Høgevarde - Kort vei til hyttedrømmen. Under 2 timer fra Oslo. Solrik tomt med flott utsikt. Nyt rolige dager på hytta.

Sauvallia Høgevarde, 3539 FLÅ

Pris

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 995 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 96 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Drammen
3044 Drammen
fritid.drammen@boligpartner.no
Tlf: 915 29145

Eksterne lenker

Beskaffenhet / Kjøpsbetingelser / Gebyr / Omkostninger Hytteprofil Lygnalia Se VR Visning av hytta

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den nest høyeste toppen på Norefjellplatået. Bare Gråfjelltoppen med 1466 meter over havet er høyere i dette området. Her, på høyfjellsplatået inntil fjelltoppen, akkurat i tregrensa har vi skapt regionens hyggeligste hytteområde. Her kan du nyte tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. Vi er stolte av å kunne invitere til visning i ett av Norges flotteste fjellområder.

Vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Sildrende bekker, lyng, steinvarder, fiskevann, preparerte skiløyper, sykkel- og turstier. Fra toppen av Høgevarde kan du se både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Det er dette som er den norske hyttedrømmen.

Når de fleste har et par timer igjen til hytta, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal og halvannen time fra Oslo, tilbyr Høgevarde et nesten uendelig spekter av muligheter. Om vinteren innbyr hytteområdet til flotte toppturer og preparerte løyper innover de hvite fjellviddene. Om sommeren kan du legge fotturen til en av fjelltoppene i området, benytte deg av fantastiske jakt- og fiskeforhold eller sette deg på sykkelsetet ned til bygda og gjennom eventyrveien som strekker seg fra Geilo til Krøderen. Høgevarde gir deg et perfekt utgangspunkt året rundt.

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

Kilde: Høgevarde AS


BoligPartner - www.boligpartner.no
Høgevarde - www.hogevarde.no

Beskrivelse av boligen

BUKKEHØ - Sosial hytte med smarte løsninger

Se VR visning av hytta i link til høyre på siden.

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser. Med ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer.

Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen
er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.


I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Bukkehø i Høgevarde, er priset med følgende leveranse:

Gulv:
3 stavs parkett i alle oppholdsrom.
Gulvfliser 30 x 60 i entre.
20 x 20 på bad.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Verdikort på kjøkken. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Trapp:
Sambatrapp i lakkert furu leveres av Hestnæs Trappefabrikk.

Utvendig bod:
Bukkehø har en romslig sportsbod med plass til ski, sykler, ved og det du måtte trenge på hytta. 200 liter varmtvannsbereder plasseres her.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014 med punkter og belysning i alle rom.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Sirius 1 fra Schiedel med glassplate og svartlakkert stålpipe. Vi legger varmekabler i entre og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvending:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med tre i malmfuru fra Alvdal skurlag.
Bukkehø leveres med treplatting ved inngangsparti

Tilvalg / endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomteverdi kr 850 000,-
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med Høgevarde AS før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.
Eget gnr og bnr tildeles ved fradeling.

Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon.

Prisen
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 850 000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 535 000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 21250,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 22472,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomt. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Reguleringsbestemmelser:
Prosjektering er i henhold til reguleringsbestemmelser for Høgevarde HV3, datert 25.5.16. Kopi av denne kan oversendes på forespørsel.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Takk:
Takk til Erik Gulsvik for utlån av fantastiske bilder fra Høgevarde.

Adkomst

Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 2 km, kjør deretter ca. 10 km til infotavla, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter. Bomavgift kr 60,-.

Nærmere angivelse av hytta kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Oppvarming

Varmekabler og ved.

Sauvallia Høgevarde, 3539 FLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Drammen