LEVELDÅSEN/ÅL - Storslagen hytte med 5 soverom (10 sengepl.), storstue på 61 m2 og egen TV-stue. Flott tomt (nr 119) m/gode solforhold og utsikt til Hallingskarvet og Reineskarvet

Leveldåsen, Storstuggu, 3570 ÅL

Pris

kr 5 725 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 725 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 148 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Bygg Team AS
post@byggteam-gol.no
Tlf: 32 07 44 11

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Hyttefeltet i Leveldåsen ligger inntil snaufjellet med kjente Reineskarvet, Lauvdalsbrea og Blåbergi kun 5-7 km unna. Tomtene i feltet har en størrelse fra ca 1,1 - 2,4 dekar, slik at hyttene ikke kommer for tett på hverandre.
Fra tomten (nr 119) beliggende 990 moh., med gode solforhold har man flott utsikt til bla. landemerket Hallingskarvet og fjellområdene rundt.

Her er alt lagt til rette for fine skiturer i et flott preparert løypenett. Området ligger sentralt, med Votndalsåsen og Liatoppen i øst og Bergsjø-området i vest, et sammenhengende løypenett med Leveldåsen i midten.
Løypene ligger klare på utsiden av hytteveggen, en skiløype øverst i feltet og en løype lenger ned for vindfulle dager.
Området byr på gode muligheter for fine toppturer med fantastisk utsikt.
Et fantastisk område for de som liker å gå på ski med familien eller i mer krevende terreng.
Bergsjø-området er også kjent for gode kite-forhold.

Til bygda Leveld er det ca 3 km.
I Leveld har man en preparert 2,2 km lysløype.
På Liatoppen (retning Ål) finner man en flott skiskyting- og langrennsarena. Her er det tidlig sesongstart og sikre snøforhold. Der er et lysløypenett på 9 km som er knyttet sammen med det omfattende turløypenettet i området.

Ål Skisenter har et fint familieanlegg, ca 8 km retning Ål, som har ski-park og fire heiser med 6 nedfarter som gir utfordringer for alle nivåer. Alpinlandslaget har trent her.
I andre retningen ligger Skarslia Ski og Akesenter med alpine nedfarter og en av norges lengste kjelketrekkbakker.

Sommerstid kan man gå flotte fjellturer på et utstrakt stinett, ta toppturer og bade/fiske i tallrike fjellvann/elver.
Eller ta fine sykkelturer innover fjellet, i retning Hemsedal og Hol. De mange stølsveiene er godt egnet for sykkel. I Ål Skisenter er det en sykkelpark der man kan prøve seg i utforterreng.
I Ål-fjellet kan man oppleve aktive støler hvor det også serveres mat.

Til Ål sentrum er det ca 15 km, her finner man ulike butikker, bensinstasjon, vinmonopol, apotek/legesenter, post, hotell etc.
Ål Kulturhus har kino og arrangerer bla. konserter, teater fremstillinger og dans. Her finner du Nech-museet/rosemalingsutstilling.
I Hallingdal Feriepark (litt vest for sentrum) finner du aktiviteter for alle, bla. klatrepark, lekeland, kanopadling, minigolf, besøksgård og sykkelpark.
Bergensbanen har togstasjon ved sentrum.

SE FILM I ANNONSEN
Les gjerne mer på: http://www.aal52.no/

Beskrivelse av boligen

STORSTUGGU er en storslagen drømmehytte med BRA på 148 m2, fem soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til mange soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytten har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad/wc dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytten har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.
Hytten er her prosjektert med tretak som yttertak.

SE FILM AV HYTTEN i link til høyre

Standard

Innhold

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til en verdi av kr 67.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad/VVS:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 200 l varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg er kalkulert med kr 37.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile.

Dører og vinduer:
Til hytter i Karakter-serien leveres dørtypen BP 211-S1 med karm i samme farge som dørblad. Farge iht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vinduer:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Karakter-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres stående kledning 14 x 145 mm skygge skrå furu, natur ubehandlet.

Taktekking:
Tretak, royal impregnert, er medtatt i leveransen (ihht. reg. plan). Torv- eller skifertak kan leveres som tilvalg (pappshingel er her ikke tillatt).

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske. I leveransen er det kalkulert med parkett og fliser til kr 200,- pr m2.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte bord, ubehandlede.

Innvedig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, profilert type 15 x 70. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og lamper kommer i tillegg.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad/wc, gang/VF og i bod med bereder. Panelovner kommer i tillegg.
Ovn i stue er kalkulert med kr 25.000 montert.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leveransebeskrivelser:
Våre hytter oppføres ihht. Leveransebeskrivelse fra BoligPartner og ByggTeam.

Adkomst

Fra RV 7 (ca 2km øst for Ål sentrum), ta av retning Vats/Bergsjø. Følg FV 244/Nordbygdvegen til Leveld og kjør gjennom bygda. Ta til høyre inn på Leveldvegen retning Hemsedal og følg denne videre inn på Flævassvegen (bomvei). Etter et stykke, ta inn til høyre på veien Venehovda, ved skilt Leveldåsen.
Kjør innover i hyttefeltet og se etter skilt fra Byggteam/BoligPartner.

Alternative hytter

Dersom du skulle ønske en annen type hytte (ihht. reguleringsbestemmelser, se eget pkt.), så kan vi tilby et spekter av andre modeller, i denne serien eller mer moderne type hytter.
Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår hyttekatalog.
Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (inkl. Geilo).

Tilvalg / endringer

Dersom du ønsker en annen innvendig standard, annen type taktekking (her kalkulert med tretak) eller har ønske om tilpasninger, ta kontakt slik at vi kan gi råd og priser på ønsket leveranse.

Arealbeskrivelse

BRA 148 m2 og P-Rom 133 m2.

Innhold

Frittliggende hytte STORSTUGGU som inneholder: Stue/kjøkken areal på 61,9 m2, TV-stue, 5 stk soverom (mulighet for 10 sengeplasser), bad/wc, entre, garderobe, 2 kott og 4 boder. Boder kan gjøres om til badstue med adkomst fra badet og ett ekstra bad/wc i tilkyntning til et soverom.

ByggTeam kan om ønskelig og det tillates oppføre garasje i stil som hytten (også boder/anneks) etter nærmere avtale. Også mulig å bygge garasje eller bod inntil hytten.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen.

Tomt

Tomt nr 119 - Selveiertomt på ca 1400 m2, er pt. ikke oppmålt.
Opparbeidelse av tomt, beplantning etc. etter bygging er ikke medtatt i prisen.

Ved interesse har vi tilgang til andre tomter i hyttefeltet, nr 117 på ca 2200 m2, nr 118 på ca 1400 m2 og nr 121 på ca 1400 m2. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei, vann og avløp. Kan på sikt bli kommunalt vann/avløp.

Generelle forhold

Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger og møbler inngår ikke i leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hyttekonsulent. Bilder av hytten på nett/i prospektet er kun illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Vi tar forbehold om endelig kommunal godkjenning av foreslått hyttemodell.

Sikkerhet / garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.
Kontrakt er ihht. Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova.

Kjøpsbetingelser

Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra ByggTeam/BoligPartner. Hytten selges etter "først til mølla-prinsippet".
Hytte: Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytten og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Tomt: Kjøpekontrakt om tomt inngås direkte mellom tomteeier og tomtekjøper.

Tilkoblingsavgifter og omkostninger

Obligatoriske avgifter pt:
Engangsbidrag til veien Flævassvegen kr 7.500. Betales ved oppstart byggearbeider
Engangsbidrag til veien Venehovdvegen kr 15.000. Betales ved oppstart byggearbeider
Anleggstilskudd strøm ca kr 50.000 (kan evt bli noe lavere). Betales når strøm tilkobles hytten.
Fibernett, er frivillig kr 9.500. Dekker utgift frem til aksesspunkt ved påkobling til hytte.
Fradelingsgebyr til Ål kommune kr 27.000

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Det er dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og attestgebyr som totalt utgjør kr. 48.780,- (forutsatt ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomten.
Det tas forbehold om eventuelle endringer av offentlige avgifter og gebyrer.

Andre utgifter

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen. Ål kommune har innført eiendomsskatt, denne vil bli fasatsatt når hytten er oppført. Ligningsverdi fastsettes også når hytten er oppført.
For hytteeier på Leveldåsen har man stipulert følgende årlige utgifter, med forbehold om endringer:
Helårsvei inkl. brøyting ca kr 5.000,-
Vann/avløpsavgifter i hyttefeltet er på nivå som for kommunale avgifter
Renovasjonsavgift fra kommunen

Regulering

Tomten er regulert til fritidseiendom og inngår i områderegulering Nysetlie - Leveldåsen, Ål kommune.
Bestemmelsene regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc.
Denne tomten kan iflg. plan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,0m (ifht gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen), men Leveldåsen AS har lagt føring på tomten om maks mønehøyde på 5m ifht høyeste punkt på tomten. Hytten Storstuggu tilpasses ved å senke terrenget noe.
Tak skal utføres som saltak/tak med skrå flater, med takvinkel mellom 25 og 35 grader. Det skal benyttes tretak, skifertak eller torvtak (i leveransen er det tretak). Det tillates store glassflater. Det er ikke tillatt med "oppstuggu" på bygningen. 2 stk P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Utnyttelsesgraden er maksimalt BYA = 216 m2 (bygning 216-36=180 m2 - BYA Storstuggu=170m2).
Evt . uthus/anneks kan bygges med BRA inntil 30 m2, samlet utnytting hytte og anneks er 150 m2 BYA.
Hytteplassering er vist i terrenget med merkede peler. Merket skal ligge innenfor hyttens grunnmur.
Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Heftelser / Servitutter

Kommunen har panterett som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter/eiendomsskatt.

Dersom eiendommen er skilt ut fra en annen, såkalt hovedbøl, er det mulig at det er tinglyst rettigheter eller forpliktelser (servitutter) knyttet til eiendommen som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Leveldåsen, Storstuggu, 3570 ÅL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Bygg Team AS