Sørumsvingen // Nye, moderne 1 og 2-roms leil. med carport. Gangavst. til Sørumsand og togstasjon. Gravingen er igang

Sørumsvingen, 1920 SØRUMSAND

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

23.09.2019 kl.15:00-16:00

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 48 - 50 m2

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fremdrift

Allerede våren 2019 starter arbeidet med å etablere ny infrastruktur i området. Det skal bygges ny rundkjøring og splitter ny gang- og sykkelvei helt inn til Sørumsand sentrum. Det bygges også planundergang slik at alle barn sikres en trygg og god skolevei.
Planlagt oppstart av boligene er 4. kvartal 2019.

Prosjektbeskrivelse

Nye og moderne 1- og 2-roms leiligheter på 48 og 50 kvm.
Leilighetene blir bygd i 8-mannsboliger hvor disse leilighetene ligger på bakkeplan.

2-roms leilighetene får kjøkken med spiseplass, stue med utgang. Soverom, flislagt bad, innvendig og utvendig bod, samt carport.

2-roms leilighetene blir lyse endeleiligheter beliggende i underetasjen på Bygg A. Leilighetene har et bruksareal på 48,4 kvadratmeter og består av en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning, et soverom, bad/vaskerom samt innvendig bod. Her får du gode garderobeløsninger og oppbevaringsplass. Inngangspartiet til leilighetene er på endevegg. Dette er praktiske og prisgunstige leiligheter – perfekt for deg som skal investere i din aller første bolig.

1-roms leilighetene har et bruksareal på rett under 50 kvadratmeter. De smarte arkitekttegnede løsningene sikrer en svært god utnyttelse av alle boligens kvadratmeter. Den åpne kjøkken- og stueløsningen er selve hjertet i leiligheten og oppleves som både lys og innbydende. Leilighetene har ikke et eget soverom, men en romslig sovealkove på 7,8 kvadratmeter hvor det er enkelt å skape god skjerming inn til stuedelen. Bad og vaskerom er kombinert og det er god størrelse på både entré og bod, som sikrer deg god plass til garderobeløsning og oppbevaring.

Beliggenhet

I Sørumsand utvikles en ny bydel hvor det legges ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Her blir det liv både i og mellom husene. Med torvtak på boder og carporter, beplanting, gangstier med heller og minimalt med asfalt skapes det et frodig nabolag for deg som liker å bo tett på naturen samtidig som du har storbyen kun 30 minutter unna.

Boligområdet får sitt eget torg hvor det vil bli lune sitteplasser, akebakke, vannspeil og flott beplantning for å nevne noe. Korntorget blir et hyggelig møtested hvor det er sosialt og trygt å være for alle generasjoner.

Her kan du la bilen stå igjen hjemme mens du spaserer de 10 minuttene ned til tog-stasjonen på morgenen. Når du bor i Sørumsvingen er jobben i storbyen kun en halvtimes togtur unna. Med den nye gang- og sykkelstien helt fra bydelen og ned til Sørumsand sentrum er veien til tog-stasjonen både rask og sikker.

Er du en av dem som elsker følelsen av å gli lydløst langs vannskorpa – sittende i kajakken din – langt vekk fra stressende bystøy og tidsfrister? Fra Sørumsvingen er det bare å følge gangstien noen hundre meter så er du fremme ved idylliske Glomma som ligger der og blinker i kveldssola. Her er også koselige badestrender og hyggelige turstier – perfekt for alle som liker en aktiv hverdag.

På vinterstid lokker skiløypene i Sørumsand-marka deg med ut på tur. Løypene kjøres opp jevnlig så lenge det er nok snø. Og på søndager er det veldig populært å legge familieturen innom Sørumsand Idrettsforening sin hytte hvor du kan kjøpe både litt mat og drikke.

I Sørumsvingen skal det i løpet av de nærmeste årene bygges opp mot 600 boliger i en fin blanding av rekkehus og leiligheter.

Innhold


Standard

Innvendige overflater
Vegger og himling: Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg på vegger.
På badene leveres hvite fliser 20 * 40 cm på veggene.

Gulv: 3 stavs eikeparkett, mulighet for tilvalg.
På bad og bod leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 60 * 60 cm grå i entre.

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Caprice, grå laminat benkeplate, stål oppvaskkum og kran.

Se egne tegninger av kjøkkeninnredningen.
Hvitevarer medfølger ikke.

Det følger med hvite glatte garderobeskap fra Sigdal på soverommene.

Bad:
På badet leveres hvit 60 cm servantinnredning med speil og lys over. Vegg-hengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med inn-svingbare dører. Opplegg for vaskemaskin.

vv. bereder, ventilasjonsanlegg og sikringsskap er plassert på boden.

Oppvarming:
Fjernvarme med vannbåren varme i gulvet på entre, bad, kjøkken og stue.

Dører:
Hvit, glatte innvendige dører.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400. Mulighet for tilvalg.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høy-effektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Eieform:
Leilighetene vil bli seksjonert
Det er pliktig medlemskap i sameie og velforeningen.

Fordeler ved kjøp:
- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning/tilvalg av innvendig overflater og kjøkkeninnredning etc. ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig".
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Sørumsand sentrum, følg RV 172 gjennom
sentrum og ta til høyre i rundkjøringen ved
Esso-stasjonen, RV 171 mot Blaker. Kjør forbi
brannstasjonen og ta første vei til venstre, inn på
parkeringsplassen.

Parkering

1 plass i carport.

Kjøpsbetingelser

10 % betales ved oppstart av boligen, resterende betales til overtakelsen.

Sørumsvingen, 1920 SØRUMSAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike