Ramstadåsen - Prosjektert Nostalgisk enebolig med 5 sov og 2 bad. Høyt beliggende stor tomt med flott utsikt. 214 BRA.

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Pris

kr 6 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 214 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillestrøm
2004 Lillestrøm
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Byggesøknaden vil bli sendt inn så fort tomt og bolig er solgt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt oppe på det nye feltet på Ramstadåsen. Området er populært fordi marka og naturen er rett utenfor døren. Med oppkjørte skiløyper, flotte turområder på sommeren i Romeriksåsen, sykkelterreng, bade-og fiskevann, skistadion og alpint i Åslia har man alt man kan ønske seg i nærområdet. Dagligvarebutikk på Holter/Eltonåsen, forretninger på Nannestad Torg, kort vei til Gardermoen og grei pendleravstand til Oslo, samt ca. 20 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter.

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Innhold

1. etasje:
Utvendig sportsbod på 5,3 m2. Flislagt gulv med varmekabler i hall/trapp og teknisk bod med egen inngang. Flislagt bad/vaskerom, adskilt kjøkken, stor stue og stort soverom.

2. etasje:
Stort bad med varmekabler og flislagte gulv og vegger, 4 store soverom, 3 stk boder og romslig loftstue. Røropplegg for fremtidig montering av badekar.

Hvitevarer/tilbehør

Vi gjør oppmerksom på at bilder brukt i prospektet kun er illustrasjoner, og at hvitevarer, møbler og interiørartikler ikke medfølger.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører av type "Ola 4" med karm leveres hvitmalte fra Kloppen Trevare. MDF-utforinger leveres i hvit utførelse.

Vinduer:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barnesikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:

Det leveres hvitmalte Huntonit perlefas smartpanelplater på vegger i alle oppholdsrom.
Vegger på bad og bad/vaskerom leveres flislagt. Hvitmalt Huntonit panelbord i alle tak/himlinger.

Gulv:
Det leveres eik 3 stavs parkett til alle tørre rom. Våtrom, teknisk bod og hall/trapp leveres med fliser.

Listverk:
Fabrikkmalte profilerte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.
Synlig stift og spikerhull i listverk må påregnes.

Trapper:
Det leveres åpen trapp med eiketrinn og stålspiler.
Hvitmalte vanger og håndløpere.

Kjøkken / Bad / Vaskerom / Teknisk

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkken til dette prosjektet. Kjøkkeninnredning leveres iht. fastpris, inntil kr 65 000,- kroner brutto. Hvitevarer medfølger ikke.

Bad:
Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Veggmontert toalett. Ettgreps blandebatteri til servant, dusjarmatur med dusjgarnityr, dusjhjørne 90x90 med klart herdet glass. Det leveres servantskap av typen Linn Hilde med skuffer 120 cm med lystopp. Vannopplegg til fremtidig badekar (badekar er ikke med i leveransen).

Bad/Vaskerom:
Bad/Vaskerom leveres med fliser på gulv og vegger. Veggmontert toalett. Ettgreps blandebatteri til servanter, dusjarmatur med dusjgarnityr, dusjhjørne 90x90 med klart herdet glass. Det leveres 2 stk. servantskap av typen Linn Hilde med skuffer 90 cm med lystopp. (monteres med ca 15 cm mellomrom). Kran og avløp til vaskemaskin. Vannopplegg til fremtidig badekar (badekar er ikke med i leveransen).

Teknisk bod:
I teknisk bod leveres sentralstøvsuger. Her plasseres også 200L varmtvannsbereder.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standard. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, tv og bredbånd. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner dimensjonert for boligen. Anlegget skal være i kontinuerlig drift.


Uteområde

Tomt:
Tomtene vil bli grovplanert med stedlige masser. Beplanting, hekk, gjerder og lignende er ikke inkludert.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig over 2 plan i nostalgisk utførelse med meget god planløsning

Adkomst

Fra Holter følger du Åsvegen innover ca. 3,6 km. Feltet ligger på venstre hånd. Ta inn Ramstaddammen der du finner den nyetablerte barnehagen på feltet. Følg veien til toppen av feltet. Tomten er merket med skilt.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat/lett skrånende

Kort om eiendommen

På Ramstadåsen i Nannestad tilbyr BoligPartner en nostalgisk enebolig med fin beliggenhet og flott utsikt.
Med gode planløsninger og muligheter til å påvirke valg av overflater, farger og type kjøkken kan du være med å skape drømmeboligen din.

Regulering

Fremvises på forespørsel

Parkering

Parkering på egen eiendom

Oppvarming

Det leveres varmekabler i hall/trapp, teknisk bod, bad og bad/vaskerom. Soverom og andre oppholdsrom leveres med panelovner. I stuen leveres det peisovn type Contura 850 med stålpipe.

Forbehold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Vi gjør oppmerksom på at boligen er tilpasset tomten. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det tas forbehold om kommunal godkjenning. Vi tar forbehold om skrivefeil i annonsen.

Viktig informasjon

Utbygger:
BoligPartner AS eier og bygger ut tomten.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger