Lekker enebolig i sjønære og idylliske omgivelser! Innholdsrik, barnevennlig og moderne!

Sandane, 4770 HØVÅG

Pris

kr 4 998 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 998 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 207 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Agderhus AS
4636 Kristiansand
kristiansand@boligpartner.no
Tlf: 400 47 315

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

I sjønære og idylliske omgivelser, ytterst i ferieparadiset Høvåg, finner du Sandane. Dette er ett nytt boligfelt bestående av 6 romslige eneboligtomter. Boligen er planlagt på tomt 5 som er hele 1045m²! Området har ny vei og vil få egen lekeplass nært til samtlige tomter.
Området ligger nært ved Skottevik feriesenter som blant annet byr på lekre badestrender, båtutleie, lekeplasser og mange andre aktiviteter for hele familien. Brygga restaurant tilbyr nydelige retter i flotte omgivelser.
I Høvåg vil du til enhver tid være i nær tilknytning til sjøen. Båtliv, fiske og bading hører med til dere som velger en landlig livsstil i moderne bygg og omgivelser!
I Høvåg har finner du gode skoler og barnehager. Høvåg skole dekker 1-10.trinn og ligger sentralt til like ved Indre Årsnes.
Nært ved Høvåg sentrumsområde finner du både Fremsyn-, Høvåg- og tripp-trapp-tresko barnehager.
I.L Høvdingen byr på håndball, fotball, barneidrett, orientering m.m og har tilgang på både utendørs baner, idrettshall og eget klubbhus.
Høvåg ligger landlig og sjønært, men samtidig i kort avstand til både Sørlandssenteret, Lillesand og Kristiansand.
Kristiansand 23km 22min
Lillesand 22km 22min
Sørlandsparken 20km 20min
IKEA 18km 18min
NOV/ AKER MH Korsivk 20km 20min

Beskrivelse av boligen

Unik mulighet til å sikre deg en moderne og lekker enebolig i sjønære og idylliske omgivelser!
Boligen er planlagt på den muligens beste tomten, tomt 5, i det nye boligfeltet på Sandane i Høvåg.
Den lekre eneboligen Vinci er en klassisk bolig med moderne formspråk. Her ønskes du velkommen inn i en omfangsrik hall med direkte inngang til dusj/wc samt vaskerom. Videre ledes du inn i kjøkkenet, som er lyst og innbydende. Fra stua er det utgang til en skjermet uteplass. I husets loftsplan finner du voksen­avdelingen med soverom, walk-in closet og bad. Videre er det ytterligere tre soverom, et ekstra bad samt tv-stue. En større åpning fra tv-stuen og ned til etasjen under forsterker romfølelsen.
Nyoppført bolig sikrer deg minimalt med vedlikehold de første årene og reklamasjonsrett følger alle nye boliger. Dokumentavgiften beregnes kun av tomten og du sparer ca kr 100.000,- sammenliknet med kjøp av bruktbolig i samme prisklasse.

Boligen tilpasser vi gjerne etter dine behov og ønsker, og det finnes mulighet til å velge en annen bolig fra Boligpartners rikholdige utvalg.

Ønsker du å gjøre egeninnsats tilrettelegger vi for dette.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
Vegger leveres med fabrikkmalte panelplater. Tak leveres med fabrikkmalt takplate. Vegger i våtrom leveres med lekre våtromsplater med flis-design.

Gulv:
Alle tørre rom leveres med eikeparkett. Våtrom leveres med flislagt gulv med oppkant. Entre leveres med flislagt gulv.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Sigdal og Strai leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best innenfor rammene i tilbudet. Nærmere informasjon om de forskjellige leveranser får du ved henvendelse til Agderhus/ Boligpartner.

Bad:
Utstyr leveres i henhold til rørleggerskjema for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Bod / vaskerom:
På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling. Pt har de fleste i området parabol for tv og internett via løsninger som ice. Det jobbes med fiber i nærområdet og tilknytning vil mest sannsynlig skje ila 1-2år.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler i baderomsgulv. Lekker peisovn med plassbesparende pipe sikrer god innevarme på de kaldeste dagene. Panelovner inngår ikke.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Avgifter

På ny bolig tilkommer dokumentavgift kun av tomteverdien. I tillegg tilkommer div småavgifter slik som tinglysning. Totalt tilkommer ca kr 28.000,- i avgifter.

Fordeler med ny bolig

Ved kjøp av en NY bolig sikrer du deg mange år med minimalt vedlikehold og utgifter! Kostnaden ved ny bolig er betraktelig lavere enn bruktbolig.
Du sparer penger allerede fra kontrakt ifm lav avgift til staten.
- Det er ingen avgift på boligen, kun dokumentavgift av tomteverdi
- Rimelig forsikring på nye boliger
- Lave driftsutgifter og strømutgifter
- Ingen oppussing eller vedlikeholdsbehov på mange år
- Flytt rett inn! Du bestemmer selv hvordan boligen skal se ut, og unngår å måtte pusse opp boligen etter overtakelse for å få den slik du ønsker.
- Ny bolig er trygt, med både tekniske gode løsninger, og godt innemiljø
- 5 års reklamasjonsrett!
- Ny bolig gir deg mer fritid!

Om Agderhus

Agderhus ble etablert i 2018 og er en kvalitetsbevisst bedrift med profesjonalitet som primærfokus.
Med utspring i Kristiansand har vi sterk forankring på Sørlandet innen utvikling, salg og oppføring av hus, hytter og leiligheter.
Gjennom samarbeidet med Boligpartner sikres alle boliger god kvalitet i planleggings-, prosjekterings-, og byggefasene slik at du som kunden kan være trygg på å få levert ett kvalitetsprodukt til avtalt tid og pris.
Vårt kontor finner du på Sørlandstunet i Sørlandparken, like ved Skeidar-bygget.

Velkommen til en hyggelig boligprat hos Agderhus!

Sandane, 4770 HØVÅG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger