Ny innholdsrik hytte m/hems på tot. 116 m2 gulvareal, inkl tomt og grunnarbeider. Ca 90 min. fra Oslo

TURUFJELL, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 210 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 210 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten påbegynnes iflg. utbygger vinteren 2018/2019.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.
Turufjell blir et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Beskrivelse av boligen

Hytten Storåsen fra BoligPartner er en romslig /innholdsrik hytte med totalt 116 m2 gulvflate (hems ca 45 m2).

Beliggenhet:
Turufjell er beliggende ca 15 min. ovenfor Flå sentrum, ca 90 min fra Oslo.
Turufjell er et nytt helårs hytteområde for den aktive familie. Alpinanlegg er under utbygging, langrennsløyper fra hytteområdet som strekker seg bla. til Golsfjellet.
Se utfyllende informasjon lengre ned i annonsen.

Frittliggende hytte som leveres komplett ferdig oppført.
Prisen inkluderer selveiertomt, grave- og grunnarbeider, samt plate på mark m/radonsperre.
Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden er inkludert.
Vi dekker også en byggevask før overtagelse.

STORÅSEN er et godt hyttevalg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytten er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 m2. Her er det plass til å samle mange rundt langbordet.
Hytten er på 76 m2 og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytten en flott hems på ca 45 m2 med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. Totalt har hytten 8 sengeplasser. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Bestill gjerne vår utfyllende hyttekatalog eller ta kontakt.

VISNINGSHYTTE PÅ GOL:
Se hytten Storåsen ferdig oppført på Golsfjellet Vest (ca 20 min. fra Gol sentrum). Vi kan avtale visning, slik at du opplever hytten, får romfølelsen, ser lysforhold inne og kvaliteten på vårt gode håndverk.

Innhold

Hytte med stor hems som inneholder:
Stue/kjøkken på 40,2 m2 med store vindusflater og utgang til terrasse
2 soverom med plass til dobbeltseng
Vindfang med garderobeplass
Bad med plass til vaskemaskin
2 boder, ene med inngang utenfra
Hems på ca 45 m2 gulvareal (takhøyde 1,89 m), som har 2 hemsrom som kan benyttes til soveplasser og 1 hemsrom som oppholdsareal

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Oppvarming

Varmekabler i bad og vindfang, panelovner og peisovn i stue

Hvitevarer/tilbehør

Kjøkken leveres med komfyr, koketopp, kombiskap, oppvaskmaskin og ventilator

Overtakelse

Etter nærmere avtale med ByggTeam AS

Betalingsbetingelser

Oppgjør for tomt betales til grunneier ved overtagelse.
Betaling for oppføring av hytten gjøres gjennom delbetalinger i løpet av byggeperioden. Ta gjerne kontakt for informasjon om betalingsplan til ByggTeam AS.

TURUFJELL, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS