Det blir lagt vekt på å lage et trygt og godt bomiljø, for både barn og voksne. Det er derfor prosjektert et "fritidsområde" med god plass til både lekeplass og akebakke. I løpet av våren 2019 blir det satt opp gapahuk med grill og benker. Her kan barna kose seg, mens dere voksne bygger hus eller nyter fritiden. Dette vil bli et naturlig samlingspunkt for både store og små.


Beliggenhet

Golbergsgutu Boligfelt ligger øverst i Tuppeskogen ca 1,5 km fra Gol sentrum og 1,5 km fra barne og ungdomskolen. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligområde være skiltet og ligge på høyre hånd.

Innhold

Tellus er en av våre mest populære modeller i vårt sortiement over flermannsboliger. Den har en moderne signatur og en planløsninger som passer både for unge, en liten familie og de litt eldre som ønsker en mindre bolig.

Leilighetene på 78 kvm inneholder stor og åpen kjøkken- stueløsning på 43m2. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og flott utsikt over Gol. Det er romslig bad og 2-3 soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun og fin uteplass, skjermet for vær og vind.

Leilighetene leveres komplette, og prisen vil inkluderer andel tomteverdi, utgraving, betongplate, bunnledninger, rørleggerleveranse, elektrikerleveranse, tilkobling (strøm, vann og avløp), pipe, ferdige overflater innvendig, kjøkken, baderoms-innredning, dusjvegger og carport med sportsbod.

Leiligheten er indeksregulert per 15.04.2019.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Golbergsgutu tomt B, 3550 GOL

Loading map...

Flere boliger fra Bygg Team AS