NORDKISA/HAUERSETER: Lekker, herskapelig 2 MB // 2 fulle etasjer // 3 soverom // praktisk familiebolig

NORDKISA/HAUERSETER: Lekker, herskapelig 2 MB // 2 fulle etasjer // 3 soverom // praktisk familiebolig

Hauerseterkvartalet 9, 2055 NORDKISA

Pris fra

kr 4 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 118 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Jessheim
2069 Jessheim
jessheim@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Igangsettes og ferdigstilles etter nærmere avtale.

Fremdrift

Byggetillatelse og igangsetting forutsetter salg av 1 enhet i prosjektet. Det vil ved gitt IG fra kommunen legges frem en veiledende fremdrifstplan.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

BoligPartners flotte, herskapelige 2 mannsbolig med 2 fulle etasjer planlegges oppført på stor og fin tomt på Hauerseter. Rett ved Hauerseter stasjon med nærhet til marka, barnehager og enkel adkomst til E6. Området sogner til Nordkisa skolekrets med nyere skole fra 1. til 7. trinn. Området har også fotballstadion, flerbrukshall og svømmebasseng. I nærheten har du også Nordkisa lysløype med oppkjørte skiløyper på vinter og flotte tur og sykkelområder i sommerhalvåret.

Beliggenhet

Etablert boligområde på Hauerseter, rett ved stasjonen for enkel offentlig transport. Tomten ligger fint til i et område preget av småhusbebyggelse.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra E6: Følg E6 nordover og ta av mot Nordkisa. Følg Hauersetervegen og ta av inn mot togstasjonen. Eiendommen ligger i andre rekke fra togstasjonen og vil merkes med skilt. Fra Jessheim: Kjør enten ut på E6 og følg vegbeskrivelse over, eller kjør mot Algarheim, inn Kisavegen. Ta til venstre ved Nordkisa og følg Hauersetervegen til stasjonen.

Parkeringsforhold

Det avsettes plass til dobbel garasje til hver boenhet, samt gjesteparkering på egen eiendom. Det vil være kjøpers ansvar å bekoste og etablere garasje, eventuelt byggesøke hvis nødvendig.

Diverse

Kjøper må selv fremskaffe finansiering i privat bank.
BoligPartner tar forbehold om gitt Igangsttelsestillatelse og salg av 1 enhet i prosjektet før oppstart.
Kjøper må selv ferdigstille boligen med utvendig maling, toppstrøk i løpet av første sommersesong etter overtakelse.
Eiendommen vil ved godkjent IG seksjoneres, slik at hver enhet vil få seksjonsnummer og ideell andel av uteareal tilliggende sin enhet. Fellesarealer blir oppmerket.

Beskrivelse

Boligene innredes med parkett på gulv, kostemalte panelplater på vegger i alle oppholdsrom, flislagt bad, vaskerom og WC får baderomsplater på vegger og fliser på gulv. I WC leveres gulvfestet toalett. Hall leveres med fliser og varmekabler i gulvet.
Det leveres Hvit innredning til baderom med speil og lys, dusjdører og vegghengt toalett.
Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 65.000,- Hvitevarer er ikke inkludert. Det er mulig å gjøre tilvalg og oppgraderinger.

Generelle forhold

Hver enhet inneholder:
1. etg. hall, WC, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg. Gang, 2 boder, bad og 3 soverom.
Boligen har 2 fulle etasjer og er enkel å innrede, uten skråtaksløsninger.

Hauerseterkvartalet 9, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Jessheim