BORGEN/KLØFTA // Siste sjanse! Kun en tomt igjen / Gangavstand til barnehage og skole / Hjørnetomt / Velg hus selv

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Pris

kr 1 340 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 340 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

47 196

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

BorgenPanorma ligger i barnevennlig og landlige omgivelser drøye 10 minutter fra Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Området ligger sentralt med gangavstand til skole, barnehager, idrettsanlegg og flotte turområder. Kort vei til offentlig kommunikasjon, 6 minutter til Kløfta og drøye 10 minutter til Jessheim med alle fasiliteter. Ca 30 minutter med bil til Oslo, og enkel adkomst til motorveien for de osm pendler.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 mot trondheim, når du kommer til Kløfta, tar du av og følger veien mot Kongsvinger. Følg E16 til du kommer til skiltet mot Borgen. Her tar du av og krysser motorveien og følger denne til du kommer til Myrhusvegen. Hold venstre inn her til du kommer til krysset Myrhusvegen og Karlstadvegen. Her ligger tomtefeltet godt merket med skilt fra BoligPartner. Feltet har adresse Bråtan.

Nærmiljø

Borgen er kjent for sitt idrettsmiljø både for store og små. Med ny idrettshall byr de på ulike aktiviter for alle alderstrinn. Skolen ligger sentralt på Borgen, kun omlag 100 meter fra vårt byggefelt. Det finnes 2 barnehager på Borgen. Ungdomsskolen ligger på Kløfta. Borgen har et fint turområde med skiløyper, turstier og sykkelløyper. Feltet grenser mot et eldre etablert boligområde. Borgen er under stadig utvikling og vokser raskt. Et svært populært og barnevennlig område med nærhet til både Gardermoen, Jessheim, Kløfta og ikke minst Oslo.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesum må kjøper betale dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum til staten. + tinglysningsgebyr og pantattest.
Innsendt byggesøknad til kommunen vil utløse byggesaksgebyr og tilknytningsavgifter for vann/avløp og el.

Tomtene/regulering

Tomtene er detaljregulert iht "Bestemmelser til reguleringsplan for Borgen B1".
Vann/avløp, el og kabel/internettkabel ligger frem til tomtegrensen.
Tomtene har kan bebygges med inntil 30% BYA, inkludert dobbel garasje og sportsbod. Tomtene må bebygges innenfor gitte byggegrenser og reguleringsbestemmelser for området.

Alle tomtene må bebygges med hus fra BoligPartner, rettigheten vil tinglyses, og det forutsettes at kontrakt om oppføring av hus inngås innen 6 måneder etter kjøp av tomt.
BoligPartner har ca 50 hus i katalogen, 4 husserier med både tradisjonelle og moderne hus. I tillegg har vi et stort variantarkiv og mulighet for å tilpasse sik at du får din drømmebolig. Bestill gjerne katalogen vår på www.boligpartner.no i dag. Merk bestillingen med Borgen Panorama.

BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har nær 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder.

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Bråtan 1, 2040 KLØFTA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike