Borgen/Kløfta: Lekker enebolig i funkisstil // garasje // takterrasse // attraktivt område // gangavstand til skole

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Pris

kr 7 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 205 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Eiendommen er den siste ledige tomten på vårt nyetablerte byggefelt på Borgen, mellom Jessheim og Kløfta. Borgen har den senere tid blitt kraftig utbygget og er et svært populært område med kort veg til E6 for de som pendler til Oslo for jobb, ca 10 minutter til Jessheim sentrum med alle bymessige fasiliteter og tog, samt Kløfta med nærsenter/forretninger og togstasjon.

Beskrivelse av boligen

Moderne Milano går over to fulle etasjer og er tilpasset flat tomt. Her får du både integrert garasje, store overbygde uteplasser samt en fantastisk takterrasse med utvendig adkomst fra 2. etasje. På inngangsplanet har boligen tre soverom, bad og bod samt tv-stue. Etasjen rommer også sportsbod og garasje. I 2. etasje finnes et kjøkken- og stueområde på nær 60 kvadratmeter, to soverom, bad og bod. Denne boligen kan lett tilpasses små, vanskelige tomter.

Standard

Alle innvendige overflater sparkles og males i lys farge. Det er mulighet for å gjøre tilvalg på fargevalg. Alle tørre rom får eikeparkett, 3 stavs. Begge bad flislegges med moderne fliser, og vi leverer en lekker 60 x 60 flis på gulv i entrè med betongaktig look.
Det er muligheter for å endre farge og materialvalg om ønskelig.
I stuen leveres stålpipe og peisovn.
Kjøkken leveres fra Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 105.000,-
Innredning til begge bad, samt dusjdører leveres av rørlegger.
Utvendig leveres boligen maskingrunnet ett strøk - mellom- og toppstrøk er kjøper selv ansvarlig for etter overtakelse.

Innhold

1- etg.: vindfang, TV-stue, 3 soverom, bad/vaskerom og bod. Garasje og sportsbod.
2. etg.: Stor stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong og utvendig trapp til takterrasse. 2 soverom, bad og bod/teknisk rom.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover og ta av ved Kløfta. Følg vegen mot Kongsvinger og sving av fra riksvegen mot Borgen. Følg gamle Kongsvinger veg og ta til venstre inn Myrhusvegen og deretter til høyre inn Karlstadvegen. Tomten ligger som første eiendom på venstre hånd i Bråtan.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligformål.

Oppvarming

Boligen har ildsted i stuen og varmekabler i gulv i gang,og begge bad. Ønskes ytterligere varmekilder kan dette bestilles av enten rørlegger eller elektriker etter eget ønske og behov som tilvalg.

Parkeringsforhold

Det etableres parkering på egen eiendom, samt at boligen har integrert garasje og sportsbod i huskroppen.

Hvitevarer/tilbehør

KJøkken leveres fra Norema eller Sigdal og kan tegnes i samarbeid med våre kjøkkenkonsulenter til en verdi av kr. 105.000,- (hvitevarer er ikke en del av leveransen, men kan eventuelt bestilles i tillegg)

Overtakelse

Etter nærmere avtale - antatt ca 1,5 år etter kontrakt.

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike