Hauerseter/Ullensaker: Prosjektert, flott familievilla med 5 sov // 2 bad // 2 stuer // drømmebolig // 1015 m2 tomt

Hauerseterkvartalet 9, 2055 NORDKISA

Pris

kr 6 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 214 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolig og etablert boligområde nært Hauerseter stasjon. Med nærhet til tog og raskt og enkelt å komme seg på E6 er beliggenheten perfekt for deg som pendler, det være seg til Oslo eller du skal til Gardermoen eller nordover.
Hauerseter har flotte turområder hele året med oppkjørte skiløyper, supert tur- og sykkelterreng, både landevei og terreng. Rett rundt svingen - på feltet ligger Ulna barnehage. Barneskole ligger på Nordkisa - det samme gjør nærbutikken Kiwi, med post i butikk. Ved skolen ligger også Nordkisa idrettspark med lysløype, idrettshall og en stadion.

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Standard

Boligen holder god standard med ferdigmalte vegg- og takplater. Eventuelt kan kjøper oppgradere til sparklet og malt gips om ønskelig. Gulv i alle tørre rom leveres med 3 stavs eikeparkett som standard. Begge bad, samt gulv i vaskerom og hall leveres med fliser, varmekabler i gulv med fliser leveres som standard. Det kan gjøres tilvalg på alle overflater.
Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal i henhold til vår samarbeidsavtale. Kjøkkenet tegnes i samarbeid med kjøkkenkonsulent. Kjøkkenet har en verdi på kr. 85.000,- Inkl. mva. (Hvitevarer er ikke inkludert)

Innhold

Hall, bad/vaskerom, teknisk bod (vaskerom) kjøkken stue og soverom i hovedplan. 2. etg. inneholder 4 gode soverom, loftstue med utgang til balkong, 3 boder som eventuelt kan gjøres om til WIC tilliggende soverom.

Adkomst

Kjør E6 nordover og ta av ved skilt mot Nordkisa. Følg vegen over jernbanebrua og ta første veg inn til høyre. Følg denne til du ser stasjonsbygget. Ta til venstre og tomten er skiltet med skilt fra Bolig Partner.

Regulering

Kommuneplan i Ullensaker

Oppvarming

Det leveres ildsted/peisovn i stuen, samt varmekabler i hall, begge bad og vaskerom. Eventuelle tilvalg kan gjøres på varmesystemer.

Parkeringsforhold

Det etableres parkering på egen tomt og avsettes plass til dobbel garasje

Ferdigattest

Bolig Partner søker Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest før overlevering av boligen.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer kan bestilles gjennom kjøkkenleverandør.

Overtakelse

Etter nærmere avtale - antas 2. kvartal 2020

Hauerseterkvartalet 9, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike