Jessheim // Fin eneboligtomt beliggende nært sentrum, rekreasjonsområder og skole/barnehager og fritidstilbud

Kverndalsvegen , 2067 JESSHEIM

Pris

kr 1 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 690 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Turterreng

Beliggenhet

Tomten ligger i et sentralt, men svært rolig og attraktivt område på Jessheim. Kort vei til Jessheim sentrum, skoler, idrettsplass og barnehager. Området består i hovedsak av etablert småhusbebyggelse.
Nordbytjernet, Jessheims populære badeplass med fin tursti rundt hele tjernet når man på 8-10 minutter til fots. På vinteren går skiløypene rett i nærheten og man kan ta på seg skiene hjemme og komme deg ut i sporet.
Jessheim by ligger sentralt plassert med nærhet til Gardermoen, ca. 10 minutter med bil og Oslo, ca 30 minutter med bil, lokaltog med avgang 2 ganger i timen. Det er også gode bussforbindelser. Jessheim sentrum med shoppingsenter med godt utvalg, restauranter, kino og kulturhus, samt bibliotek.
Nordbytjernet byr på et flott friluftsområde hele året med badeplass, Tuftepark, volleyballbane, bade- og fiskebrygge og en svært populær tursti rundt vannet.
Jessheim har også is- og flerbrukshall med mange gode tilbud for både barn og voksne. Noen få minutters gange unna eiendommen finner man idrettsparken med utendørs is-bane, fotballbane og tennisbane.

Beskrivelse av boligen

Boligen kan ha et maks BYA på 112 m2. BYA er fotavtrykket av boligen. Boligen må også passe innenfor byggelinjer (lengde x bredde) og i forhold til tomtens beskaffenhet. Bolig Partner kan hjelpe med vurdering av hus tilpasset tomt.

Adkomst

Fra Jessheim sentrum kjør Trondheimsvegen nordover, ta til venstre ned Ringvegen, ta så til høyre inn Gardemovegen. Kjør så til høyre inn Kverndalsvegen. Tomten ligger mellom 20 og 24, men har ikke fått eget nummer enda. Opprinnelig eiendom har adresse Damvegen 14. Tomten er skiltet.

Regulering

Eiendommen er avsatt i kommuneplanen for boligformål. Tillatt utnyttelse for tomten er 30% BYA som inkluderer 36 m2 garasje/p-plass.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten kan bebygges med enebolig for skrått terreng (sokkelbolig)
Ta kontakt med Bolig Partner for tilbud på husleveranse tilpasset tomten

Parkeringsforhold

Parkering på egen grunn, det skal avsettes plass til dobbel garasje/p-plass

Overtakelse

Tomten er byggeklar og overtas etter oppgjør og hjemmelsoverføring.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp på egen kontrakt mot betaling 1 måned etter kontraktsignering.
Avtale om husleveranse må inngås med Bolig Partner innen 6 måneder fra kontrakt på tomten. Byggeklausulen tinglyses på eiendommen.

Kverndalsvegen , 2067 JESSHEIM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike