NYTT konsept V1 fra BoligPartner. Spennende hytteløsning m/hems (tot. gulvflate 81 m2 ), pris inkl tomt/grunnarbeider.

Turufjell, konsept V1, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 190 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 190 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 51 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 1
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem

Beliggenhet

TURUFJELL, bare 90 min. fra Oslo
Området dekker ca 13 700 mål og planen åpner også for etablering av et baseområde med bla. butikker, leiligheter og et alpinanlegg. Turufjell området ligger mellom 650 moh og 1000 moh. Alt areal som ligger over 1 000 m.o.h er friområder. Dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.
Med Flå kommune som samarbeidspartner tilrettelegges det for offentlig vann/avløp til alle hyttene. Det er inngått samarbeide med Telenor for leveranse av fiber til alle hyttene, dette bidrar også til utvikling av mobilnettet i og rundt området.
Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/
For Turufjell, se: https://www.turufjell.no/

Det er etablert veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.

Alpint: Terrenget rundt Turufjell ligger ideelt til for det som blir et spennende alpinanlegg for hele familien. Alpinbakkene strekker seg mot to forskjellige fjelltopper som knyttes sammen til et anlegg. Samlet blir det over 15 km nedfart fordelt på ca. 10 traseer. I tillegg blir det også tilrettelagt for skogkjøring mellom traseene. Det høyeste sammenhengende fallet er på over 400 høydemeter ned fra Kristnatten.
Randonee: Rundt Turufjell er det flere idylliske fjelltopper, perfekte for randonee og frikjøring. Nærmest er Kristnatten og Turufjellet som strekker seg mot 1100 moh. Her kan du klikke på deg skia på hytta og rusle opp til toppen. På toppen kan du nyte den fantastiske utsikten før du suser rett hjem igjen på hytta. Sørbølfjellet ligger også like i nærheten og juver nesten 1300 moh.

Langrenn:Terrenget i Turufjell er perfekt for langrenn. I hytteområdet blir det småkuperte rundløyper i alle kategorier i le for vær og vind. Løypene blir tilknyttet den eksisterende Eventyrløypa hvor du kan gå helt til Hemsedal. Det er også kort vei til høyfjellet hvor det blir etablert løyper opp på Turufjellet og mot Sørbølfjell. Her får du viddefølelsen når du sklir innover løypene. Langs løypene settes det opp gapahuker, her kan du ta deg en velfortjent pause på turen. Ved løypene etableres det også dagparkeringer slik at man enkelt kan komme seg til nytt terreng og nye løyper.

Sykling:Når vinteren slipper taket og langrennsskiene er satt bort, kan man ta frem sykkelen. Det kommer flere stier og løyper rundt hyttene som strekker seg innover i terrenget. Flere av langrennsløypene blir tilrettelagt for familievennlige sykkelrunder. For de som ønsker seg større utfordringer er terrenget velegnet for sykling opp og ned fjellene. Gjennom Flå går også Eventyrveien, sykkelveien gjennom Hallingdal fra Geilo til Noresund.

Vedr jakt/fiske:
Småvilt/fuglejakt: styres via grunneierlag, kontakt Jakt og fiske-senteret på Flå- tlf: 46 97 32 00, web: http://www.jaktogfiskesenteret.no/
Fiske: Man kan kjøpe sesongkort for ca 100 fiskevann (ca kr 500,-). Kontakt overstående.
10 fiskevann ligger i gangavstand fra Turufjell, nærmeste ca 45 min unna, rest inntil 2 timers gange.

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Beskrivelse av boligen

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til kledning på våre hytter. Her sørger naturen sin egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.
Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturens egen impregnering mot vann/sopp. Du får dermed en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning.
Tretaket som er royal-behandlet, er også vedlikeholdsvennlig.

Trematerialet har ulike fargenyanser i seg og på de mest værutsatte delene av hytta blir fasaden ulik enn på mer beskyttede områder. Over tid skaper naturkreftene denne sølvgrå fargen som spiller så fint i harmoni med omgivelsene rundt hytten.

V1 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye.
Inngangspartiet til V1 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. Du finner et stort og godt bad samt et større soverom som kan innredes på forskjellige måter. Via trapp kommer du opp til hyttens hems med et areal på 30 m2 som gir deg en ekstra fleksibilitet, enten dette er soveplass til gjester eller generell lagringsplass.

Legg merke til arkitektenes designelement på langveggene. Se tegninger i bildene og bestill gjerne vår katalog.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 51
Tilleggsareal utvendig: 12
Totalt bruksareal: 63,1
Bebygd areal (BYA): 75

KUNDETILPASSET V-HYTTE VARIANTER:
V-konseptet muliggjør at vi kan tilby hytten med ulike vinkler og Y-løsning (med 3 gavlvegger!). Spør oss om muligheter.

Se på nett og bestill V-katalogen: https://boligpartner.no/Hytte/nyheter-hytte

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Innhold

Hovedplan:
Stue/kjøkken 22,3 m2, utgang til overbygget uteplass
Vindfang 7,7 m2
Soverom 12,0 m2 med utgang
Bad 6,9 m2

Hems (lav takhøyde, 1,89 m):
ca 30 m2 gulvareal, trapp opp fra stuearealet

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er kun ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Regulering

Utdrag av reguleringsbestemmelser (fra Turufjell):
Tomten kan ha inntil tre bygg, dvs. et fritidshus, et anneks og et uthus/garasje Utnyttingsgraden er maksimalt 236 m2 BYA. Innenfor dette arealet kan summen av fritidshus og anneks være på inntil 150 m2. Annekset kan ikke være større enn 50 m2. Uthus/garasje kan være på inntil 50 m2. Det er krav om to parkeringsplasser á 18 m2 pr. fritidsbolig (=36m2) som er regnet med i utnyttingsgraden for tomta.

Fritidshus kan ha flatt tak, pulttak eller saltak.
Maksimal gesimshøyde ved flatt tak er 4 meter og ved pulttak 6 meter. Maksimal mønehøyde for saltak er 6 meter.
Alle mål er målt over gjennomsnittsnivå på terreng.

I fasaden på bygningene skal det brukes materiale som tre, glas og/eller stein, bortsett i fra grunnmur.

Taktekking skal være jord/torvtak, tre (ligger til grunn i annonsert pris), skifer eller papp i svart/gråtoner.

For komplett reguleringsplan, vennligst ta kontakt.

Parkeringsforhold

Det opparbeides 2 parkeringsplasser ihht. reguleringsplan

Overtakelse

Etter nærmere avtale med ByggTeam.

Betalingsbetingelser

Oppgjør for tomt betales til grunneier ved overtagelse.

Betaling for oppføring av hytten gjøres gjennom delbetalinger i løpet av byggeperioden. Ta gjerne kontakt for informasjon om betalingsplan til ByggTeam.

Turufjell, konsept V1, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS