Jessheim/Sand: Stor og flott tomt i etablert boligområde // ca 836 m2 // Velg blant mange husmodeller fra BoligPartner

Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Pris

kr 2 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 250 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Frosin Kampanje Romerike

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Bilvei frem

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Sand/Jessheim i Ullensaker kommune. Ullensaker kommune har stor tilflytting pga. nærhet til Gardermoen og Oslo. Området er et populært og barnevennlig område og med hovedsaklig småhusbebyggelse, ene og tomannsboliger. Kort vei til alle fasiliteter, tog til Oslo 2 ganger i timen, buss til Gardermoen og til Jessheim, kort vei til fine turmuligheter, skoler og barnehager.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt

Kort om eiendommen

* Inngå kontrakt om tomt og hus innen jul 2019 og få med vannbårenvarmepakke til en verdi av kr. 135.000,- inkl. mva.

* Velg hustype selv blant mange av BoligPartners flotte husmodeller. Vi hjelper deg med å finne riktig hus på tomt og for ditt behov.

* Ca 836 m2 flat tomt i etablert og attraktivt boligområde på Sand

* Gangavstand til skole og barnehage

* Kort vei til matbutikk og offentlig kommunikasjon

* ca 3 km til Jessheim sentrum med storsenteret som kan by på over 150 butikker og serveringssteder, kino og kulturhus og bibliotek.

* Nærhet til fine turområder både på Sand med Raknehaugen som har et fint turterreng, samt akebakke på vinteren og Nordbytjernet på Jessheim som kan tilby både badestrand, strandvolleybane, Tuftepark, akebakke på vinteren og flott tursti rundt tjernet.

* Er du glad i å gå på ski har du milevis med oppkjørte skiløyper i nærområdet og kort vei til Romeriksåsen som byr på et eldorado av turmuligheter, fiske og fin natur hele året.

* Jessheim videregående med helt nytt skolebygg ca 3 km unna, med god bussforbindelse. Også ungdomsskolen ligger her.

Byggeklausul til BoligPartner

Regulering

Kommuneplanbestemmelser for Ullensaker kommune 2015-2030. Det ligger for tiden ny kommuneplan ute for høring og eventuell ny vedtatt kommuneplan vil erstatte den gamle.

Parkering

Det etableres parkering på egen eiendom og avsettes plass til dobbel garasje.

Forbehold

Med forbehold om endelig fradelingstillatelse - saken ligger til behandling i kommunen. Overskjøting kan først skje etter fradeling er godkjent.
Byggeklausul til BoligPartner. Byggeklausulen tinglyses.

Viktig informasjon

Eiendommen selges med byggeklausul til BoligPartner. Det forutsettes at tiltaket er innenfor gjeldende bestemmelser og at kjøper setter seg inn i disse.
Eiendommen er ikke regulert og det er kommuneplanbestemmelsene som er gjeldende. Kommuneplanen krever geoteknisk vurdering/notat ved innsendelse av byggesak til kommunen. Ved innsendt og godkjent byggesøkand vil kjøper være ansvarlig for tilkoblingsavgifter til vann/avløp og el, samt evt. kabeltilknytning.
Byggesaksgebyrer og byggelånsrenter vil komme i tillegg ved kjøp/oppføring av bolig.
BoligPartner kan være behjelpelig med ilbud på hus og økonomisk plan.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Sandshagan 9, 2067 JESSHEIM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike