NORDKISA // Populært byggefelt // Kampanjetilbud vannbåren varme // nært skole, butikk og barnehage // 797 m2 eiet tomt

Havrehagen 16, 2055 NORDKISA

Pris

kr 1 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 500 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Gnr 102 132 Situasjonskart

Beliggenhet

Nordkisa er et meget barnevennlig og veletablert sted med et trygge og gode oppvekstvilkår for barna med kun en kort gåtur på gangstien til barneskolen.
Butikk og bussholdeplass kort gangavstand fra boligfeltet.

Kort vei til et variert og godt arbeidsmarked. Med både Oslo lufthavn Gardermoen, den nye LHL-klinikken, næringsparker, samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange.

Kisamoen tilbyr gode trenings- og turmuligheter i umiddelbar nærhet med et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.
Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring!

På Kisamoen er vi nå godt i gang med utbyggingen av feltet. Bør ses!

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Område er i all hovedsak flatt med sand/silt i grunnen. Det er etablert felles infrastruktur så som vei, belysning, lekeplass osv inne på feltet. Vann, avløp og strøm ligger til tomtegrense. Det er byggeklausul til BoligPartner Romerike på tomt 7. Her kan man selv påvirke valg av bolig, gjøre individuelle tilpasninger og forme det slik man selv ønsker.

Tomtene/Regulering

Tomtene er detaljregulert iht "Bestemmelser i tilknytning til reguleringsplan - detaljregulering for B1 og B2, Nordkisa. Planid: 336."

Tomtene kan bebygges med inntil 35% BYA, inkludert dobbel garasje og sportsbod. Tomtene må bebygges innenfor gitte byggegrenser og reguleringsbestemmelser for området.

Alle tomtene må bebygges med hus fra BoligPartner, rettigheten vil tinglyses, og det forutsettes at kontrakt om oppføring av hus inngås innen 6 måneder etter kjøp av tomt.
BoligPartner har ca 50 hus i katalogen, 4 husserier med både tradisjonelle og moderne hus. I tillegg har vi et stort variantarkiv og mulighet for å tilpasse sik at du får din drømmebolig. Bestill gjerne katalogen vår på www.boligpartner.no i dag. Merk bestillingen med Kisamoen - eneboligtomt.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesum må kjøper betale dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum til staten. + tinglysningsgebyr og pantattest.
Innsendt byggesøknad til kommunen vil utløse byggesaksgebyr og tilknytningsavgifter for vann/avløp og el.

BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har nær 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder.

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Havrehagen 16, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike