ULLENSAKER // NORDKISA: flott eneboligtomt med barnevennlig beliggenhet // Etablert boområde rett ved marka //

Midtsletta , 2055 NORDKISA

Pris

kr 1 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 290 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Turterreng

Beliggenhet

Tomtene ligger i et rolig boligområde mellom Jessheim og Nordkisa. Eiendommene ligger i et rolig boligområde midt i et av Ullensakers flotteste turområder i og rundt Brennifjell. Oppkjørte langrennsløyper, tur-, og sykkelstier rett i nabolaget. Liker du å gå på sopptur eller plukke bær, er dette området midt i blinken.
Det går en grusveg/skogsveg fra området helt til Jessheim, ca 1,5 km i luftlinje.
Gardermoen når du på ca 14 minutter, mens Jessheim sentrum er ca 10 minutter unna med bil og kan tilby alle bymessige fasiliteter.
Hauerseter stasjon, et par km unna området, har 2 avganger med lokaltog til Jessheim/Oslo i timen.

Området sogner til Nordkisa skole og det er etablert skolebussordning til Nordkisa, med ny, fin barneskole. Det er også skolebussordning til Jessheim med ungdomsskole og videregående.

Kort avstand til idrettsanlegget Stensby Stadion. Her er det fotballbaner og utgangspunkt for en lysløype med oppkjørte langrennsløyper. På Jessheim ligger populære Nordbytjern med flotte turmuligheter, badeplass, brygge, grillplass og sandvolleybane.

Jessheim sentrum har shopping på storsenteret, restauranter, kulturhus og kino med flere saler, samt bibliotek. I tillegg har Jessheim en flott flerbrukshall.

Adkomst

Følg E6 nordover fra Oslo og ta av mot Nordkisa. Følg Hauersetervegen ca 3 kilometer og ta av til høyre inn mot Almenningen. Følg denne vegen til du kommer til 3 nybygde boliger på venstre hånd. Tomtene ligger i vegen Midtsletta.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er flat og kan bebygges med hus med plate på mark.

Regulering

Spredt boligbebyggelse. Kommuneplanens bestemmelser gjelder for området. BYA 30 % utnyttelse.

Parkering

Det etableres parkering på egen eiendom og avsettes plass til dobbel garasje.

Forbehold

Byggeklausul til Bolig Partner, det forutsettes at kontrakt på kjøp av husleveranse inngås senest innen 6 måneder etter kjøp av tomt.
Kommunal saksbehandling.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Tomtene overtas mot oppgjør, på kontrakt med byggeklausul til Bolig Partner, 1 måned etter kontraktsignering.

Midtsletta , 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike