Høgevarde/Flå - NY hyttemodell Nysetra prosjektert Felt 15, Gode solforhold og fin utsikt.

Høgevarde Felt 15, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 600 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 600 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking A

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Fasiliteter

Barnevennlig, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den nest høyeste toppen på Norefjellplatået. Bare Gråfjelltoppen med 1466 meter over havet er høyere i dette området. Her, på høyfjellsplatået inntil fjelltoppen, akkurat i tregrensa har vi skapt regionens hyggeligste hytteområde. Her kan du nyte tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. Vi er stolte av å kunne invitere til visning i ett av Norges flotteste fjellområder.

Vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Sildrende bekker, lyng, steinvarder, fiskevann, preparerte skiløyper, sykkel- og turstier. Fra toppen av Høgevarde kan du se både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Det er dette som er den norske hyttedrømmen.

Når de fleste har et par timer igjen til hytta, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal og halvannen time fra Oslo, tilbyr Høgevarde et nesten uendelig spekter av muligheter. Om vinteren innbyr hytteområdet til flotte toppturer og preparerte løyper innover de hvite fjellviddene. Om sommeren kan du legge fotturen til en av fjelltoppene i området, benytte deg av fantastiske jakt- og fiskeforhold eller sette deg på sykkelsetet ned til bygda og gjennom eventyrveien som strekker seg fra Geilo til Krøderen. Høgevarde gir deg et perfekt utgangspunkt året rundt.

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

Kilde: Høgevarde AS


BoligPartner - www.boligpartner.no
Høgevarde - www.hogevarde.no

Beskrivelse av boligen

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.


ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og størrelse.
Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.
Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 800 000,- omkostninger kommer i tillegg.
Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til ca kr. 495.000,- inkl mva.
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk plan.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres kostemalt panelplate, 5 bord skygge på vegg og i himling leveres MDF panelbord, kostemalt farge hvit. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres MDF panelbord, kostemalt hvit farge. Ferdigbeiset furupanel kan leveres som tilvalg.

Oppvarming:
Peisovn med svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad, bad/vask og vindfang. Panelovner kommer i tillegg.

Trapp:
Trapp leveres i lakkert furu, inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låsekasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Royal impregnert tretak

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift strøm er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om endelig godkjenning fra kommunen.

Adkomst

Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 2 km, kjør deretter ca. 10 km til infotavla, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter. Bomavgift kr 60,-.

Nærmere angivelse av hytta kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Beskrivelse (type bolig)

Hytten Nysetra ble lansert i sommer. Den har et bruksareal på 77 m2 og i tillegg en hems med et gulvareal på ca 45 m2. De store flotte vinduene i stuen ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytten fra Birken-serien.

Høgevarde Felt 15, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Drammen