Enebolig med 3 soverom på ett plan - et godt og praktisk hjem med lavt strømforbruk. Oppført av lokale håndverkere.

Golbergsgutu tomt 1, 3550 GOL

Pris

kr 3 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 590 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 118 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Hage, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem

Beliggenhet

Golbergsgutu Boligområde ligger øverst i Tuppeskogen og ligger i gangavstand til (ca 1,5 km) fra Gol sentrum og barne og ungdomskolen. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper.

Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Standard

Golbergsgutu Boligområde - få et godt hjem med husene folk snakker om!

Dette er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Vi nå er i gang med 1. byggetrinn med overtagelse høsten 2019. Vi kommer til å tilby et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Det blir lagt vekt på å lage et trygt og godt bomiljø, for både barn og voksne. Det er derfor prosjektert et "fritidsområde" med god plass til både lekeplass og akebakke. I løpet av våren 2019 blir det satt opp gapahuk med grill og benker. Her kan barna kose seg, mens dere voksne bygger hus eller nyter fritiden. Dette vil bli et naturlig samlingspunkt for både store og små.

Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger alt til rette for å få maksimalt ut av sommerdagene.

I tilknytning til inngangspartiet har Aksberg også en smart sportsbod for lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Overtakelse

Etter avtale med kjøper.

Golbergsgutu tomt 1, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Bygg Team AS