ÅRNES/DRAGSJØVEGEN // Ny praktisk bolig med uinnredet loft // Landlig beliggenhet // Nær marka // TEK 17

Dragsjøvegen 45, 2150 ÅRNES

Pris

kr 4 570 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 570 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale

Fremdrift

Etter nærmere avtale

Beliggenhet

Dette er prosjektet for deg som ønsker å bo landig men allikevel ha nærhet til det meste. Tomten er flat og har gode solforhold. Eiendommen ligger i et veletablert og rolig boligområde kun 3 km. utenfor Årnes sentrum.
Eiendommen ligger i et veletablert og rolig boligområde kun 3 km. utenfor Årnes sentrum.

Nærområdet har gode jakt, fikse og friluftsliv muligheter. Det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Dragsjøhytta tilbyr servering på søndager og er et hyggelig sted å avslutte søndagsturen. Du kan dra på sykkeltur milevis på skogsbilveier og gå tur i et nettverk av merkede stier.
For den heste interesserte ligger Nes ridesenter kun 800 meter fra eiendommen.

Raumnes og Årnes IL tilbyr et godt og variert idrettstilbud og har flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til ved Rommen Golfpark ved Vormsund og de tilbyr et komplett helårs golfanlegg. Nes kommune har også en helt ny svømmehall som holder åpent 7 dager i uken.

Årnes barneskole og Runni ungdomsskole ligger nær Årnes sentrum ca. 3 km fra eiendommen. Det går skolebuss ( buss nr.3659 ) i fra Dragsjøvegen.
Skolenes nærhet til sentrum gjør at de kan benytte seg av Nes kulturhus og bibliotek samtidig er det nærhet til flotte naturområder.

Nes kommune har et godt utvalg av private og kommunale barnehager.
For mer informasjon om barnehager og skoler se Nes kommune sin hjemmeside.

Service tilbud : I Årnes sentrum finner man forskjellige butikker og hygglige spisesteder. Amfi Årnes senteret har et variert utvalg av forskjellige butikker. Daglivarehandelen kan gjøres via. bl.a Coop Mega eller Kiwi. Kiwi holder også søndagsåpent.

Offentlig kommunikasjon:
Buss: Bussene nr. 452 og nr.3659 ( Skolebuss ) stopper ved Dragsjøvegen og kjører til Årnes sentrum. Fra Årnes sentrum er det flere busser som passerer. Se tider på ruter.no

Tog: Årnes stasjon betjener alle togene på kongsvingerbanen. Stasjonen ligger ca. 3 km i fra Dragsjøvegen.

Bil: Fra Årnes sentrum tar det ca.40 minutter inn til Oslo sentrum, ca. 30 minutter til Lillestrøm og Oslo Lufthavn. Det tar ca. 20 minutter med bil til Jessheim.
Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.
Bjørkli er i denne annonsen priset med isolert og plastet loft. Dette åpner for muligheten til å innrede 2.etg på et senere tidspunkt. Ta kontakt for mer informasjon.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Parkering på egen tomt

Kortfattet leveransebeskrivelse

Boligen er priset med en gjennomgående god standard.

Gulv:
Gulv i vindfang blir lagt med varmekabler og flislagt. Farge grå str. 60x60 cm
Gulv på bad 1.etg blir lagt med varmekabler og flislagt. Farge grå str. 20x20 cm
Gulv i alle tørre rom 1.etg. leveres med parkett type 3-stavs hvit eik.

Vegg:
Veggene i alle tørre rom kles med ferdigmalte 5-bordsplater av typen skygge.
Veggene på våtrom i 1.etg leveres med baderomsplater.

Himling :
Legges med hviteplater type Huntonit Classique 60x120 cm.

Listverk:
Hvitmalte profilerte tak og gulv lister type nostalgi.

Sanitærleveranse på bad/vask og bad:
Toalett
Dusjkabinett med dusjbatteri
Servant med batteri

Kjøkken:
Leveres med kjøkkenpakke prisgruppe 3 ( bruttoverdi 55.000 kr )
Kjøper kan fritt velge Norema eller Sigdal kjøkken som leverandør.

Annen oppvarming:
Det vil bli montert en sort peisovn type Contura 510.
4 stk. panelovner.

Tomt :

Se mer informasjon om tomten her
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=119786250

Dragsjøvegen 45, 2150 ÅRNES

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Romerike