Neskollen // Nytt byggetrinn med 6 nye moderne tomannsboliger, rett ved nyåpnet barnehage.

Sekstanten, 2165 HVAM

Pris fra

kr 3 748 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 12
  • Bruksareal (BRA) 97 - 103 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Jessheim skal bygge seks nye tomannsboliger i Sekstanten, rett ved nyåpnet barnehage.

Neskollen er et meget barnevennlig og veletablert boligområde med mange gode lekeplasser og balløkker. Området har et trygt og godt bomiljø, med tre gode barnehager og barneskole på feltet.

Neskollen tilbyr trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg gir området deg et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Beliggenhet

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser i landlige Nes kommune.

Neskollen har eget sentrumsområde med skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av Nes-Arena, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille og kose seg.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er lagt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogsstier og skiløyper i skog og mark rett ved boligfeltet.

Det er i dag to store barnehager på feltet. I løpet av 2018 vil det åpne en barnehage til, på øvre del av feltet med meget kort gangavstand til tomannsboligene som vi nå skal bygge.
Skolen ligger helt inntil marka med flere fine turstier. Skolen disponerer Hvam IL sine fotballbaner, basketballbane og sandvolleyballbane. I samme område ligger det også en ny skatepark, BMX-løype og en hinderløype. Litt lenger unna, men likevel nærme, finns en akebakke som er flombelyst om kvelden for beboerne på Neskollen.

På Hvam finner man 9-hulls golfbane og profesjonelt simulatorsenter, og i Vormsund er det 18-hulls golfbane.

På Neskollen ligger også et mindre kjøpesenter med bl.a. kiosk, interiørbutikk, matbutikker og dyreklinikk. Ønsker man et bredere butikkutvalg kan man dra til Amfi Vormsund, ca 10 min kjøring unna, eller kommunesentra Årnes som ligger ca. 9 km. unna. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, og et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole.

Jessheim by ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som Jessheim storsenter med gode shoppingmuligheter, restauranter og cafeer, kulturhus med kino og bibliotek og et bredt utvalg av spisesteder.

Kort veg til et variert og godt arbeidsmarked på bl.a på Oslo lufthavn, det nye LHL sykehuset på Jessheim, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim, samt Årnes og Jessheim sentrum.
Togstasjoner på Årnes, Kløfta og Jessheim.

Gode bussforbindelser til Årnes, Jessheim, Gardermoen og Oslo. Kjøreavstander med bil er hhv. 10 min. til Vormsund og Årnes, 15 min. til Jessheim, 20 min. til Gardermoen og 40 min til Oslo.

Generelle forhold

Hver tomannsboligtomt vil bli delt i 2.
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomteareal.

Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening.
Årlig velavgift utgjør kr 2.500,- (2018). Dette betales av den enkelte husstand.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Vormsund og Kongsvinger, kjør i ca 13 km. Kjør rett igjennom første rundkjøring. Ved neste rundkjøring tar man til høyre mot Neskollen, og deretter første vei til høyre, Melkevegen. Kjør forbi Rema 1000 og videre oppover på feltet. Tomten ligger som første ledige tomt på venstre side, rett etter ballbinge og undergang på gangveien. Ta inn Jupitervegen og deretter 1. vei til høyre Sekstanten. Tomten er merket med stort byggeplasskilt med BoligPartner.

Beskrivelse

Innvendige overflater
Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg på vegger.
På badene leveres hvite 25 * 40 fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg.
På badene leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.

Kjøkken:
Det kan kostnadsfritt velges mellom følgende typer standard kjøkken:

Sigdal kjøkkeninnredning, type; Uno med hvite glatte fronter. Eik Delano laminat benkeplate, stål oppvaskkum og kran. "Hekken" stål håndtak.
eller
Sigdal "Sand" grå-/sandfarget kjøkkeninnredning med sort struktur laminat benkeplate, sort oppvaskkum og sort kran, samt sorte hekken håndtak.

Se egne tegninger av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke.

Det følger med hvite glatte garderobeskap fra Sigdal med stål håndtak på soverommene.

Bad:
På badet leveres hvit 90 cm servantinnredning Hilde fra Linn bad med speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og 200 l. vv. bereder.
På tomt E og F monteres skyvedørsfronter til nisje hvor varmtvannsbereder og ventilasjons aggregat er plassert.

Wc med vegghengt toalett, servant og speil med lys.

Oppvarming:
Varmekabler i entre og på badet. Peisovn med glass i stuen, Contura 810 fra Varmefag. Panelovner ellers.

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres glatte hvitmalte.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.
Det leveres listefritt i taket.

Trapper:
Hvit sving trapp uten repos.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

De seks prosjektert tomannsboligene er arealeffektive boliger på nær 100 kvm fordelt på 2 plan.

Boligene på tomt A - D:
Med 2 uteplattinger og balkong, kan du nyte både frokost og middag utendørs. God planløsning med tre soverom, bad og toalett er denne boligen et godt alternativ for eksempel for småbarnsfamilien. Her er det store allrommet i boligen familiens naturlige samlingssted. Denne sosiale sonen er på 42 kvm. og inneholder stue, spisestue og kjøkken med direkte utgang til stor uteplatting på vestsiden og frokostbalkong på østsiden av boligene.
Store vinduer og dobbel terrassedør med glass på kjøkkenet som slipper inn mye lys og gir et godt utsyn til naturen og omgivelsene utenfor.

Boligene på tomt E og F :
Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet –og rommer entré med plass for garderobeløsning og inngang til toalett og bod. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til platting mot vest.

Andre etasje er soveromsavdelingen – bestående av gang, tre soverom og flislagt bad/vaskerom.

Det er avsatt plass på tomten til dobbel garasje til hver av boenhetene på tomtene A- E.
På tomt F, leveres en garasjeplass til hver boenhet.

Sekstanten, 2165 HVAM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike