Kun 1 igjen! Haugeråsen B4-Fire moderne eneboliger under oppføring- Stor takterrasse-Opp til 5 soverom- Ferdigstillelse Q1-2019- Rett ved marka

Kun 1 igjen! Haugeråsen B4-Fire moderne eneboliger under oppføring- Stor takterrasse-Opp til 5 soverom- Ferdigstillelse Q1-2019- Rett ved marka

Haugeråsen, 1480 SLATTUM

Pris fra

kr 6 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 173 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 4 - 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
lillestrom@boligpartner.no
Tlf: 478 09 700

Last ned

Bnr 166

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse av første hus Q4 2018 / Q1 2019

Fremdrift

Prosjektet er igangsatt. Ferdig Q1-2019.

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Hage, Takterrasse

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner sitt nye prosjekt på Haugeråsen i Nittedal består av 4 moderne eneboliger som skal bygges i et etablert og barnevennlig område. Vi gjør oppmerksom på at illustrasjonsbilder kan vike fra virkeligheten.

Beliggenhet

Eiendommene ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Haugeråsen ved Slattum i Nittedal Kommune.
Boligene har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt gode servicetilbud.

Boligene har gangavstand til Slattum barnehage med SFO. For elever i ungdomstrinnet er det kort vei til Li ungdomsskole.
Det er en barnehage tilknyttet boligfeltet, samt ytterligere private og kommunale barnehager i nærliggende områder.
Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller med et bredt utvalg av studietilbud.

Haugeråsen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud/dagligvarehandel.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mosenteret et godt og variert utvalg av butikker og spisesteder. Senteret har 130 parkeringsplasser med 3 timers gratis parkering, samt bussholdeplass rett i nærheten og taxistopp.
Strømmen Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig transport og bil med et rikt utvalg av servicetilbud.

Området har kort vei til en flott lekeplass, sentralidrettsanlegg med kunstgressbane, svømmehall, ridesenter og flotte tur-og rekreasjonsområder. I tillegg byr området på lysløype og skiløyper. Den lokale lysløypa tar deg til et lysløypenett som strekker seg helt inn til Oslo.

Ca. 15 minutter fra Haugeråsen finner du Varingskollen alpintsenter. Skianlegget har et utmerket familietilbud gjennom varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue.

Ca. 10 minutter fra boligene ligger Hauger golfbane vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta. Fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen.

Tidsavstander i bil:
Mosenteret ca. 7 min
Gjelleråsen ca. 6 min
Skedsmokorset ca. 12 min
Strømmen ca. 15 min
Oslo S ca. 22 min
Oslo Lufthavn ca. 27 min

Generelle forhold

Det tas forbehold om endring av pris på boligene i prosjektet.
Graving av vei på eiendommen ble påstartet oktober 2017. Det er nå startet opp med støp av såle på de solgte enhetene, se bilder i annonsen.

Vi tar forbehold om skrivefeil i annonsen.
Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i denne annonsen kan avvike fra virkelig bygg.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører og karm leveres hvitmalte fra Kloppen Trevare. MDF-utforinger leveres i hvit utførelse. I Moderne-serien leveres dørtype ”Visjon 1”.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barnesikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Det leveres hvitmalte gipsplater på vegger og i tak/himling i alle boligrom.
Vegger på bad og bad/vaskerom leveres flislagt.

Gulv:
Det leveres eik 3 stavs parkett til alle tørre rom. Våtrom, teknisk bod og entre leveres med fliser. Sportsbod leveres med gulvbelegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.
Synlig stift og spikerhull i listverk må påregnes.

Trapper:
Trappen leveres i fabrikkmalt hvit utførelse med eiketrinn og stålspiler, samt hvitmalte tette opptrinn og vertikale spiler.

Kjøkken / Bad / Vaskerom / Teknisk

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres iht. fast pris, inntil 50 000,- kroner brutto. Leverandør blir valgt for prosjektet av BoligPartner.
Nærmere informasjon vil gis ved oppstart.

Bad og bad/vaskerom:
På bad og bad/vaskerom leveres med fliser på gulv og vegger. Det leveres badromsinnredning med speil, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr/dusjvegger.

WC:
WC leveres med fliser på gulv og hvitmalte gipsplater på vegger. Det leveres med vegghengt toalett, samt servant montert på vegg.

Teknisk bod:
I teknisk bod leveres ventilasjonsaggregat og sentralstøvsuger. Her plasseres også 200L varmtvannsbereder.

Garderober:
Det leveres 1m garderobe pr. sengeplass.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standard. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, tv og bredbånd. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner dimensjonert for boligen. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler i flislagte rom som entre, wc, bad og bad/vaskerom. Soverom og andre oppholdsrom leveres med panelovner. I stuen leveres det peisovn type Curve 100 med stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk og 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Uteområde

Tomt:
Tomtene vil bli grovplanert med stedlige masser. Beplanting, hekk, gjerder og lignende er ikke inkludert.

Parkering:
Boligene leveres med 1 stk. carport pr. bolig. I tillegg er det biloppstillingsplass på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Generelt

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om offentlige tillatelser, mindre arealavvik, tilstrekkelig antall solgte boliger samt prisendring på evt. usolgte boliger.

Utbygger:
BoligPartner AS eier og bygger ut tomten.

Eiendommens kostnader:
Boligene selges etter faste priser, se prisliste.
Fullt oppgjør betales innen overtagelse.

Omkostninger
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales inn følgende:
2,5% av andel tomteverdi som utgjør ca. 37 500,- kroner i dok.avgift pr. bolig.
Tinglysningsgebyr skjøte kr. 525,-
Tinglysningsgebyr pr. panterett 525,-
Gebyr for utskrift av panteattest 202,-

Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften basert på tinglysningstidspunktet, samt forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.


Det må antas at det vil opprettes et sameie for de totalt 6 boligene som skal bygges på Haugeråsen, felt B3 og B4.
I så tilfelle kan man forvente en fordeling av diverse kostnader som f.eks. snømåking av felles vei o.l.

Tilvalg:
Det vil bli mulighet for å gjøre enkelte tilvalg på deler av leveransen i boligene.
Det vil ikke være mulig å flytte innredninger og tekniske installasjoner som påvirker rør-, ventilasjon- og elektroinstallasjoner.

Generelle forhold

Det er prosjektert 4 flotte og moderne eneboliger på hele 173 m2 BRA med gode planløsninger, carport, 4 til 5 soverom og en fantastisk takterrasse på 30m2.

I 1. etasje finner man entrè, trapperom, wc, kontor/soverom og en flott, åpen løsning med stue og kjøkken på over 50m2. Utvendig carport er praktisk plassert rett ved hovedinngang. Rett rundt hushjørnet finner man en sportsbod som er bygget inn i huskroppen på 5m2.
Dersom man går opp den utvendige trappen ved hovedinngangen finner man en fantastisk fin takterrasse på hele 30m2.

I underetasjen finner man gang/hall, bod, et stort vaskeom/bad med god plass til vaskemaskin og tørketrommel, hovedbad, 3 soverom, samt tv-stue/soverom med utgang til hage.


Haugeråsen, 1480 SLATTUM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.