BJØDNALIE - Moderne og praktisk hytte m/hems fint bel. med vid utsikt og gode solforhold. Ca 20 min. fra Gol sentrum/tog

Golsfjellet - Bjødnalihaugen 10, Kvarstad, 3550 GOL

Pris

kr 2 930 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 930 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Bjødnalie hyttefelt på Golsfjellet 940 moh., i nærheten av Storefjell og Kamben hotell. Det er et fullstadard hyttefelt med bilvei til hyttedøren.
Tomten ligger i et kulturlandskapsområde og fra eiendommen med gode solforhold har man en vid og god utsikt utover fjellheimen og området.

Fra Bjødnalie har man direkte adgang til det velpreparerte skiløypenettet på Golsfjellet, med mange turmuligheter innover fjellområdene i flott natur.
Ved Storefjell finner man en 2 km lysløype. 4 Grillhytter er satt opp i løypenettet; Solseter, Veslefjell, Storemyre og Storefjell. Disse står åpne hele året, bare ta med ved og grillmat i sekken.
For løypenett, se: www.golinfo.no/langrenn_golsfjellet/

Sommerstid er området et godt utgangspunkt for flotte fotturer i variert fjellterreng, med fine muligheter for både bading og fisking i flere vann/elver. Området byr også på mange stølsveier og stier for fine sykkelturer.
For sommerkart, se: http://hallingdal.info/grafikk/pdf/Golsfjellet-sommer.pdf

I nærområdet ligger flere hoteller som tilbyr restauranter og evt. overnatting for egne gjester. De har også konserter og arrangementer gjennom året.
Om man vil spille golf, så finner man golfbane ved Eikredammen og ved Hemsedal.
I områdene rundt Gol finner man også ulike aktivitetstilbud.

I området har man alpinanlegg ved Storefjell og Bualie, samt i Bjødnalie. Om man vil ha større alpine utfordringer kan man ta turen til Gol Skipark, Hemsedal eller Ål.

Bjødnalie ligger ca 20 min. fra Gol sentrum. Her finnes kjøpesenter, vinmonopol, post/bank, bensinstasjoner, apotek/legesenter, butikker og møbelhus etc.
Her kan man få spa-behandling og ta med seg familien til badeland og middelalderparken.
Bergensbanen har togstasjon ved Gol sentrum.

Les gjerne mer på: www.golinfo.no

Ved seriøs interesse kan vi arrangere at man kan få "prøvebo" området i en leilighet.

Beskrivelse av boligen

KVARSTAD er en moderne hyttemodell med gode løsninger. Hytten har et bruksareal på 65 m2. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
I tillegg har man en mindre bod som evt. kan innredes som badstue.
Hytten har en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen med ca 19 m2 gulvareal. Her oppe finnes det ekstra plass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel. Med hemsen har hytten 2+1 soverom med mulighet for 4+2 sengeplasser.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen..

Innhold

BRA 65 m2, i tillegg et hems-areal på 19 m2 (takhøyde 1,89m)

Frittliggende hytte med: Stue/kjøkken areal på 26 m2, 2 stk soverom + hems (gir mulighet for 6 sengeplasser), bad/wc, gang/VF og 2 boder, hvorav den minste kan innredes som badstue med adkomst fra badet.

ByggTeam kan om ønskelig oppføre bod/garasje i stil som hytten etter nærmere avtale.

Adkomst

Fra Leira/fra Gol sentrum: Følg RV 51 og ta av i krysset ved Hallingen retning Golsfjellet/Storefjell. Følg Golsfjellvegen (veibom kr 40,-) til Bjødnalivegen og ta til venstre inn på denne veien. Følg veien til enden og hold til høyre inn på Øvre Bjødnalivegen. Følg veien innover, etter en venstre sving ligger tomten på venstre side (før et veikryss). Tomten er merket med skilt fra ByggTeam/BoligPartner.

Regulering

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i reguleringsplan for Bebyggelsesplan for F6, Kamben - Golsfjellet. Generelt:
Tak skal utføres som saltak med takvinkel mellom 22 og 35 grader. Hytten skal plasseres slik at det kan opparbeides 2 vinterbrøytede biloppstillingsplasser. P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Anneks kan bebygges med BRA på inntil 30 m2 og uthus inntil 25 m2, med tillatt mønehøyde 4,5m. Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Tomt T4:
Denne tomten kan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,5m (ifht gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen). . Utnyttelsesgraden er maksimalt BRA = 175 m2 bygningsmasse + 36 m2 p-plasser = 211 m2.

Ta gjerne kontakt om evt. andre tomter kan være av interesse.

Parkeringsforhold

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen, som kan vinterbrøytes.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (innenfor reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter og mer klassiske hyttetyper.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår hyttekatalog.
Kontakt oss for nærmere informasjon og priser. Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealbeskrivelse

BRA 65 m2, P-Rom 59 m2. I tillegg et hemsareal på 19 m2 (takhøyde 1,89 m)

Innhold

Frittliggende hytte som inneholder: Stue/kjøkken areal på 26 m2, 2 stk soverom + hems (gir mulighet for 6 sengeplasser), bad/wc, gang/VF og 2 boder, hvorav den minste kan innredes som badstue med adkomst fra badet.

ByggTeam kan om ønskelig oppføre garasje i stil som hytten (også boder/anneks) etter nærmere avtale.

Tomt

Selveiertomt på 1135 m2.
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Ved interesse har vi tilgang til andre tomter i feltet, nr T29 (videre opp veien, på toppen) på ca 2200 m2 og nr T21 på ca 1400 m2 (vei inn til venstre, på venstre hånd). Ta gjerne kontakt for informasjon.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Tilkoblingsavgifter og omkostninger

Obligatoriske tilkoblingsavgifter, som forfaller til betaling senest innen ferdigstillelse av hytten:
Anleggsbidrag til veien Fjellheim - Oset kr 10.000,-
Veiavgift til Bjødnalivegen i byggeperioden kr 4.300,-
Vann (privat) kr 298,- pr m2 BRA hytte
Avløp (Gol kommune) kr 215,- pr m2 BRA hytte
Tilkobling Bjødnali-kloakkledning kr 10.000,-
Anleggsbidrag bredbånd kr 15.000,- (det vil i tillegg påløpe utgifter ved oppkobling av fiberkabel inne i hytten!)

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 20.000, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- (for hvert pantedokument) og attestgebyr kr. 230,- (for hvert pantedokument). Totalt utgjør dette kr. 21.280,- (forutsatt ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.
Gol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
For hytteeier på Bjødnalie har man stipulert følgende årlige utgifter (pr. sept. 2017), med forbehold om endringer:
Helårsvei Fjellheim-Oset ca kr 1.000,-
Helårsvei Bjødnalivegen/felles ca kr 600,-
Helårsvei i feltet og brøyting på tomt ca kr 3.000,-
Vann/avløpsavgifter i hyttefeltet ca kr 4.200,-
Vedlikehold Bjødnalie avløp ca kr 100,-
Avløpsavgift kommunen ca kr 2.700,-
Renovasjon (kommunen) ca kr 1.200,-
Løype- og stimerking Golsfjellet Utmarkslag fra ca kr 1.000,-

Regulering

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i reguleringsplan for Bebyggelsesplan for F6, Kamben - Golsfjellet.
Planen regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Denne tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,5m (ifht gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen). Tak skal utføres som saltak med takvinkel mellom 22 og 35 grader. Hytten skal plasseres slik at det kan opparbeides 2 vinterbrøytede biloppstillingsplasser. P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Utnyttelsesgraden er maksimalt BRA = 175 m2 bygningsmasse + 36 m2 p-plasser = 211 m2.
Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Heftelser / servitutter

På hver tomt vil det bli tinglyst en tekst på grunnboksblad vedr. tilgang for vedlikehold/reparasjon av vann- og avløpsnett. Tekstinnhold:
Bjødnalie Infrastruktur AS har rett til å utføre vedlikehold og reparasjon av vann- og avløpsledninger som går over eiendommen gnr____, bnr ___.

Kommunen har panterett som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter/eiendomsskatt.

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen, såkalt hovedbøl, er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser (servitutter) knyttet til eiendommen som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen, som kan vinterbrøytes.

Vei / Vann / Avløp

Felles privat vei og vann. Avløp tilkoblet kommunalt avløp via privat ledning.

Golsfjellet - Bjødnalihaugen 10, Kvarstad, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS