Kisamoen - Nordkisa // Kun 1 igjen! Ny, moderne 2-roms leil. i 1. etg. med terrasse og carport. Innflytting oktober 2019

Hvetevegen: 2-roms leilighet, 2055 NORDKISA

Pris fra

kr 2 598 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 59 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 1

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner har gleden av å presentere nye og moderne 2-roms leiligheter på 59 kvm.
Leilighetene blir bygd i 6-mannsboliger hvor leilighetene på bakkeplan får hver sin hageflekk og terrasseplatting, leilighetene i 2. etasje får fine balkonger.

Alle får åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør leilighetene lyse og luftige. Soverom, flislagt bad. Innvendig og utvendig bod samt carport.

Beliggenhet

Nordkisa er et veletablert sted med et trygt og godt bomiljø, butikk og bussholdeplass rett ved boligfeltet.

Kisamoen tilbyr gode trenings- og turmuligheter i umiddelbar nærhet, med fantastisk turterreng og skiløyper, får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.

Jessheim by med alle fasiliteter som kulturhus med kino og bibliotek, Jessheim storsenter med gode shoppingmuligheter, restauranter og cafeer, ca 10 km unna.

Kort vei til et variert og godt arbeidsmarked. Med både Oslo lufthavn Gardermoen, den nye LHL-klinikken, næringsparker, samt Jessheim sentrum i nær avstand, er jobbmulighetene mange.

Togstasjoner på Hauerseter, ca 6 km fra boligfeltet og på Jessheim.

Boligpartner Jessheim planlegger bygging av leiligheter, enebolig i kjede, tomannsboliger og eneboliger på Kisamoen, tilsammen blir det over nye hundre nye boliger på dette feltet.

Generelle forhold

Leilighetene vil bli seksjonert.
Hver leilighet på bakkeplan vil få hver sitt hageareal og terrasseplatting.
Leilighetene i 2. etg. vil få hver sin private balkong.

Det er pliktig medlemskap i Kisamoen huseierforening.

Fordeler ved kjøp:
- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning etc. ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig".
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Finansiering

10 % av salgssummen betales ved oppstart av boligen. Resterende kjøpesum og omkostninger betales ved overtagelsen. Lave omkostninger ved kjøp av nybygg.

Omkostninger

Det er lave kostnader ved kjøp av nybygg, du betaler kun dokumentavgift for andelen av tomteverdien.
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdien: kr. 17.708,-
Tinglysning av skjøte kr. 525,-
Tinglysningsav pantobligasjon kr. 525,- pr. stk.
Pantattest kr. 202,- pr. stk.
Tilsammen kr. 18.960,- (forutsetter notering av ett pant)

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres glatte hvitmalte.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg. På badene leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå, varmekabel i entre i 1. etasje. Entre i 2. etg. med flismønstret laminat og varmefolie.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det følger med hvite glatte garderobeskap fra Sigdal på soverommene.

Bad:
På badene leveres 60 cm hvit servantinnredning "Hilde" fra Linn bad med 2 skuffer, samt speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjvegger med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler på badene og entre i 1.etg. Varmefolie i entre i 2.etg. Peisovn med glass i stuen, Contura 810 fra Varmefag.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Boligene leveres med moderne og høy standard.
Det leveres parkettgulv, malte gipsvegger, flislagte bad med varmekabler, vegghengte toaletter, peisovn med glass og kjøkkeninnredning fra Sigdal.

Carport og sportsbod til hver boenhet.
Mulighet for el-bil lader i carport. (Tilvalg)
Gårdsplass og felles parkering leveres asfaltert.
Hageparseller leveres med ferdigplen.

Hvetevegen: 2-roms leilighet, 2055 NORDKISA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.