RAMSTADÅSEN/NANNESTAD - 2 flotte halvpart tomannsbolig - Muligheter for tilvalg

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 119 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Last ned

Nabolagsprofil Ramstaddammen 30

Ferdigstillelse

etter nærmere avtale

Fremdrift

Byggesøkes og igangsettes ved en solgt enhet i prosjektet

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

- Mulighet for tilvalg på overflater, farger og utstyr
- Oppgradert til "villastandard" i leveransen
- Gangavstand til barnehager og barneskole
- Solrikt med marka rett utenfor døren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt oppe på det nye feltet på Ramstadåsen. Området er populært med marka og naturen rett utenfor døren. Med oppkjørte skiløyper, flotte turområder i Romeriksåsen, sykkelterreng, bade-og fiskevann, skistadion og alpint i Åslia har man alt man kan ønske seg i nærområdet. Barnehage og barneskole kun få minutters gange unna. Dagligvarebutikker på Holter/Eltonåsen, forretninger på Nannestad Torg, kort vei til Gardermoen og grei pendleravstand til Oslo, samt ca. 20 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter.

Innhold

1.etg.: Entrè/gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom, trappegang, bod/teknisk rom, bod under trapp.
2.etg: Loftstue/gang, bad, 2 soverom, 2 boder.

Standard

Boligen leveres komplett med god "villastandard".

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører av type "Visjon 1" med karm leveres hvitmalte fra Kloppen Trevare. MDF-utforinger leveres i hvit utførelse.

Vinduer:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barnesikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:

Det leveres hvitmalte Huntonit panelplater på vegger i alle oppholdsrom.
Vegger på bad og bad/vaskerom leveres flislagt. Classique himlingsplater i alle tak/himlinger.

Gulv:
Det leveres lys eik 3 stavs parkett til alle tørre rom. Våtrom, bod/teknisk rom og entrè/gang leveres med moderne fliser.

Listverk:
Fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.
Synlig stift og spikerhull i listverk må påregnes.

Trapper:
Det leveres trapp med eiketrinn og stålspiler.
Hvitmalte vanger og håndløpere.

Kjøkken / Bad / Vaskerom / Teknisk

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkken til dette prosjektet. Kjøkkeninnredning leveres iht. fastpris, inntil kr 75 000,- kroner. Glatte hvite fronter med laminat benkeplate som standard. Endringer og tilvalg på kjøkken gjøres direkte hos Sigdal og tegnes i samarbeid med kjøkkenkonsulent. Hvitevarer medfølger ikke.

Bad/vaskerom:
Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Veggmontert toalett. Ettgreps blandebatteri til servant, dusjarmatur med dusjgarnityr, 90x90 cm svingbare dusjdører med klart herdet glass. Det leveres servantskap av typen Linn Hilde med skuffer 60 cm med speil og lys. Kran og avløp til vaskemaskin.

Bad 2.etg. :
Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Veggmontert toalett. Ettgreps blandebatteri til servanter, dusjarmatur med dusjgarnityr, svingbare dusjdører 90x90 cm med klart herdet glass. Det leveres servantskap av typen Linn Hilde med skuffer 60 cm med speil og lys.

Peis: Det leveres ildsted Contura 850 med komplett stålpipe over tak.

Teknisk/bod:
Fliser med sokkellist på gulv. Det leveres ventilasjonsaggregat. Her plasseres også 200L varmtvannsbereder. Det leveres utekran på utvendig vegg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standard. Det leveres Enøk hvit LED 10w e27 lysarmatur i alle boder samt på bod/teknisk rom. En stk Slim Line 870mm 7,2 W benkebelysning for kjøkken er inkludert i leveransen. 2 stk utelys opp/ned Curve LED med astrour leveres utvendig. Det leveres panelovner på alle soverom og varmekabler i gulv på alle rom med fliser. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, tv og bredbånd. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner dimensjonert for boligen. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.

Uteområde

Tomt:
Tomtene vil bli levert planert med matjord, ferdigplen og singlet gårdsplass. Øvrig beplantning og opparbeidelse er ikke inkludert.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Adkomst

Fra Holter følger du Åsvegen innover ca. 3,6 km. Feltet ligger på venstre hånd. Ta inn Ramstaddammen der du finner den nyetablerte barnehagen på feltet. Følg veien til toppen av feltet. Tomten er merket med skilt.

Parkering

2 stk biloppstillingsplasser til hver enhet på egen tomt. Mulighet for å kjøpe garasje/carport ved tidlig avgjørelse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Hele tomten er på 1067 kvm. Eiendommen vil bli seksjonert og hver eiendom vil få sin ideelle andel av tomten tilliggende sin enhet. Se også skisse over plassering under bilder.

Kjøpsbetingelser

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper 2,5% dokumentavgift av andel tomteverdi( kr. 20.375,- pr. bolig), tinglysningsgebyr for skjøte og panteobligasjon kr. 525 pr stk, panteattest kr. 202,-.

Regulering

Kontakt selger for reguleringsplan med bestemmelser

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike