Innholdsrik familiehytte m/hems prosjektert på toppen av Gol Ski park/Skagahøgdi. Nydelig utsikt og gode solforhold

Gol Fjellandsby/Skagahøgdi - Bukkehø, 3550 GOL

Pris

kr 4 117 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 117 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 96 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Eksterne lenker

Områdevideo Virtuel visning

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Gol Fjellandsby/Skagahøgdi er et spennende hytte- og leilighets-område på toppen av Gol Skipark, ca. 900 m.o.h. Fra eiendommen med gode solforhold har man en nydelig utsikt utover fjellheimen.

Fra hytten kan man gå rett ut i et flott preparert skiløypenett som strekker seg helt til Hemsedal og fjellene på Ål, også med muligheter for toppturer og kiting.
Om sommeren kan man vandre innover fjellet i et nett av turstier og benytte seg av mange fiske- og bademuligheter.
Området er også et godt utgangspunkt for fine sykkelturer.

Man har ski inn/ut til alpinbakkene i Gol Skipark. Bakkene egner seg godt for hele familien. Her kan man også stå på ski om kvelden. Gol Skipark har 20 nedfarter, eget barneområde og railpark. Med en høydeforskjell på 470 meter fordelt på 3 heiser, kan de tilby flotte nedfarter. Bakkene er varierte og er beliggende med en flott utsikt over fjellheimen.
For litt avveksling kan man også ta turen til Hemsedal, Ål eller Geilo.

I området tilbys det ulike aktiviteter og vil man spille golf ligger en 18-hulls golfbane i nærområdet (ca. 20 min med bil).

Gol sentrum ligger ca. 15 minutters kjøretid fra hytten. Her finnes butikker, kjøpesenter, restauranter, hotell, vinmonopol, badeland, bank/post, legesenter, apotek m.m.
Bergensbanen har togstasjon på Gol.
Kjøretid fra Oslo er ca 2,5 timer, fra Bergen ca 4 timer.

Se gjerne mer på:
www.golskipark.no og www.golinfo.no

Kontakt oss gjerne, så kan vi vise tomten, området og ta en prat om hyttemodellen.

Beskrivelse av boligen

Hytten BUKKEHØ ble lansert i 2017.
Se 360 GRADERS VISNING AV HYTTEN INNVENDIG i link under bilder.

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har man en praktisk hems (11 m2 gulvareal) som gir større fleksibilitet og mulighet for flere sengeplasser.

Hytten har et flott kjøkken- og stueområde på over 40 m2. Her løfter taket seg nesten fem meter opp og store vindusflater slipper inn mye lys og gir godt utsyn til naturen. Fra kjøkkenet er det utgang til en praktisk overbygd uteplass.

Med en ekstra tv-stue kan noen trekke seg litt unna og ikke forstyrre andre, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser.
I Bukkehø blir også den viktige bodplassen ivaretatt. Her har man egen sportsbod til ski og utstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En god lagringsplass for bla. utetøy/sko. Alternativt kan denne boden gjøres om til et separat wc.

Vi har hytten BUKKEHØ som VISNINGSHYTTE PÅ GEILO. Ønsker du å se hytten ferdig oppført og få forklart muligheter for egne tilpasninger, ta kontakt for å avtale en visning.

Prosjektet er utviklet og selges av ByggTeam AS på Gol. Vi er lokal forhandler av BoligPartner hytter og hus/leiligheter for hele Hallingdal. Vi leverer høy kvalitet, gir en god service og har alltid en tett oppfølging av våre kunder.

For mer informasjon se: www.byggteam-gol.no

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 75.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg er kalkulert med kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile.

Dører og vinduer:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.
Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.
Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.
Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.
Da hytten er beliggende over 800 m.o.h. er kostnad for trykkutjevning av glass i vinduer og balkongdører medtatt i prisen.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Skygge skrå, stående ubehandlet panel i furu, 14x145 mm

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunde står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 300,- pr m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Mellom trinnene monteres barnesikring og rekkverk utføres med vertikale spiler for å hindre klatring. Trapp, rekkverk med vertikale spiler og håndrekke. Spiler, håndrekke og vanger leveres i lakkert furu. Trinn leveres i lakkert furu. Hemsstige leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik. Sambatrapp kan også leveres som tilvalg.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og belysning er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad/wc, gang/VF og i bod med bereder. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Oppgitte priser er pr februar 2019.

ByggTeam kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Adkomst

Fra RV 7: Kjør til Gol sentrum og følg RV 52 retning Hemsedal. Etter ca 3 km ta til venstre ved skilt til Gol Skipark/Skagahøgdi. Følg veien i ca 700m og ta til høyre, følg veien videre med skilting mot Skagahøgdi. Følg veien inn på området til tomtene som er merket med skilt fra ByggTeam/BoligPartner.

Regulering

Eiendommen inngår i planbestemmelser: Detaljregulering Skagahøgdi. Utdrag av bestemmelsene:
Tomten kan utnyttes med inntil 20% BYA beregnet av netto tomt. Parkering inngår i utnyttelsesgraden, det er krav om at det opparbeides 2 stk p-plasser (= 36 m2) som kan vinterbrøytes.
Takvinkel skal være mellom 20 og 35 grader. Maksimal gesimshøyde er 4,5m og maksimal mønehøyde er 6,5m ifht eksisterende terreng.

Parkeringsforhold

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (innenfor reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter og sportshytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte
Kontakt oss for nærmere informasjon og priser. Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealbeskrivelse

BRA 96 m2, P-Rom 89 m2. I tillegg et hemsareal på 11 m2 (takhøyde 1,89 m)

Innhold

Frittliggende hytte som inneholder: Romslig stue/kjøkken på 40,5 m2, TV-stue, 3 stk soverom + hems (gir mulighet for 9 sengeplasser), bad/wc, vindfang og innvendig bod. I tillegg en bod med adkomst utenfra.
Utgang til overbygd terrasse fra kjøkken.

Tomt

Selveiertomt på 957 m2.
Vi har her tatt utgangspunkt i tomt nr 63 (Gnr/Bnr 34/32) i tomtekartet.
Ved interesse kan vi alternativt selge tomt nr 62 (34/31) og 70 (34/33). Ta gjerne kontakt for priser.
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet". Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 26.000, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- (for hvert pantedokument) og attestgebyr kr. 230,- (for hvert pantedokument). I tilleg påløper en engangsavgift på kr 29.000,-. Totalt utgjør dette kr. 56.280,- (forutsatt ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre kostnader

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.
Gol kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
For hytteeier på Skagahøydi har man stipulert følgende årlige kostnader:
Helårsvei ca kr 3.500,-
2 årskort for voksen i alpinbakken, totalt ca kr 7.900,- (pr 2016/2017)
Vann/avløp ca kr 6.500,-
Løypeavgift kr 1.500,-

Regulering

Tomten inngår i reguleringsplan for Gol Skipark, Skagahøgdi. Planen regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Denne tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,5m og maksimal gesimshøyde på 4,5m. Takvinkel skal være mellom 20 og 35 grader. Hytten skal plasseres slik at det kan opparbeides minst 2 biloppstillingsplasser, 1 p-plass må være opparbeidet før brukstillatelse gis. P-plasser skal kunne vinterbrøytes og inngår i utnyttelsesgraden. Utnyttelsesgraden er maksimalt BYA = 20% beregnet av netto tomt.
Hytten skal oppføres i materialer/farger som glir inn i naturen, tak skal tekkes med papp (vår standard), torv, skifer, tre, zink, taksteinheller eller betongtakstein.
Med byggesøknaden skal det følge terrengprofil i lengdesnitt og tverrsnitt over tomten med plassering av bygg (dette besørger vi).

Heftelser/sevitutter

På hver tomt vil det bli tinglyst "Bestemmelser for Skagahøgdi", kontakt oss for nærmere opplysninger.
Kommunen har panterett som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter/eiendomsskatt.

Gol Fjellandsby/Skagahøgdi - Bukkehø, 3550 GOL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS