Neskollen // Moderne tomannsboliger, rett ved ny barnehage. Innflytningsklare sommeren 2019.

Sekstanten, 2165 HVAM

Pris fra

kr 3 698 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Jessheim bygger nå syv tomannsboliger her på Neskollen. Fem av boligene er solgt og flyttet inn i, mens to er ledige og bygges nå. Disse fire boenhetene blir innflytningsklare sommeren 2019.

Neskollen er et meget barnevennlig og veletablert boligområde med mange gode lekeplasser og balløkker. Området har et trygt og godt bomiljø, med flere gode barnehager og barneskole på feltet.

Neskollen tilbyr trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg gir området deg et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Boligene er praktisk og romslig, tilpasset de fleste familier og har en fleksibel planløsning som gjør at den kan tilpasses mange forskjellige familier. Boden i 2. etasje har vindu og kan benyttes til et tv / spill rom, lekerom, kontor, syrom etc. etter behov.

Beliggenhet

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser i landlige Nes kommune.

Neskollen har eget sentrumsområde med skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av Nes-Arena, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille og kose seg.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er lagt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogsstier og skiløyper i skog og mark rett ved boligfeltet.

Det er i dag to store barnehager på feltet. I løpet av 2018 vil det åpne en barnehage til, på øvre del av feltet med meget kort gangavstand til tomannsboligene som vi nå skal bygge.
Skolen ligger helt inntil marka med flere fine turstier. Skolen disponerer Hvam IL sine fotballbaner, basketballbane og sandvolleyballbane. I samme område ligger det også en ny skatepark, BMX-løype og en hinderløype. Litt lenger unna, men likevel nærme, finns en akebakke som er flombelyst om kvelden for beboerne på Neskollen.

På Hvam finner man 9-hulls golfbane og profesjonelt simulatorsenter, og i Vormsund er det 18-hulls golfbane.

På Neskollen ligger også et mindre kjøpesenter med bl.a. kiosk, interiørbutikk, matbutikker og dyreklinikk. Ønsker man et bredere butikkutvalg kan man dra til Amfi Vormsund, ca 10 min kjøring unna, eller kommunesentra Årnes som ligger ca. 9 km. unna. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, og et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole.

Jessheim by ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som Jessheim storsenter med gode shoppingmuligheter, restauranter og cafeer, kulturhus med kino og bibliotek og et bredt utvalg av spisesteder.

Kort veg til et variert og godt arbeidsmarked på bl.a på Oslo lufthavn, det nye LHL sykehuset på Jessheim, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim, samt Årnes og Jessheim sentrum.
Togstasjoner på Årnes, Kløfta og Jessheim.

Gode bussforbindelser til Årnes, Jessheim, Gardermoen og Oslo. Kjøreavstander med bil er hhv. 10 min. til Vormsund og Årnes, 15 min. til Jessheim, 20 min. til Gardermoen og 40 min til Oslo.

Generelle forhold

Hver tomannsboligtomt vil bli delt i 2.
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomteareal.

Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening.
Årlig velavgift utgjør kr 2.500,- (2018). Dette betales av den enkelte husstand.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Vormsund og Kongsvinger, kjør i ca 13 km. Kjør rett igjennom første rundkjøring. Ved neste rundkjøring tar man til høyre mot mot Neskollen, og deretter første til høyre inn Melkeveien. Kjør forbi Coop Prix og videre oppover på feltet. Tomten ligger som første ledige tomt på venstre side, rett etter ballbinge og undergang på gangveien. Ta til venstre inn Jupitervegen og deretter første vei til høyre, Sekstanten. Tomtefeltet er merket med stort byggeplasskilt med BoligPartner.

Omkostninger

Det er lave kostnader ved kjøp av nybygg, du betaler kun dokumentavgift for andelen av tomteverdien.
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdien: kr. 11.620,-
Tinglysning av skjøte kr. 525,-
Tinglysningsav pantobligasjon kr. 525,- pr. stk.
Pantattest kr. 202,- pr. stk.
Tilsammen kr. 12.872,- (forutsetter tinglysning av ett pant)

10 % av salgssummen betales ved oppstart av boligen. Resterende kjøpesum og omkostninger betales ved overtagelsen.

Forbehold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.
Illustrasjoner og 3d plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Illustrasjoner vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres glatte hvitmalte.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Sletvold, mulighet for tilvalg. På badene leveres 20*20 fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hvit trapp med med hvit lassert eik laminat trinn.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det følger med hvite glatte garderobeskap på soverommene.

Bad:
På badet i 1. etg leveres hvit servantinnredning med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder.
På badet i 2. etg. leveres 60 cm hvit servantinnredning Hilde fra Linn bad med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin på dette badet også, så her kan du velge hvilke etasje du ønsker vaskemaskinen.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i entre og begge badene. Peisovn med glass i stuen, Contura 810 fra Varmefag.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Vertikaldelt tomannsbolig med et totalt bruksareal på 118 kvadratmeter per boenhet. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet –og rommer entré med plass for garderobeløsning, flislagt bad, innvendig bod under trappen. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til platting.

Andre etasje er soveromsavdelingen – bestående av gang, tre soverom, flislagt bad/vaskerom og en romslig bod på 5,6 kvadratmeter med vindu. Sportsbod ved inngangspartiet på 5,4 kvm. Sjoa er med andre ord en praktisk og romslig bolig tilpasset de fleste familier.

Veien og gårdsplassen leveres asfaltert. Hagearealet leveres maskinplanert med stedlige masser.

Det er avsatt plass på tomten til dobbel garasje til hver av boenhetene. Dette er ikke en del av leveransen på bolig G.

Sekstanten, 2165 HVAM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.