Neskollen // Moderne tomannsboliger med fleksibel planløsning, 3 - 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, carport med sportsbod. Rett ved ny barnehage.

Sekstanten, 2165 HVAM

Pris fra

kr 3 948 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 119 m2
  • Eierform Condominium
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fremdrift

Prosjektet igangsettes ved 1 solgt boenhet.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner Jessheim planlegger bygging av syv tomannsboliger på Neskollen. Neskollen er et meget barnevennlig og veletablert boligområde med mange gode lekeplasser og balløkker. Området har et trygt og godt bomiljø, med flere gode barnehager og barneskole på feltet.

Neskollen tilbyr trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg gir området deg et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Boligene har en stor åpen stue og kjøkkenløsning i første etasje og en ekstra stue i under etasjen. Den har en fleksibel planløsning om du ønsker et fjerde soverom i første etasje.

Beliggenhet

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser i landlige Nes kommune.

Neskollen har eget sentrumsområde med skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av Nes-Arena, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille og kose seg.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er lagt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogsstier og skiløyper i skog og mark rett ved boligfeltet.

Det er i dag to store barnehager på feltet. I løpet av 2018 vil det åpne en barnehage til, på øvre del av feltet med meget kort gangavstand til tomannsboligene som vi nå skal bygge.
Skolen ligger helt inntil marka med flere fine turstier. Skolen disponerer Hvam IL sine fotballbaner, basketballbane og sandvolleyballbane. I samme område ligger det også en ny skatepark, BMX-løype og en hinderløype. Litt lenger unna, men likevel nærme, finns en akebakke som er flombelyst om kvelden for beboerne på Neskollen.

På Hvam finner man 9-hulls golfbane og profesjonelt simulatorsenter, og i Vormsund er det 18-hulls golfbane.

På Neskollen ligger også et mindre kjøpesenter med bl.a. kiosk, interiørbutikk, matbutikker og dyreklinikk. Ønsker man et bredere butikkutvalg kan man dra til Amfi Vormsund, ca 10 min kjøring unna, eller kommunesentra Årnes som ligger ca. 9 km. unna. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, og et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole.

Jessheim by ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som Jessheim storsenter med gode shoppingmuligheter, restauranter og cafeer, kulturhus med kino og bibliotek og et bredt utvalg av spisesteder.

Kort veg til et variert og godt arbeidsmarked på bl.a på Oslo lufthavn, det nye LHL sykehuset på Jessheim, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim, samt Årnes og Jessheim sentrum.
Togstasjoner på Årnes, Kløfta og Jessheim.

Gode bussforbindelser til Årnes, Jessheim, Gardermoen og Oslo. Kjøreavstander med bil er hhv. 10 min. til Vormsund og Årnes, 15 min. til Jessheim, 20 min. til Gardermoen og 40 min til Oslo.

Generelle forhold

Hver tomannsboligtomt vil bli delt i 2.
Boligene vil bli seksjonert og hver seksjon vil få sitt ideelle andel tomteareal.
Det er pliktig medlemskap i Neskollen Velforening.
Årlig velavgift utgjør kr 2.500,- (2017).

Fordeler ved kjøp:
- Boligen leveres med 5 års garanti
- Mulighet for påvirkning av innvendig overflater og kjøkkeninnredning ved rask avgjørelse
- Boligen leveres "nøkkelferdig".
- Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Følg E6 nordover mot Gardermoen. Ta av ved Kløfta og følg E16 mot Vormsund og Kongsvinger, kjør i ca 13 km. Kjør rett igjennom første rundkjøring. Ved neste rundkjøring tar man til høyre mot mot Neskollen, og deretter første til høyre inn Melkeveien. Kjør forbi Coop Prix og videre oppover på feltet. Tomten ligger som første ledige tomt på venstre side, rett etter ballbinge og undergang på gangveien. Tomten er merket med stort byggeplasskilt med BoligPartner.

Omkostninger

Det er lave kostnader ved kjøp av nybygg, du betaler kun dokumentavgift for andelen av tomteverdien.
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdien: kr. 11.620,-
Tinglysning av skjøte kr. 525,-
Tinglysningsav pantobligasjon kr. 525,- pr. stk.
Pantattest kr. 202,- pr. stk.
Tilsammen kr. 12.872,- (forutsetter tinglysning av ett pant)

10 % av salgssummen betales ved oppstart av boligen. Resterende kjøpesum og omkostninger betales ved overtagelsen.

Forbehold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.
Illustrasjoner og 3d plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Illustrasjoner vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører, karm og utforinger leveres glatte hvitmalte.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger og himling:
Hvitmalte glatte gipsvegger og himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.

Gulv:
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Fargerike Sletvold, mulighet for tilvalg.
På badene leveres 20*20 cm fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hvit trapp med med hvit lassert eik laminat trinn.

Kjøkken / Bad

Kjøkken:
Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Det medfølger hvite glatte garderobeskap på soverommene.

Bad:
På badet i 1. etg leveres hvit servantinnredning med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører.
På badet i u.etg. leveres 60 cm hvit servantinnredning Hilde fra Linn bad med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Mulighet for tilvalgspakker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i entre og begge badene. Flott peisovn med glass i stuen, Contura 810 fra Varmefag.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold

Vertikaldelt tomannsbolig tilpasset skrånende terreng. Hver enhet har et totalt bruksareal på 131 kvadratmeter med en velutviklet planløsning. Hovedplanet består av entré med garderobeplass, flislagt bad, romslig stue-kjøkkenløsning som utgjør den sosiale sonen i boligen. Innvendig bod. Ønsker du 4 soverom kan dette bygges i den ene delen av stuen. Fra stuen har du utgang til balkong.

Underetasjen er soveromsavdelingen og rommer tre soverom, flislagt bad. Liten stue / kontorplass, samt bod/ teknisk rom. Utgang til uteareal via balkongdør på hovedsoverommet.

Carport med utebod er inkludert i kjøpesummen. Som vist på illustrasjonstegningen og tegning av carport tomt M.

Veien og gårdsplassen leveres asfaltert. Hagearealet leveres maskinplanert med stedlige masser.

Sekstanten, 2165 HVAM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike