Flott herskapelig enebolig sentralt i Sørumsand- 4 soverom -Barnevennlig område

Østligutua 9, 1920 SØRUMSAND

Pris

kr 6 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 180 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Illustrasjonsplan

Fasiliteter

Barnevennlig, Parkett, Hage, Bilvei frem

Beliggenhet

Tomten på 782m2 ligger i et barnevennlig boligområde på Sørumsand. Barneskolen ligger bare er et lite stenkast unna, så her kan barna ferdes trygt frem og tilbake til skolen, uten å krysse traffikerte veier.
Barnehage finner man også rett ved skolen, som en av eiendommens nærmeste bygg.
Både ungdomsskole og videregående skole finner man rett ved sentrum, under 1km i avstand fra eiendommen.

Når barna skal på aktiviteter etter skoletid, er det også veldig kort vei gjennom undergangen bort til idrettsparken på over 60 mål. Her finner man flere fotballbaner, grusbane, flere treningsfelt og en idrettshall med cafè.
Det er også bygget et skateanlegg der, samt et anlegg for sandvolleyball.
Like ved barneskolen er det anlagt lysløype og det kjøres også opp skiløyper i marka sør for Sørumsand.

Sørumsand sentrum kan by på de fleste nødvendige servicetilbud og fasiliteter.

Sørumsand togstasjon ligger kun ca. en halv km. fra boligen, med avganger til Oslo (ca. 30min) og Lillestrøm (ca. 16min). Det er også gode bussforbindelser fra Sørumsand.

Beskrivelse av boligen

Denne prosjekterte frittliggende eneboligen skal bygges i herskapelig stil og vil få et bruksareal på hele 180m2. Med gode planløsninger og muligheter til å påvirke valg av overflater, farger, type kjøkken og leveranse av forskjellig utstyr så kan man her skape drømmeboligen ikke langt fra Sørumsand sentrum.

Å være første eier av denne herskapelige drømmeboligen gir mulighet for å spare penger, krefter og å være trygg på at hjemmet ditt er både godt varmeisolert og energieffektivt.
Å bygge nytt betyr også mer fritid, da man kan leve godt her i mange år uten å tenke på oppussing.

Når man kommer inn i boligen møter man en romslig hall med inngang til bod, soverom og bad. Det er plass til garderobeskap i hallen dersom det er ønskelig. Lenger inn i boligen finner man et stort kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkenet kan man tegne opp slik man ønsker, da det medfølger en fastsatt sum som skal benyttes hos en av BoligPartners kjøkkenleverandører.
I stuen er det god plass til både sofagruppe og et større spisebord. Her er det også utgang til en stor hage, hvor man kan anlegge gressplen og plante nydelige blomster og planter. Her vil det bli stor boltreplass for barna både inne og ute.

Fra hallen igjen finner du en trapp som fører deg opp til 2. etasje. Her er det planlagt 3 store soverom, et bad/vaskerom og en romslig stue hvor barna/ungdommen kan få plass til både seg selv og gjester.
Det bygges en liten balkong ut fra stuen, som vil gi mulighet for god lufting og å nyte solen.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Det leveres sparklet og malt gips på vegger og i himling.

Gulv:
Det leveres eik 3-stavs parkett på gulv i alle tørre rom.
Fliser legges på gulv i hall, bod og på begge bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Det leveres fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema eller Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Det følger med en fastpris på 65 000,- kroner inkl. mva. som kan benyttes hos valgt kjøkkenleverandør.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredninger med servant, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og dusjvegger.
Bad/vaskerom leveres i tillegg med opplegg for vaskemaskin.

Bod:
Det leveres bod med utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Det leveres 200L varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonsaggregat og el-skap.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Stålpipe med peis, type Curve 100 i stue 1. etasje.
Det leveres varmekabler i gulv i entrè og begge bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Adkomst fra Østligutua, med plass for 2 stk. oppstillingsplasser for bil, samt avsatt plass for fremtidig dobbeltgarasje (er ikke med i prisen).

Forbehold

Selger tar forbehold om offentlige tillatelser.
Boligen og støy skal prosjekteres ferdig etter signert kontrakt, før det sendes inn en 1-trinns søknad. Prosjektert bolig skal være ihht alle krav i reguleringsplanen.

Tomt

Tomten kan fritt besiktiges.
Tomten blir kun gjort klar for støp av såle og bygging av bolig, samt opparbeidelse av 4 biloppstillingsplasser. Biloppstillingsplasser vil leveres med grus.
Dersom det er ønskelig med asfaltering/belegningssten og opparbeidelse av hage med jord og gress/beplantning må kjøper selv besørge dette.

Estimert ferdigstillelse

Dersom tomt og bolig selges ila kvartal 2 2019, estimeres ferdigstillelse til kvartal 2/ kvartal 3 2020. Tidspunkt for ferdigstillelse avhenger av dato for kontraktssignering, igangsettingstillatelse, byggetid, samt tilknytning til strøm.

Salget

Tomten selges direkte til kjøper fra tomteeier (privatperson), hvor kjøpet av tomten og betaling for tomten går via en ekstern megler.
Ved kjøp av tomt må det samtidig signeres kontrakt med BoligPartner for resten av beløpet (som har en opsjonsavtale med tomteeier på å prosjektere og selge bolig på tomten)for oppføring av prosjektert herskapelig enebolig med BoligPartner AS. Det vil være mulig å gjøre endringer på planløsning før innsending av byggesøknad, samt mulighet for tilvalg senere.

Østligutua 9, 1920 SØRUMSAND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger