Flå/Turufjell - Prosjektert hytte KVARSTAD, en moderne hytte fra vår Birken-serie, på tomt H18 nær basen for området og kommende skitrekk. Gode solforhold og vid utsikt.

Flå, Turufjell, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 160 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 160 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Offentlig vann/kloakk, Fiskemulighet

Beliggenhet

Se FILM av området, klikk på video i bildene over.

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum. Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/

Det etableres veier med god bredde opp til Turufjell - området ligger sydvestvendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, turmål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrennsnettet i området kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Utvikling av den første nedfarten påbegynnes iflg utbygger vinteren 2018/2019.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.
Turufjell blir et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Beskrivelse av boligen

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytten har et totalt bruksareal på 65 m2 og med tillegg av hemsen får man et gulvareal på 84 m2. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde.
Hytten Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen på ca 19 m2. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytten.
Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Les gjerne mer om denne hytten her: https://boligpartner.no/hytte/birken/kvarstad

Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hyttesortiment. På denne tomten eller andre tomter.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og størrelse.
Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

FILM AV OMRÅDET:
Klikk på video i bildene.

HYTTEMESSE PÅ FLÅ
Har du lyst til å vite mer? Vi er på hyttemessen i Flå 21-23 september.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.
Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.100.000,- omkostninger kommer i tillegg.
Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til ca kr. 290.000,- inkl mva.
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk plan.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres kostemalt panelplate, 5 bord skygge på vegg og i himling leveres MDF panelbord, kostemalt farge hvit. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres MDF panelbord, kostemalt hvit farge. Ferdigbeiset furupanel kan leveres som tilvalg.

Oppvarming:
Peisovn med svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad, bad/vask og vindfang. Panelovner kommer i tillegg.

Sambatrapp:
Trapp leveres i lakkert furu, inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard. Tretak, torvtak, skifertak eller pappshingel kan leveres som tilvalg. Ta kontakt for ytterligere detaljer.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift strøm er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om endelig godkjenning fra kommunen.

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Regulering

Tomten kan ha inntil tre bygg, dvs. et fritidshus, et anneks og et uthus/garasje Utnyttingsgraden er maksimalt 236 m2 BYA. Innenfor dette arealet kan summen av fritidshus og anneks være på inntil 150 m2. Annekset kan ikke være større enn 50 m2. Uthus/garasje kan være på inntil 50 m2. Det er krav om to parkeringsplasser á 18 m2 pr. fritidsbolig som er regnet med i utnyttingsgraden for tomta.
Fritidshus kan ha flatt tak, pulttak eller saltak. Maksimal gesimshøyde ved flatt tak er 4 meter og ved pulttak 6 meter. Maksimal mønehøyde for saltak er 6 meter.

Alle mål er målt over gjennomsnittsnivå på terreng.

I fasaden på bygningene skal det brukes materiale som tre, glas og/eller stein, bortsett i fra grunnmur.

Taktekking skal være jord/torvtak, tre, skifer eller papp i svart/gråtoner.

Beskrivelse (type bolig)


Flå, Turufjell, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS