Jessheim/Kverndalen: Planlagt enebolig med sentral beliggenhet nært sentrum // 4 sov // 2 bad // moderne signatur //

Kverndalsvegen , 2067 JESSHEIM

Pris

kr 5 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Sentralt

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt på Jessheim med kort veg til sentrum, friluftsområder og idrettsanlegg. Gangavstand til de fleste servicetilbud. Flotte og populære Nordbytjern med fin tursti rundt tjernet, tuftepark, bade- og fiskemuligheter, beachvolleybane. Idrettsbanen med utendørs isbane på vinteren, fotballbaner og tennis. Jessheim har også flerbrukshall med aktiviteter for store og små. Jessheim sentrum byr på shopping på storsenteret med mange butikker, restauranter og kaffebarer. Jessheim har eget bibliotek på kulturhuset, kino og forestillinger både med musikk og teater.

Beskrivelse av boligen

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Standard

Boligen innredes med kostemalte panelplater på vegger i alle oppholdsrom, malt og sparklet himling i alle rom, flislagte bad med varmekabler i gulv, vaskerommet får fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Gangen har fliser med varmekabler på gulv. Øvrige gulv leveres med 3 stavs eikeparkett i gråtone.
Boligen er moderne med skrå imling med ekstra takhøyde i stuedelen. Store vindusflater gir mye lys i boligen.
Det leveres kjøkken fra Sigdal eller Norema til en verdi av kr. 85.000,-
Tilvalg hos alle BoligPartners underleverandører er mulig.

Innhold

Hovedplan: Bad, evt. med vaskerom, soverom, bod/teknisk rom i tilknytning til kjøkken og stue med utgang til balkong, samt en gang med utgang til terreng.
Underetg.: Inngangsparti, Tv-stue, bod, 3 soverom, separat vaskerom og bad med mulighet for badekar.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør Trondheimsvegen nordover, ta til venstre ned Ringvegen og deretter til høyre i rundkjøringen inn i Gardermovegen. Følg denne til du kommer til Kverndalsvegen på høyre hånd. Sving inn denne vegen og følg vegen til du ser BoligPartner skilt på høyre hånd.

Regulering

Kommuneplanen i Ullensaker regulerer forholdene på tomten. Tomten kan bebygges med inntil 30 % BYA inkludert minimum 36 m2 garasje.

Oppvarming

Boligen har varmekabler i gulv i vaskerom, begge bad og inngang. Stålpipe med peisovn i stuen og mulighet for varmefolie eller varmepmupe, panelovner e.l. som tilvalg.

Parkeringsforhold

Det skal avsettes plass til parkering på egen eiendom, 2 plasser, hvorav 1 skal vises i garasje

Ferdigattest

Det søkes om ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse når boligen skal overdras til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Betalingsbetingelser

Det vil inngås separat kontrakt på hus og tomt. Tomtens verdi er kr. 1.690.000,- og er lagt inn i prisantydning. Det betales dokumentavgift av tomteverdien, 2,5%. Omkostninger ved kjøp utgjør tilsammen kr. 43.502,- som gjøres opp samtidig med tomt, 1 måned etter kontraktsinngåelse.
Huskontrakten inngås på egen kontrakt og leveransen gjøres opp i henhold til fremdrift på tomt med byggelån. Kjøper må selv fremskaffe byggelån i privat bank.

Kverndalsvegen , 2067 JESSHEIM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike