Prosjektert enebolig på selveiertomt - Livsløpsstandard med alt på ett plan. Kampanje: få med vannbåren varme til huset!

Molvikveien 20, 1550 HØLEN

Pris

kr 4 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 87 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Ski
1400 Ski
ski@boligpartner.no
Tlf: 479 97 700

Eksterne lenker

Se flere bilder av huset her: Se bare tomtannonsene her:

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon

Ferdigstillelse

Ca 1 år etter oppstart byggearbeider

Fremdrift

Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra kommunen etter kontraktsinngåelse

Beliggenhet

Tomt beliggende i et nyere boligfelt. Barnevennlig med gangavstand til barnehage, barneskole og Hølen torg. Hølen har historie som ladested med sjøfart via forbindelsen Son og Såna. Deler av den bevaringsverdige trehusbebyggelsen ser man også i Hølen sentrum i dag. Stedet var et ettertraktet skatteparadis og Norges minste by fram til 1943. På Hølen torg finnes matbutikk, cafe og bussforbindelse til Vestby. Idrettsplass, skatepark, klubbhus, kyststi og bademuligheter i nærområdet. Det er ca. 30 min gange til Son langs Såna eller 15 min med sykkel. Hølen ligger ca 45 km syd for Oslo. Tilknytning til Oslo via offentlig transport med tog fra enten Vestby eller Sonsveien stasjon.

Beskrivelse av boligen

Hvorfor kjøpe leilighet i borettslag når du bo i samme størrelse på egen eiendom?
På tomten har vi foreslått Lugo - Et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Med alt du trenger på en flate og med muligheten for en hageflekk, får du friheten med å bo i ditt eget hus samtidig som boligen er like praktisk som en leilighet. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen. Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Ved kontraktsinngåelse før 24.12.2019 får du med gratis vannbårent varmeanlegg - uten tillegg i prisen! Vannbåren gulvvarme med El-kassett og Uponor trådløse romtermostater i inntil åtte rom. Anlegget installeres i hele grunnflaten med rom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan.

Innhold

1. etasje: Entrè, Bad/Vask, Bod, Sov 1, Sov 2, Kjøkken og Stue med utgang til hage. Sportsbod og Carport

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagte gulv.

Våtrom:
Bad/vaskerom leveres ferdig med membran på gulv og vegg. Gulv med fall mot sluk.

Alle fliser er 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr m2.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Visjon .

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør, terrasse dør og i carport

Oppvarming:
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.
Vannbåren gulvvarme med El-kassett og Uponor trådløse romtermostater i inntil åtte rom. Anlegget installeres i hele grunnflaten på boligen.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 1 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Terrasseplatting ca 12m2:
Leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Støpt ved inngangsparti og i sportsbod. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Graving og opparbeidelse av byggegrop, geoteknisk undersøkelse av grunn, kabelgrøfter, utvendige stikkledninger, pumpekum og påkobling til vann/avløp og strøm/it/TV/tele. Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng. Opparbeidelse av vei og biloppstillingsplass. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.700.000,- I tillegg kommer dokumentavgift for tomt (ikke boligen) og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.

Husleveransen utgjør kr. 2.550.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi. Det avgiftsberegnes ikke dokumentavgift på nye boliger.

5 års reklamasjonstid på boligen iht Bustadoppføringslova.

Adkomst

Kommunal vei.
Det vil bli tinglyst en veirett for en forbedret adkomst til tomten.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen leveres iht. nyeste TEK 17

Kort om eiendommen

Delvis opparbeidet selveiertomt. Kan bebygges med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot nord/vest. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

På tomten har vi foreslått følgende bolig: Lugo fra BoligPartner.
Se flere hus som kan passe til tomten, på boligpartner.no

Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting.
BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Boligen kan ha inntil 2 etg.

Tomteareal 930m2
Maks utnytting 233m2 BYA. Eksempel fordeling av utnytting kan være bolig på 191m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod 42m2. Annonsert bolig er på 112m2 BYA.

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Hølen datert 02.02.04

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen.
Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Diverse

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Molvikveien 20, 1550 HØLEN

Loading map...
Les mer om nabolaget