Innholdsrik hytte m/hems, stue/kj. 44 m2. Gode alpin-, langrenns- og helårlige turopplevelser. Kort kjørevei fra Oslo

Turufjell, MAGNA FERENTIS på H20, 3539 FLÅ

Pris

kr 4 148 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 148 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 97 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Eksterne lenker

Les mer om vårt hytteområde

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

TURUFJELL, bare 90 min. fra Oslo-området og nær Hønefoss-regionen.
Turufjell området ligger mellom 650 moh og 1000 moh. Alt areal som ligger over 1 000 m.o.h er friområder. Dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.
Det tilrettelegges for offentlig vann/avløp til alle hyttene. Det er inngått samarbeide med Telenor for leveranse av fiber til alle hyttene, dette bidrar også til utvikling av mobilnettet i og rundt området.
Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

Det er etablert veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.

Alpint: Terrenget rundt Turufjell ligger ideelt til for det som blir et spennende alpinanlegg for hele familien. Alpinbakkene strekker seg mot to forskjellige fjelltopper som knyttes sammen til et anlegg. Samlet blir det over 15 km nedfart fordelt på ca. 10 traseer. I tillegg blir det også tilrettelagt for skogkjøring mellom traseene. Det høyeste sammenhengende fallet er på over 400 høydemeter ned fra Kristnatten.
Randonee: Rundt Turufjell er det flere idylliske fjelltopper, perfekte for randonee og frikjøring. Nærmest er Kristnatten og Turufjellet som strekker seg mot 1100 moh. Her kan du klikke på deg skia på hytta og rusle opp til toppen. På toppen kan du nyte den fantastiske utsikten før du suser rett hjem igjen på hytta. Sørbølfjellet ligger også like i nærheten og juver nesten 1300 moh.

Langrenn: Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet blir det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Løypene blir tilknyttet den eksisterende Eventyrløypa hvor du kan gå helt til Hemsedal. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det blir etablert løyper opp på Turufjellet og mot Sørbølfjell. Her får du viddefølelsen når du sklir innover løypene. Langs løypene settes det opp gapahuker, her kan du ta deg en velfortjent pause på turen. Ved løypene etableres det også dagparkeringer slik at man enkelt kan komme seg til nytt terreng og nye løyper.

Sykling: Når vinteren slipper taket kan man ta frem sykkelen. Det kommer flere stier og løyper rundt hyttene som strekker seg innover i terrenget. Flere av langrennsløypene blir tilrettelagt for familievennlige sykkelrunder. For de som ønsker seg større utfordringer er terrenget velegnet for sykling opp og ned fjellene. Gjennom Flå går også Eventyrveien, sykkelveien gjennom Hallingdal fra Geilo til Noresund.

Vedr jakt/fiske:
Småvilt/fuglejakt: styres via grunneierlag, kontakt Jakt og fiske-senteret på Flå- tlf: 46 97 32 00, web: http://www.jaktogfiskesenteret.no/
Fiske: Man kan kjøpe sesongkort for ca 100 fiskevann (ca kr 500,-). Kontakt overstående.
10 fiskevann ligger i gangavstand fra Turufjell, nærmeste ca 45 min unna, rest inntil 2 timers gange.

Turufjell er et allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Beskrivelse av boligen

Se FILM av området, klikk på video i bildene.

For utfyllende informasjon og prospekt klikk på lenken «Bestill prospekt» til høyre.

Nå har du mulighet til å sikre deg ny hytte i vakre Flå i Hallingdal, ca. 90 minutters biltur unna Oslo-området. Her på Turufjell byr naturen på store eventyr og opplevelser hele året gjennom.
- Skitrekk i familiebakken åpner vinter 2019.
- Merket tursti til Kristnatten 1076 m.o.h
- Merket tursti til fiskevann.
- Løypenett med langrenn i hytteområdet, som vil stedvis tilrettelegges for sykling om sommeren, og hvor det skal settes opp gapahuk med bålpanne.
- Noe av løypenettet blir tilgjengelig for rullestol og barnevogn.
- Per juni 2019 er det planlagt å bygge ca 50 hytter.

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Her presenterer vi hytten MAGNA FERENTIS som er en moderne og innholdsrik familiehytte, som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og tilsammen seks sengeplasser pluss hems (gulvareal 10,5 m2). Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene.

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra flere kanter.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy etc.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 97
Gulvareal hems: 10,5
Tilleggsareal utvendig: 6,7
Totalt bruksareal: 104
Bebygd areal (BYA): 120

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Innhold

Magna Ferentis inneholder:
Stue/kjøkken (ca 44 m2), 3 soverom (m/plass til familiekøyer), bad, vindfang og vaskerom/teknisk. Hems på ca 10 m2 gulvareal.
Utvendig bod og overbygget uteareal ved kjøkken.

Planløsning kan tilpasses dine ønsker/behov. Det er også mulig å speilvende hytten om det er bedre ifht. tomten/ønske.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 105.000. Hvitevarer kommer i tillegg. Vi kan montere kjøkkenet mot et tillegg ifht. valg løsning.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. Type låvepanel stående.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Slettpanel, stående ubehandlet panel i furu, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunde står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 300,- pr m2 inkl mva. Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og belysning er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert, men kan velges fritt. Pipe er inkludert i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang og overbygget areal ved kjøkken, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.

ByggTeam kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er kun ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Seiveiet tomt H20 på 735 m2 (opplyst av Turufjell), pris 1.150.000 + omk
Tomten er pt ikke fradelt, gjøres ifbm. kjøp av tomten.

Vi har tilgang på flere tomter på Turufjell, se kart i bilder og klikk meny på høyre side - "Bestill prospekt" eller "Les mer om vårt hytteområde".

Ellers oppfører vi BoligPartner hytter på øvrige tilgjengelige tomter på Turufjell og ellers i hele Hallingdal.

Regulering

Utdrag av reguleringsbestemmelser se i linker til høyre/bestill prospekt:
Tomten kan ha inntil tre bygg, dvs. et fritidshus, et anneks og et uthus/garasje Utnyttingsgraden er maksimalt 236 m2 BYA. Innenfor dette arealet kan summen av fritidshus og anneks være på inntil 150 m2. Annekset kan ikke være større enn 50 m2. Uthus/garasje kan være på inntil 50 m2. Det er krav om to parkeringsplasser á 18 m2 pr. fritidsbolig (=36m2) som er regnet med i utnyttingsgraden for tomta.

For komplette bestemmelser, vennligst ta kontakt.

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser ihht. reguleringsplan

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, offentlig vann og avløp.
Tilknytningsavgift til offentlig vann/avløp er inkludert i tomteprisen!
Hytten vil bli tilkoblet fibernett.

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (ca kr 15.500 i 2019) og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av ByggTeam AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og bistår, ved befaring, med å få plassert hytten best mulig på tomten (ifht. adkomstvei, p-plass, sol og utsikt).

ByggTeam ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

ByggTeam AS er lokal forhandler av BoligPartner hytter og hus/leiligheter for hele Hallingdal. Vi leverer høy kvalitet, gir en god service og har alltid en tett oppfølging av våre kunder.

Det er mulig å få se visningshytter / hytter under bygging på Turufjell og i Hallingdal ellers. Bare ta kontakt.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Prisnivå pr feb. 2019.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med ByggTeam.

Betalingsbetingelser

Oppgjør for tomt betales til grunneier ved overtagelse.

Betaling for oppføring av hytten gjøres gjennom delbetalinger i løpet av byggeperioden. Ta gjerne kontakt for informasjon om betalingsplan til ByggTeam.

Turufjell, MAGNA FERENTIS på H20, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS