Ullensaker/Nordkisa: Prosjektert enebolig, romslig løsning med 5 soverom, 2 bad og marka i umiddelbar nærhet

Midtsletta 3, 2055 NORDKISA

Pris

kr 5 440 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 440 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 173 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale. Normalt ca 1,5 år etter kontrakt.

Fremdrift

Etter nærmere avtale. Mulighet for tilpasning da boligen ikke byggesøkes før etter kontrakt.

Beliggenhet

Stille og rolig beliggenhet i umiddelbar nærhet til marka med supre turmuligheter. Mellom Nordkisa og Jessheim.

Beskrivelse av boligen

Med hele fem soverom og to bad skulle Gjendebu dekke de fleste behov en stor familie måtte ha. Nostalgiske dør- og vindusomramminger, et overbygd inngangsparti og en smart planløsning har gjort Gjendebu til et attraktivt valg for mange.

Gjendebu er en klassisk vinkelbolig over halvannen etasje tilpasset flat tomt. Boligen har et bruksareal på 173 kvadratmeter – og hovedplanet rommer foruten 2 soverom også et vindfang, en hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og en innvendig bod.

En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør opplevelsen av rommene luftig og romslig, samtidig som rommene beholder sin egenart. Fra kjøkkenet er det dør ut til en overbygd uteplass, samt dør inn til vaskerommet.

Loftsplanet har ytterligere tre soverom, og det største av dem har et eget walk-in closet på 5,6 kvadratmeter. I tillegg rommer loftet et stort, komfortabelt bad, en innvendig bod med gode lagringsmuligheter og en gang med mange innredningsmuligheter.

Gjendebu er et utvilsomt et praktisk hus som det er godt å leve i.

Innhold

1. etasje:
Entrè, vaskerom, teknisk rom/bod, Bad og 2 soverom. Stue og kjøkken i vinkel med delvis åpen løsning. I stuen monteres en Lekker og effektiv peisovn med glass. Utgang til overbygget terrasse og hage.
2. etasje:
2 barnerom, bod, et romslig soverom med WIC, stort bad med plass til badekar og en trappegang. Planløsningen kan tilpasses slik at man kan få en medieløsning/loftstueareal til ungdommen. Ved å sette inn et takvindu vil du kunne få inn dagslys. Vi kan bistå med tilpasninger etter ditt behov.

Standard

Boligen innredes med Kostemalte panelplater på alle vegger i oppholdsrom, fliser på gulv og vegger i begge bad, gulv i vaskerom og i gang. Alle himlinger får malte plater i type Classique. Gulv i alle oppholdsrom har 3 stavs eikeparkett.
Det kan være mulighet for å gjøre tilpasninger på materialvalg - dette prises særskilt.

Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 75.000,- inkl. montering og frakt. Kjøkkenet tegnes etter ditt ønske i samarbeid med kjøkkenkonsulent.

Badene innredes med dusjdører i glass, innredning fra Linn bad og vegghengte toaletter.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig over halvannet plan med en praktisk og innholdsrik planløsning.
Eneboligen oppføres i tre i BoligPartners Nostalgi signatur.

Adkomst

Følg E6 nordover fra Jessheim og ta av til høyre mot Nordkisa. Kryss jernbanelinja og følg Hauersetervegen og ta til høyre omtrent midt på den lange sletta, følg skiltet inn Almenninga. Det blir skiltet til visning.

Parkering

parkering på egen eiendom - det avsettes plass til dobbel garasje på gårdsplass.

Oppvarming

Varmekabler i gulv med flis og peisovn i stue.

Forbehold

Det er forkjøpsrett til BoligPartner på tomten, men kjøper kan velge hus ut fra vårt sortiment og innenfor gjeldende bestemmelser for området. Det er en forutsetning for leveransen at kommunen godkjenner byggesøknaden. Merk at byggesøknaden vil være en dispensasjonssak.
Adkomsvegen er privat og kjøper vil være pliktig medlem av veglag med de forpliktelser veglaget vedtar.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Midtsletta 3, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike