NORDKISA / ULLENSAKER // Nøkkelferdig familiebolig / 2 Bad / 3(4) soverom / Kun 10% forskudd - resten til overtagelse!

Havrehagen 14, 2055 NORDKISA

Pris

kr 6 190 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 190 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 169 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett

Beliggenhet

Nordkisa er et meget barnevennlig og veletablert sted med et trygge og gode oppvekstvilkår for barna med kun en kort gåtur på gangstien til barneskolen.
Butikk og bussholdeplass kort gangavstand fra boligfeltet.

Kort vei til et variert og godt arbeidsmarked. Med både Oslo lufthavn Gardermoen, den nye LHL-klinikken, næringsparker, samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange.

Kisamoen tilbyr gode trenings- og turmuligheter i umiddelbar nærhet med et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.
Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring!

Boligpartner Jessheim planlegger bygging av leiligheter, enebolig i kjede, tomannsboliger og eneboliger på Kisamoen, tilsammen blir det over nye hundre nye boliger på dette feltet.

Beskrivelse av boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 40 cm fliser på veggene.
På vaskerom leveres baderomsplate type Legato hvit.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg. På badene leveres 30*30 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 60 * 60 cm Glade Cinza i hall. På vaskerom leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg.

Trapper:
Det leveres fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn fra Hæstnes.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det følger med hvite glatte garderobeskap fra Sigdal på soverommene. Mulighet for å tegne kjøkken etter eget ønske og avtale.

Bad:
På badene leveres 120 cm hvit servantinnredning "Hilde" fra Linn bad med 2 skuffer, samt speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjvegger med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler på badene, på vaskerom og halli 1.etg. Peisovn med glass i stuen, Contura 510 fra Varmefag.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Havrehagen 14, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike