Neskollen // visning lør. 8. sept. kl 13 - 15 // Moderne tomannsbolig med fleksibel planløsning. 3 - 5 soverom. Rett ved ny barnehage.

Sekstanten 13 - 19, 2165 HVAM

Pris fra

kr 4 148 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Bruksareal (BRA) 137 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Jessheim planlegger bygging av tilsammen 13 tomannsboliger på Neskollen. Neskollen er et meget barnevennlig og veletablert boligområde med mange gode lekeplasser og balløkker. Området har et trygt og godt bomiljø, med flere gode barnehager og barneskole på feltet.

Neskollen tilbyr trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg gir området deg et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Dette er en fleksibel bolig for storfamilien. Denne boligen kan leveres med 3, 4 eller 5 soverom. En bolig som byr opp til høy hjemmekoselig standard med både stor stue i 1. etg. og loftstue.

Beliggenhet

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser i landlige Nes kommune.

Neskollen har eget sentrumsområde med skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av Nes-Arena, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille og kose seg.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er lagt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogsstier og skiløyper i skog og mark rett ved boligfeltet.

Det er i dag to store barnehager på feltet. I løpet av 2018 vil det åpne en barnehage til, på øvre del av feltet med meget kort gangavstand til tomannsboligene som vi nå skal bygge.
Skolen ligger helt inntil marka med flere fine turstier. Skolen disponerer Hvam IL sine fotballbaner, basketballbane og sandvolleyballbane. I samme område ligger det også en ny skatepark, BMX-løype og en hinderløype. Litt lenger unna, men likevel nærme, finns en akebakke som er flombelyst om kvelden for beboerne på Neskollen.

På Hvam finner man 9-hulls golfbane og profesjonelt simulatorsenter, og i Vormsund er det 18-hulls golfbane.

På Neskollen ligger også et mindre kjøpesenter med bl.a. kiosk, interiørbutikk, matbutikker og dyreklinikk. Ønsker man et bredere butikkutvalg kan man dra til Amfi Vormsund, ca 10 min kjøring unna, eller kommunesentra Årnes som ligger ca. 9 km. unna. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, og et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole.

Jessheim by ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som Jessheim storsenter med gode shoppingmuligheter, restauranter og cafeer, kulturhus med kino og bibliotek og et bredt utvalg av spisesteder.

Kort veg til et variert og godt arbeidsmarked på bl.a på Oslo lufthavn, det nye LHL sykehuset på Jessheim, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim, samt Årnes og Jessheim sentrum.
Togstasjoner på Årnes, Kløfta og Jessheim.

Gode bussforbindelser til Årnes, Jessheim, Gardermoen og Oslo. Kjøreavstander med bil er hhv. 10 min. til Vormsund og Årnes, 15 min. til Jessheim, 20 min. til Gardermoen og 40 min til Oslo.

Generelle forhold

Hver tomannsboligtomt vil bli delt i 2.
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomteareal.

Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening.
Årlig velavgift utgjør kr 2.500,- (2018).

Fordeler ved kjøp:
- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig".
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Vormsund og Kongsvinger, kjør i ca 13 km. Kjør rett igjennom første rundkjøring. Ved neste rundkjøring tar man til høyre mot mot Neskollen, og deretter første til høyre inn Melkeveien. Kjør forbi Coop Prix og videre oppover på feltet. Tomten ligger som første ledige tomt på venstre side, rett etter ballbinge og undergang på gangveien. Ta til venstre inn Jupitervegen og deretter første vei til høyre, Sekstanten. Tomten er merket med stort byggeplasskilt med BoligPartner.

Parkeringsforhold

Innkjøring på felles gårdsplass. Parkering på egen side av tomten. Begge boenheter har mulighet for å bygge dobbel garasje på hver sin side av felles gårdsplass.

Omkostninger

Det er lave kostnader ved kjøp av nybygg, du betaler kun dokumentavgift for andelen av tomteverdien.
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdien: kr. 15.625,-
Tinglysning av skjøte kr. 525,-
Tinglysningsav pantobligasjon kr. 525,- pr. stk.
Pantattest kr. 202,- pr. stk.
Tilsammen kr. 16.877,- (forutsetter tinglysning av ett pant)

10 % av salgssummen betales ved oppstart av boligen. Resterende kjøpesum og omkostninger betales ved overtagelsen.

Velforening

Det er pliktig medlemsskap i Neskollen velforening. Årlig velavgift kr 2.500,- for 2018.

Beskrivelse

Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger.
Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 40 cm fliser på veggene.
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Fargerike Sletvold, mulighet for tilvalg.
På badene leveres 20*20 cm fliser med mulighet for fargevalg på gulvet. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.
Hvit malt trapp med hvite tette trinn.

Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk grå kvarts og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke.
Det medfølger hvite glatte garderobeskap på soverommene.

På badet i 1. etg leveres hvit 60cm servantinnredning Hilde fra Linn bad med speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin.
LED downlights med dimmer i tak.

På badet i 2. etg. leveres 60 cm hvit servantinnredning Hilde fra Linn bad med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører, samt 200 l vv. bereder. LED downlights med dimmer i tak.

Generelle forhold

Vertikaldelt tomannsbolig med et totalt bruksareal på 137 kvadratmeter per boenhet. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet –og rommer entré med garderobe, flislagt bad, innvendig bod under trappen og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. Ønsker du flere soverom kan dette bygges i den ene delen av stuen. Andre etasje består av gang, tre soverom, flislagt bad og loftstue eller det fjerde/femte. soverommet.
Veien og gårdsplassen leveres asfaltert. Hagearealet leveres maskinplanert med stedlige masser. Det er avsatt plass til carport med bod på illustrasjonsplanen. Dette er ikke en del av leveransen på bolig H.

Sekstanten 13 - 19, 2165 HVAM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike