ÅRNES/DRAGSJØVEGEN// Sjelden mulighet, flat og solrik tomt kun 3 km fra Årnes sentrum

Dragsjøvegen 45, 2150 ÅRNES

Pris

kr 1 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 500 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Turterreng, Bilvei frem

Beliggenhet

Dette er tomten for deg som ønsker å bo landig men allikevel ha nærhet til det meste av fasilitetene som tettstedet Årnes kan by på. Tomten er flat og har gode solforhold. Eiendommen ligger i et veletablert og rolig boligområde kun 3 km. utenfor Årnes sentrum.

Nærområdet har gode jakt, fikse og friluftsliv muligheter. Det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Dragsjøhytta tilbyr servering på søndager og er et hyggelig sted å avslutte søndagsturen. Du kan dra på sykkeltur milevis på skogsbilveier og gå tur i et nettverk av merkede stier.
For den heste interesserte ligger Nes ridesenter kun 800 meter fra eiendommen.
Raumnes og Årnes IL tilbyr et godt og variert idrettstilbud og har flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til ved Rommen Golfpark ved Vormsund og de tilbyr et komplett helårs golfanlegg. Nes kommune har også en helt ny svømmehall som holder åpent 7 dager i uken.

Årnes barneskole og Runni ungdomsskole ligger i nærhet til Årnes sentrum ca. 3 km fra eiendommen. Det går skolebuss ( buss nr.3659 ) i fra Dragsjøvegen.
Skolenes nærhet til sentrum gjør at de kan benytte seg av Nes kulturhus og bibliotek samtidig er det nærhet til flotte naturområder.

Nes kommune har et godt utvalg av private og kommunale barnehager.
For mer informasjon om barnehager og skoler se Nes kommune sin hjemmeside.

Service tilbud : I Årnes sentrum finner man forskjellige butikker og hygglige spisesteder. Amfi Årnes senteret har et variert utvalg av forskjellige butikker. Daglivarehandelen kan gjøres via. bl.a Coop Mega eller Kiwi. Kiwi holder også søndagsåpent.

Offentlig kommunikasjon:
Buss: Bussene nr. 452 og nr.3659 ( Skolebuss ) stopper ved Dragsjøvegen og kjører til Årnes sentrum. Fra Årnes sentrum er det flere busser som passerer. Se tider på ruter.no

Tog: Årnes stasjon betjener alle togene på kongsvingerbanen. Stasjonen ligger ca. 3 km i fra Dragsjøvegen.

Bil: Fra Årnes sentrum tar det ca.40 minutter inn til Oslo sentrum, ca. 30 minutter til Lillestrøm og Oslo Lufthavn. Det tar ca. 20 minutter med bil til Jessheim.
Adkomst

Fra Årnes sentrum følg Svarverduvegen ca 2,5 km. Ta til høyre inn Dragsjøvegen. Følg Dragsjøvegen et lite stykke. Tomten ligger som eiendom nummer tre på høyre side.

Dragsjøvegen 45, 2150 ÅRNES

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike