Ny innholdsrik hytte m/hems på tot. 116 m2 gulvareal, inkl tomt og grunnarbeider. Ca 90 min. fra Oslo.

TURUFJELL, Storåsen, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 210 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 210 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten påbegynnes iflg. utbygger vinteren 2018/2019.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.
Turufjell blir et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Beskrivelse av boligen

Hytten Storåsen fra BoligPartner er en romslig /innholdsrik hytte med totalt 116 m2 gulvflate (hems ca 45 m2).

Beliggenhet:
Turufjell er beliggende ca 15 min. ovenfor Flå sentrum, ca 90 min fra Oslo.
Turufjell er et nytt helårs hytteområde for den aktive familie. Alpinanlegg er under utbygging, langrennsløyper fra hytteområdet som strekker seg bla. til Golsfjellet.
Se utfyllende informasjon lengre ned i annonsen.

Frittliggende hytte som leveres komplett ferdig oppført.
Prisen inkluderer selveiertomt, grave- og grunnarbeider, samt plate på mark m/radonsperre.
Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden er inkludert.
Vi dekker også en byggevask før overtagelse.

STORÅSEN er et godt hyttevalg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytten er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 m2. Her er det plass til å samle mange rundt langbordet.
Hytten er på 76 m2 og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytten en flott hems på ca 45 m2 med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. Totalt har hytten 8 sengeplasser. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Bestill gjerne vår utfyllende hyttekatalog eller ta kontakt.

VISNINGSHYTTE PÅ GOL:
Se hytten Storåsen ferdig oppført på Golsfjellet Vest (ca 20 min. fra Gol sentrum). Vi kan avtale visning, slik at du opplever hytten, får romfølelsen, ser lysforhold inne og kvaliteten på vårt gode håndverk.

Innhold

Hytte med stor hems som inneholder:
Stue/kjøkken på 40,2 m2 med store vindusflater og utgang til terrasse
2 soverom med plass til dobbeltseng
Vindfang med garderobeplass
Bad med plass til vaskemaskin
2 boder, ene med inngang utenfra
Hems på ca 45 m2 gulvareal (takhøyde 1,89 m), som har 2 hemsrom som kan benyttes til soveplasser og 1 hemsrom som oppholdsareal

Hvitevarer/tilbehør

Kjøkken leveres med komfyr, koketopp, kombiskap, oppvaskmaskin og ventilator

Standard

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til Birken-serien. Karm/ utforinger i samme farge som dørblad. Terrassedør leveres med espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er hvitmalt. Innerdører er hvitmalte, av typen "Visjon 1" med hvitmalte foringer.

Vinduer:
Har 3-lags superenergiglass. Vinduene har spalteventil i toppkarm. Karm, ramme og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Utvendig kledning og omramminger er grunnet. Kledning kan leveres grunnet i ønsket standard Jotun-farge. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Impregnert trevirke leveres ubehandlet. Shingel på yttertak.
Illustrasjon i bilde med tretak og malmfuru kledning kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning vegg har liggende beiset slettpanel 14x120mm.
På bad er det flismønstert hvite baderomsplater. I himling er det hvitpigmentert/hvitvokset panel type skygge skrå. Alle innervegger er isolerte.

Gulv og lister:
3-stavs eikeparkett i alle soverom, stue, kjøkken, bod og hems. 30x60 cm skiferlignende fliser vindfanget. Bad og bod m/bereder leveres med gulvfliser og sokkelfliser. 20x20cm grå slett. Listverk langs gulv, vegg og karm i hvit utførelse.

Veranda/platting:
Impregnert platting ved inngang og ca 12 m2 terrasse ved kjøkken/stue.

Hemstrapp:
Det leveres hvitmalt sambatrapp opp til hemsen

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres med hvitevarer. Det leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin.

Bad:
Baderomsinnredning 60 cm og dusjvegger 80x80cm.
Det leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder blir plassert i boden.

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert lokal installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Utelampe ved inngang/boddør og terrasse. Det leveres taklamper på alle soverom og bod og benkearmatur på kjøkken. Spotter i tak på hemsrom.

Telefon / tv / bredbånd:
Inngår ikke i leveransen. Rørfremføring er inkludert.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte fra bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden er inkludert.
Byggvask før overtagelse er også inkludert.

Utomhus og grunnarbeider:
Hytten leveres med grav- og betongarbeider, samt bunnledninger og inntakskabel for strøm.
Gårdsplass leveres gruset med hyttestandard med biloppstillingsplass. Gruset stripe rundt hytten som ivaretar dreneringen.
Grov/terrengplanert tomt.

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Selveiertomt, nr H76. 801 m2 (tomteareal er opplyst av Turufjell).

Vi har også tilgang på andre tomter i samme området (SKV14) på Turufjell, pt er det:

Tomt H73 - 822 m2
Tomt H74 - 1023 m2
Tomt H87 - 780 m2.
Tomt H90 - SOLGT! (m/hytten Storåsen, byggestart i 2019)

Se kart (i bildene) og ta gjerne kontakt for informasjon.
Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser som fysisk er satt.

Oppvarming

Varmekabler i bad og vindfang, panelovner og peisovn i stue

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, offentlig vann og avløp.
Tilknytningsavgift til offentlig vann/avløp er inkludert i tomteprisen!
Hytten vil bli tilkoblet fibernett.

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (kr 15.500) og dokumentavgift (på aktuell tomteverdi) kommer i tillegg.

Komplett BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av ByggTeam AS på kontrakt ihht Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og bistår, ved befaring, med å få plassert hytten best mulig på tomten (ifht. adkomstvei, p-plass, sol og utsikt).

ByggTeam ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse.
Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.

ByggTeam AS er lokal forhandler av BoligPartner hytter og hus for hele Hallingdal. Vi leverer høy kvalitet, gir en god service og har alltid en tett oppfølging av våre kunder.
For mer informasjon se: www.byggteam-gol.no

Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Oppgitt pris er pr 15.02.2019. Det tas forbehold om byggetillatelse og evt. feil i annonse/prospektet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med ByggTeam AS

Betalingsbetingelser

Oppgjør for tomt betales til grunneier ved overtagelse.
Betaling for oppføring av hytten gjøres gjennom delbetalinger i løpet av byggeperioden. Ta gjerne kontakt for informasjon om betalingsplan til ByggTeam AS.

TURUFJELL, Storåsen, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS