NORDKISA / ULLENSAKER // Nøkkelferdig familiebolig / 2 Bad / 3(4) soverom / Kun 10% forskudd - resten til overtagelse!

Havrehagen 14, 2055 NORDKISA

Pris

kr 6 190 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 190 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 169 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Nordkisa er et meget barnevennlig og veletablert sted med et trygge og gode oppvekstvilkår for barna med kun en kort gåtur på gangstien til barneskolen.
Butikk og bussholdeplass kort gangavstand fra boligfeltet.

Kort vei til et variert og godt arbeidsmarked. Med både Oslo lufthavn Gardermoen, den nye LHL-klinikken, næringsparker, samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange.

Kisamoen tilbyr gode trenings- og turmuligheter i umiddelbar nærhet med et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.
Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring!

Boligpartner Jessheim planlegger bygging av leiligheter, enebolig i kjede, tomannsboliger og eneboliger på Kisamoen, tilsammen blir det over nye hundre nye boliger på dette feltet.

Beskrivelse av boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Havrehagen 14, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike