Tomt på Ulleråsen med flott beliggenhet og utsikt over Øyeren / Nærhet til Østmarka

Ulleråsen 33, 2009 NORDBY

Pris

kr 2 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 400 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Kampanjeark A4 Org Eat

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Tomten ligger på familievennlige Ulleråsen ved Nordby i Rælingen kommune. Rælingen kommune ligger sentralt til på Romerike, en ca. 15 minutters biltur unna Lillestrøm. En ca. halvtimes kjøretur utenfor Oslo.
Tomten ligger høyt og har fantastisk utsikt over Øyern. Videre innover åsen finner du Østmarka med utallige turmuligheter uansett årstid.

Nordby skole ligger 1,2 km lenger nord for tomtene og har rundt 140 elever fordelt på 1-7 trinn. Det er ledig kapasitet ved skolen til flere elever. Det er opparbeidet gang- sykkelveg fra Ulleråsen og frem til skolen. Det er også kort avstand til Tomter barnehage, og Rælingen har full dekning av barnehageplasser.

Ungdoms- og videregående skole, Marikollen idrettspark, rådhus og dagligvareforretning finner du i kommunesenteret Fjerdingby, ca. 9 km unna. I Fjerdingby finner du også post, helsestasjon, lege og frisør.

Ved Marikollen idrettspark finner du hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også flerbrukshallen Marikollhallen, der bl.a. Rælingen Håndballklubb og Rælingen klatreklubb holder til.

Ved Nordby ligger også badeplassen Myrdammen, som er et flott opparbeidet område med turveier, toaletter, stupebrett, badebrygge ved badevannet. Det er kort vei til oppkjørte skiløyper om vinteren.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser fremskaffes etter forespørsel.

Overtakelse

Etter avtale.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp på egen kontrakt mot overføring av hjemmel. Kjøper er selv ansvarlig for tilknytningsavgifter for vann/avløp og el. Kjøper må selv finansiere kjøp av tomt og husleveranse gjennom privat finansieringsinstitusjon.

Ulleråsen 33, 2009 NORDBY

Loading map...
Les mer om nabolaget