Borgen/Kløfta: Nyetablert boligfelt // Kampanjetilbud på vannbåren varme // Moderne enebolig m integrert garasje

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Pris

kr 5 540 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 540 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 127 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Bnr 196 1

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Bredbåndstilknytning

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale, antatt 4. kvartal 2020.

Fremdrift

Igangsettes etter IG fra kommunen.

Beliggenhet

Beliggende fint til i attraktivt boligområde på Borgen, Kløfta. Svært barnevennlig på et nyetablert boligområde med et godt etablert eldre byggefelt i området rundt. Det er stor tilflytning til Borgen, og det bygges stadig ut nye områder. Kort vei til skole og barnehage. Grei pendleravstand til Oslo eller Gardermoen. Togstasjon både på Jessheim og Kløfta.

Beskrivelse av boligen

Berga – det perfekte huset for deg som har en smal, skrå tomt. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Innhold

1. etasje:
Garasje med direkte adkomst til boligen gjennom gass-sluse, sportsbod og teknisk bod, bad/vaskerom og 2 soverom, samt entré/hall.

2. etasje:
Åpen stue og kjøkkenløsning med god plass til spiseplass. Bad/vaskerom, hovedsoverom og WIC.

Standard

Boligen leveres med glatte, malte flater på vegg. Hovedfarge på vegg er tåkedis og tak er hvit. Fargevalg er mulig.
Begge bad leveres med 30 x 30 cm fliser på gulv med 10 x 10vm fliser i dusjsone. Begge i farge lys grå. Vegger i bad leveres med hvite fliser i str. 25 x 30 cm. Alt standard fra vår leverandør.
Gulv i alle tørre rom leveres med 3 stavs eikeparkett, Landås eik hvit. Standard fra vår leverandør. Moderne bolig med kjøkken fra Sigdal eller Norema som tegnes etter ditt ønske i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent, til en verdi av kr. 85.000,- (hvitevarer er ikke med i leveransen) Begge bad leveres med innredning fra Linn bad, hvit glanset innredning med skuffer, speil og lys.
Det leveres 4 downlighst i hvert bad, 8 stk på kjøkken og 8 stk i hall/gang. Det leveres 3 stk. utelys med sensor, og lampe i teknisk bod og sportsbod. Øvrige el/rør leveranser vil være tilvalg.
Utvendig leveres boligen med maskingrunning på kledning. Boligen må males/beises utvendig snarlig etter overtagelse.

Beskrivelse (type bolig)

Bolig over 2 plan med 2 fulle etasjer, ekstra takhøyde i stue. 3 soverom, egen voksensone, integrert garasje og sportsbod, samt 2 bad. Nord/vestvendt balkong.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover og ta av ved Kløfta. Kjør mot Vormsund/Kongsvinger til avkjøring med skiltet Borgen kommer. Ta av her og kjør over brua. Ta til venstre i Myrhusvegen. Feltet ligger i krysset Myrhusvegen/Karlstadvegen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat
Tomten leveres grovplanert med stedlige masser og klart for egeninnsats på hagearbeider samt gårdsplass. Eventuelt kan denne tjenesten kjøpes som tilvalg.

Kort om eiendommen

Eiendommen er på 554 m2 med en utnyttelsesgrad på 30%. Tomten ligger nært skole og barnehage, marka og fritidsaktiviteter og friluftsområder. Tomten er flat og grei å opparbeide med gårdsplass og parkering på egen eiendom, mulighet for etablering av en fin hage mot syd og vest på eiendommen. Tomten er ikke så stor, men med en fin størrelse for deg som liker å ha litt å pusle med, men som ikke ønsker deg altfor mye jobb.

Regulering

Området er regulert

Parkering

Det er integrert garasje til 1 bil i boligen og etableres ellers parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Boligen vil få varmekabler i gulv med fliser og stålpipe og en effektiv peisovn i stuen.

Forbehold

Det er byggeklausul til BoligPartner på tomten. Byggeprosjektet igangsettes først ved inngått kjøpekontrakt på tomt og hus og etter gitt IG fra kommunen.

Viktig informasjon

Boligen er planlagt oppført på eiendommen og vil ikke omsøkes til kommunen før inngått kontrakt med kjøper. Det er derfor muligheter for å gjøre tilvalg og endringer.
Det inngås separate kontrakter på tomt og hus og kjøper er ansvarlig for finansiering. Tomten gjøres opp 1 måned etter kontrakt mot overføring av hjemmel. Huset finansieres med byggelån og kjøper er ansvarlig for byggelånsrenter. Leveransen gjøres opp i 7 delbetalinger etter fremdrift.
Kostnader:
Kjøper vil få kostnader knyttet til tilkoblingsavgifter for vann/avløp og el, byggesaksgebyrer og byggelånsreneter. Kjøper er selv byggherre og ansvarlig for å fremskaffe uavhengig kontrollør for våtrom og tetthet.
Byggekostnadene vil indeksreguleres frem til byggestart iht. SSB's byggekostnadsindeks for enebolig i tre.
Det må også påregnes kostnader for utvendig maling/beising og opparbeiding av utearealer som hage, beplantning og evt. gjerder/hekk og toppdekke på gårdsplass.
I tillegg må det medregnes kostnader til eventuelle tilvalg.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike