Ulleråsen - Moderne enebolig med flott beliggenhet og fantastisk utsikt mot fjorden

Ulleråsen 33, 2009 NORDBY

Pris

kr 7 432 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 432 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 173 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Kampanjeark A4 Org Eat

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Tomten ligger på familievennlige Ulleråsen ved Nordby i Rælingen kommune. Rælingen kommune ligger sentralt til på Romerike, en ca. 15 minutters biltur unna Lillestrøm. En ca. halvtimes kjøretur utenfor Oslo.
Tomten ligger høyt og har fantastisk utsikt over Øyern. Videre innover åsen finner du Østmarka med utallige turmuligheter uansett årstid.

Nordby skole ligger 1,2 km lenger nord for tomtene og har rundt 140 elever fordelt på 1-7 trinn. Det er ledig kapasitet ved skolen til flere elever. Det er opparbeidet gang- sykkelveg fra Ulleråsen og frem til skolen. Det er også kort avstand til Tomter barnehage, og Rælingen har full dekning av barnehageplasser.

Ungdoms- og videregående skole, Marikollen idrettspark, rådhus og dagligvareforretning finner du i kommunesenteret Fjerdingby, ca. 9 km unna. I Fjerdingby finner du også post, helsestasjon, lege og frisør.

Ved Marikollen idrettspark finner du hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også flerbrukshallen Marikollhallen, der bl.a. Rælingen Håndballklubb og Rælingen klatreklubb holder til.

Ved Nordby ligger også badeplassen Myrdammen, som er et flott opparbeidet område med turveier, toaletter, stupebrett, badebrygge ved badevannet. Det er kort vei til oppkjørte skiløyper om vinteren.

Beskrivelse av boligen

Aragona er en innholdsrik bolig for skrå tomter. Huset har en praktisk planløsning med både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksenavdeling med soverom, walk-in closet og bad. Aragona har gode og overbygde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

På denne eiendommen vil vi tilpasse boligen slik at den blir mest mulig hensiktsmessig i forhold til tomten.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører av type "Visjon 1" med karm leveres hvitmalte fra Kloppen Trevare. MDF-utforinger leveres i hvit utførelse.

Vinduer:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barnesikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:

Det leveres hvitmalte gipsplater på vegger i alle oppholdsrom.
Vegger på bad og bad/vaskerom leveres flislagt. Hvitmalt gips i alle tak/himlinger.

Gulv:
Det leveres eik 3 stavs parkett til alle tørre rom. Våtrom, teknisk bod og entre leveres med fliser. Sportsbod leveres med gulvbelegg.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.
Synlig stift og spikerhull i listverk må påregnes.

Trapper:
Det leveres tett trapp med eiketrinn og stålspiler.
Hvitmalte vanger, opptrinn og håndløpere.

Kjøkken / Bad / Vaskerom / Teknisk

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkken til dette prosjektet. Kjøkkeninnredning leveres iht. fastpris, inntil 75 000,- kroner brutto. Hvitevarer medfølger ikke.

Bad og bad/vaskerom:
Bad og bad/vaskerom leveres med fliser på gulv og vegger. Det leveres baderomsinnredning med speil, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr/dusjvegger.

WC:
WC leveres med fliser på gulv og hvitmalte gipsplater på vegger. Det leveres vegghengt toalett og servant montert på vegg.

Teknisk bod:
I teknisk bod leveres ventilasjonsaggregat og sentralstøvsuger. Her plasseres også 200L varmtvannsbereder.

Garderober:
Det leveres ett garderobeskap pr. soverom.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standard. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, tv og bredbånd. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner dimensjonert for boligen. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.


Uteområde

Tomt:
Tomtene vil bli grovplanert med stedlige masser. Beplanting, hekk, gjerder og lignende er ikke inkludert.

Innhold

Underetasje:
Gang, 3 soverom, trapp, tv-stue, sportsbod, bad/vaskerom og bod.

1. etasje:
Entrè, WC, bod, soverom med walk-in closet, bad, stue og kjøkken.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i entre, wc, bad og bad/vaskerom. Soverom og andre oppholdsrom leveres med panelovner. I stuen leveres det peisovn type Curve 100 med stålpipe.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Hvitevarer/tilbehør

Vi gjør oppmerksom på at bilder brukt i prospektet kun er illustrasjoner, og at hvitevarer, møbler og interiørartikler ikke medfølger.

Overtakelse

Etter avtale.

Betalingsbetingelser

Prisen gjelder vårt forslag til leveranse av boligen, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden. Oppgjør for tomt skjer før arbeid på tomt igangsettes. Tomteverdien er satt til 2,4 millioner. Totalprisen er estimert og kan avvike fra virkelig leveranse.

Ulleråsen 33, 2009 NORDBY

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger