Golsfjell Fjellstue Hyttegrend - Prosjektert hytte m/hems beliggende i flott kulturlandskap med gode solforhold og vid utsikt

Golsfjellet Vest, Golsfjellet Fjellstue Hyttegrend, 3550 GOL

Pris

kr 3 175 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 175 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 64 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Fiskemulighet

Beliggenhet

Golsfjell Fjellstue Hyttegrend er beliggende på Golsfjellet Vest ca 20 min. fra Gol sentrum. Tomten ligger ca 910 moh. i et hyggelig kulturlandskap med gode solforhold og vid utsikt utover Tisleifjorden og fjellheimen rundt.
Hyttene er gjerdet inn med et felles gjerde, slik at husdyr ikke kommer innpå hyttene.

Med Golsfjell Fjellstue som nærmeste nabo har man tilgang til vaktmestertjenester, catering og festlokaler, eller man kan gå og ta en bedre middag. Fjellstuen har ca 100 års erfaring med å tilby service/komfort og kan huse dine gjester ved behov og arrangere aktiviteter.
Se mer på: http://www.golsfjell.no/

Området byr på flott natur og gode helårlige turmuligheter for hele familien. Ut på tur - rett fra hytten. Fra eiendommen er det en liten spasertur ned til Tisleifjorden hvor man kan bade og fiske. Også fint å ta en båttur i godvær eller som avveksling.
Fine stølsveier og stier som også eigner seg for kortere og lengre sykkelturer.
Muligheter for å spille golf om man vil ta en biltur.

Vinterstid kan man spenne på seg skiene og gå flotte turer på godt preparerte skiløyper innover fjellheimen, helt til Hemsedal om man vil.
Om man ønsker å besøke alpinanlegg, så finner man fine nedfarter både på Gol og i Hemsedal (ca 30 min. biltur).

I Gol sentrum finnes kjøpesenter, vinmonopol, post/bank, bensinstasjoner, apotek/legesenter, butikker og møbelhus etc. Her kan man få spa-behandling og ta med seg familien til badeland og middelalderparken.
Bergensbanen har togstasjon ved Gol sentrum.

Beskrivelse av boligen

GRÅHØ MED HEMS kan enkelt huse 8 overnattingsgjester, og hemsstuen blir raskt barnas favorittsted i hytten.
Gråhø m/hems har tre soverom i 1. etg.. Med hemsen, som har et gulvareal på 24 m2, får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytten utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner/familie på hyttetur.

Med stue på hemsen får man to sosiale soner. Noen kan f.eks se TV og spille spill uten å forstyrre andre.
Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.
Hytten er her prosjektert med torvtak.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til en verdi av kr 30.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 l varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusj er kalkulert med kr 23.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile.

Dører og vinduer:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.
Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.
Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.
Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres stående kledning 14 x 145 mm skygge skrå furu, natur ubehandlet.

Taktekking:
Torvtak er priset i leveransen ihht. krav om det i vedtekter for området.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 200,- pr m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Mellom trinnene monteres barnesikring og rekkverk utføres med vertikale spiler for å hindre klatring. Trapp, rekkverk med vertikale spiler og håndrekke. Spiler, håndrekke og vanger leveres i lakkert furu. Trinn leveres i lakkert furu. Hemsstige leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik. Sambatrapp kan også leveres som tilvalg.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og lamper kommer i tillegg.

Rørleggerarbeid:
Leveranse ihht. til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad/wc, gang/entre og i bod med bereder. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leveransebeskrivelser:
Våre hytter oppføres ihht. Leveransebeskrivelse fra BoligPartner og ByggTeam.

Adkomst

Fra RV7/Gol sentrum: Kjør RV52 (retn. Hemsedal) til Robru og ta til høyre etter matbutikken. Følg Øvre Hemsedalsvegen til et Y-kryss og ta inn på Auenhauglivegen (bomvei), se skilting til Golsfjell Fjellstue. Følg veien innover til du kommer til fjellstuen på venstre hånd. Kjør videre og ta første vei ned til venstre, eiendommen ligger på venstre hånd, se skilt fra ByggTeam/BoligPartner.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (ihht. reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår hyttekatalog.
Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (inkl. Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealberkrivelse

BRA 64 m2 og P-Rom 59 m2. I tillegg et hemsareal på 24 m2 (takhøyde 189 cm)

Innhold

Frittliggende hytte GRÅHØ MED HEMS som inneholder: Stue/kjøkken areal på 25,3 m2, 3 stk soverom + hems (mulighet for 8 sengeplasser), hemsstue, bad/wc, entre/gang og bod.

ByggTeam kan om ønskelig og det tillates oppføre garasje i stil som hytten (også boder/anneks) etter nærmere avtale. Også mulig å bygge garasje eller bod inntil hytten.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen.

Tomt

Tomt - Selveiertomt på 999 m2
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Vei / vann / avløp

Privat vei i hyttefeltet. Det er etablert et felles vann- og avløpsanlegg for området.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om endelig kommunal godkjenning av foreslått hyttemodell.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Avgifter og omkostninger

Førstegangsavgifter i byggeperiode:
Avgift veien Sørbølkrysset - Glomsrud kr 10.000. Betales ved oppstart byggearbeider
Avgift vei i hyttefeltet kr 3.000. Betales ved oppstart byggearbeider

Påkoblingavgift for vann/avløp og strøm er inkludert i prisen.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Det er dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, gebyr for tinglysning av pant og attestgebyr som totalt utgjør kr. 23.155,- (forutsatt ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen. Gol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
For hytteeier på Golsfjell Fjellstue Hyttegrend har man stipulert følgende årlige utgifter, med forbehold om endringer:
Vedlikehold helårsvei i hyttefeltet, inkl. brøyting ca kr 2.000,-
Vedlikehold helårsvei Sørbølkrysset til hyttefeltet, inkl. brøyting, for 2017 ca kr 1.650,-
Drift / vedlikehold av vann- og avløpsanlegg for hyttefeltet ca kr 7.000,-
Bidrag til skiløyper/sykkel- og turstier ca kr 1.800,-

Regulering

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i reguleringsplan for Golsfjell Fjellstue, Gol kommune. Be evt om å få hele planen tilsendt.
Det kan bygges en frittliggende fritidsbolig med et tilhørende anneks og/eller uthus. Bestemmelsene regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,5m ifht gjennomsnittlig planert terrengnivå rundt bygningen.
Tak skal utføres som saltak/annet skråtak, med takvinkel mellom 22,5 og 35 grader. Iflg vedtekter for hyttefeltet skal det benyttes torvtak på hytte og evt uthus og/eller anneks (torvtak på hytten er priset i levevransen).
Det er tillatt med "oppstuggu" på bygningen, maks størrelse for "oppstuggu" er 40% av hyttens grunnflate.
2 stk P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Utnyttelsesgraden er maksimalt BRA 210 m2 = 174 m2 hytte (210-36=174 m2).
Evt . anneks kan bygges med BRA inntil 30 m2 og skal funksjonelt fungere sammen med hytten og tillates brukt til varig opphold.
Evt. uthus kan bygges med BRA inntil 25 m2 og skal ikke brukes til varig opphold.
Mønehøyde på anneks/uthus skal maks være 4,5 meter.
Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Vedtekter / heftelser / servitutter

Vedtekter for Golsfjell Fjellstue Hyttegrend er/vil bli tinglyst på alle tomtene/eiendommene i hyttefeltet. For oversendelse av vedtektene, kontakt hyttekonsulent.

Kommunen har panterett som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter/eiendomsskatt.
Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen, såkalt hovedbøl, er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser (servitutter) knyttet til eiendommen som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Golsfjellet Vest, Golsfjellet Fjellstue Hyttegrend, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS