Storslagen hytte m/5 sov. (10 sengepl.), storstue på 61 m2 og egen TV-stue. Prosjektert på flott tomt 975 moh. m/gode solforhold og panoramautsikt

Storslagen hytte m/5 sov. (10 sengepl.), storstue på 61 m2 og egen TV-stue. Prosjektert på flott tomt 975 moh. m/gode solforhold og panoramautsikt

Bjødnalie, Golsfjellet, Storstuggu, 3550 GOL

Pris

kr 5 785 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 785 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 148 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende øverst i Bjødnalie hytteområde på Golsfjellet 975 moh. (i nærheten av Storefjell og Kamben hotell). Det er et fullstadard hyttefelt med helårsvei.
Tomten på ca 2,2 mål ligger i et kulturlandskapsområde og fra eiendommen med svært gode solforhold har man en flott panoramautsikt utover fjellheimen og områdene.

Fra Bjødnalie har man direkte adgang til det velpreparerte skiløypenettet på Golsfjellet, med mange turmuligheter innover fjellområdene i flott natur.
Ved Storefjell finner man en 2 km lysløype. 4 Grillhytter er satt opp i løypenettet; Solseter, Veslefjell, Storemyre og Storefjell. Disse står åpne hele året, bare ta med ved og grillmat i sekken.
For løypenett, se: www.golinfo.no/langrenn_golsfjellet/

Sommerstid er området et godt utgangspunkt for flotte fotturer i variert fjellterreng, med fine muligheter for både bading og fisking i flere vann/elver. Området byr også på mange stølsveier og stier for fine sykkelturer.
For sommerkart, se: http://hallingdal.info/grafikk/pdf/Golsfjellet-sommer.pdf

I nærområdet ligger flere hoteller som tilbyr restauranter og evt. overnatting for egne gjester. De har også konserter og arrangementer gjennom året.
Om man vil spille golf, så finner man golfbane ved Eikredammen og ved Hemsedal.
I områdene rundt Gol finner man også ulike aktivitetstilbud.

I området har man alpinanlegg ved Storefjell og Bualie, samt i Bjødnalie. Om man vil ha større alpine utfordringer kan man ta turen til Gol Skipark, Hemsedal eller Ål.

Bjødnalie ligger ca 20 min. fra Gol sentrum. Her finnes kjøpesenter, vinmonopol, post/bank, bensinstasjoner, apotek/legesenter, butikker og møbelhus etc.
Her kan man få spa-behandling og ta med seg familien til badeland og middelalderparken.
Bergensbanen har togstasjon ved Gol sentrum.

Les gjerne mer på: www.golinfo.no

Ved seriøs interesse kan vi arrangere at man kan få "prøvebo" området i en leilighet.

Beskrivelse av boligen

STORSTUGGU er en storslagen drømmehytte med BRA på 148 m2, 5 soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til mange soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytten har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad/wc dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytten har en storstue av de sjeldne! På hele 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

SE FILM AV HYTTEN i link til høyre

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til en verdi av kr 67.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad/VVS:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 l varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg er kalkulert med kr 37.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile.

Dører og vinduer:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres stående kledning 14 x 145 mm skygge skrå furu, natur ubehandlet.

Taktekking:
Shingel yttertak som standard. Tretak, torv- eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 200,- pr m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og lamper kommer i tillegg.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad/wc, gang/VF og i bod med bereder. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert.

Leveransebeskrivelser:
Våre hytter oppføres ihht. Leveransebeskrivelse fra BoligPartner og ByggTeam.

Adkomst

Fra Leira/fra Gol sentrum: Følg RV 51 og ta av i krysset ved Hallingen retning Golsfjellet/Storefjell. Følg Golsfjellvegen (veibom kr 40,-) til Bjødnalivegen og ta til venstre inn på denne veien. Følg veien til enden og hold til høyre inn på Øvre Bjødnalivegen. Følg veien oppover, helt til toppen. Tomten ligger på høyre side og er merket med skilt fra ByggTeam/BoligPartner.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (ihht. reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår hyttekatalog.
Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (inkl. Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealbeskrivelse

BRA 148 m2 og P-Rom 133 m2.

Innhold

Frittliggende hytte STORSTUGGU som inneholder: Stue/kjøkken areal på 61,9 m2, TV-stue, 5 stk soverom (mulighet for 10 sengeplasser), bad/wc, entre, garderobe, 2 kott og 4 boder. Boder kan gjøres om til badstue med adkomst fra badet og ett ekstra bad/wc i tilkyntning til et soverom.

ByggTeam kan om ønskelig og det tillates oppføre garasje, anneks og/eller uthus i stil som hytten, etter nærmere avtale. Også mulig å bygge garasje eller bod inntil hytten.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen, som kan vinterbrøytes.

Tomt

Utsiktstomt øverst i hyttefeltet, nr T29 - Selveiertomt på ca 2200 m2, er pt. ikke oppmålt.
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Ved interesse har vi tilgang til andre tomter i hyttefeltet, nr T4 på 1135 m2, nr T21 på ca 1390 m2. Tomtene er merket med skilt fra ByggTeam/BoligPartner. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Felles privat vei og vann. Avløp tilkoblet kommunalt avløp via privat ledning.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om endelig kommunal godkjenning av foreslått hyttemodell.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Tilkoblingsavgifter og omkostninger

Obligatoriske tilkoblingsavgifter, som forfaller til betaling senest innen ferdigstillelse av hytten:
Anleggsbidrag til veien Fjellheim - Oset kr 10.000,-
Veiavgift til Bjødnalivegen i byggeperioden kr 4.300,-
Vann (privat) kr 298,- pr m2 BRA hytte
Avløp (Gol kommune) kr 215,- pr m2 BRA hytte
Tilkobling Bjødnali-kloakkledning kr 10.000,-
Anleggsbidrag bredbånd kr 15.000,- (det vil i tillegg påløpe utgifter ved oppkobling av fiberkabel inne i hytten!)

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Det er dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, gebyr for tinglysning av pant og attestgebyr som totalt utgjør kr. 53.780,- (forutsatt ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.
Gol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
For hytteeier på Bjødnalie har man stipulert følgende årlige utgifter (pr. sept. 2017), med forbehold om endringer:
Helårsvei Fjellheim-Oset ca kr 1.000,-
Helårsvei Bjødnalivegen/felles ca kr 600,-
Helårsvei i feltet og brøyting på tomt ca kr 3.000,-
Vann/avløpsavgifter i hyttefeltet ca kr 4.200,-
Vedlikehold Bjødnalie avløp ca kr 100,-
Avløpsavgift kommunen ca kr 2.700,-
Renovasjon (kommunen) ca kr 1.200,-
Løype- og stimerking Golsfjellet Utmarkslag fra ca kr 1.000,-

Regulering

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i reguleringsplan for Bebyggelsesplan for F6, Kamben - Golsfjellet.
Planen regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Denne tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 5,5m (ifht gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen). Tak skal utføres som saltak med takvinkel mellom 22 og 35 grader. Hytten skal plasseres slik at det kan opparbeides 2 vinterbrøytede biloppstillingsplasser. P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Utnyttelsesgraden er maksimalt BRA = 225 m2 bygningsmasse + 36 m2 p-plasser = 261 m2.
Anneks kan bebygges med BRA på inntil 30 m2 og uthus inntil 25 m2.
Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Heftelser / Servitutter

På hver tomt vil det bli tinglyst en tekst på grunnboksblad vedr. tilgang for vedlikehold/reparasjon av vann- og avløpsnett. Tekstinnhold:
Bjødnalie Infrastruktur AS har rett til å utføre vedlikehold og reparasjon av vann- og avløpsledninger som går over eiendommen gnr____, bnr ___.

Kommunen har panterett som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter/eiendomsskatt.
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen, såkalt hovedbøl, er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser (servitutter) knyttet til eiendommen som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Bjødnalie, Golsfjellet, Storstuggu, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS