KAMPANJE! Høgevarde - Kort vei til hyttedrømmen. Under 2 timer fra Oslo. Solrik tomt med flott utsikt. Nyt rolige dager på hytta.

Sauvallia 136 Høgevarde, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 995 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 119 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Parkett

Beliggenhet

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den nest høyeste toppen på Norefjellplatået. Bare Gråfjelltoppen med 1466 meter over havet er høyere i dette området. Her, på høyfjellsplatået inntil fjelltoppen, akkurat i tregrensa har vi skapt regionens hyggeligste hytteområde. Her kan du nyte tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. Vi er stolte av å kunne invitere til visning i ett av Norges flotteste fjellområder.

Vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Sildrende bekker, lyng, steinvarder, fiskevann, preparerte skiløyper, sykkel- og turstier. Fra toppen av Høgevarde kan du se både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Det er dette som er den norske hyttedrømmen.

Når de fleste har et par timer igjen til hytta, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal og halvannen time fra Oslo, tilbyr Høgevarde et nesten uendelig spekter av muligheter. Om vinteren innbyr hytteområdet til flotte toppturer og preparerte løyper innover de hvite fjellviddene. Om sommeren kan du legge fotturen til en av fjelltoppene i området, benytte deg av fantastiske jakt- og fiskeforhold eller sette deg på sykkelsetet ned til bygda og gjennom eventyrveien som strekker seg fra Geilo til Krøderen. Høgevarde gir deg et perfekt utgangspunkt året rundt.

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

Kilde: Høgevarde AS
www.hogevarde.no

Beskrivelse av boligen

BUKKEHØ - Sosial hytte med smarte løsninger

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser. Med ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer.

I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen
er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat, gjennomgang av økonomisk plan eller tomtebefaring.

Adkomst

Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 2 km, kjør deretter ca. 10 km til infotavla, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter. Bomavgift kr 60,-.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Sauvallia 136 Høgevarde, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik