Leilighet 1 / A

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Pris

kr 3 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Vertikaldelt 2 mannsbolig med alt på en flate. Eiendommen ligger Fint til med nærhet til marka, kort vei til skole og barnehage, samt offentlig kommunikasjon.
Praktisk 2 mannsbolig med 2(3) soverom, åpen stue/kjøkkenløsning, utgang til sydvestvendt hage og pent bad/vaskerom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt opp i det nye feltet på Ramstadåsen. Området er populært fordi marka og naturen er rett utenfor døren. Med oppkjørte skiløyper, flotte turområder på sommeren i Romeriksåsen, sykkelterreng, bade- og fiskevann, skistadion og alpint i Åslia har man alt man kan ønske seg i nærområdet.
Dagligvarebutikker på Holter/Eltonåsen, forretninger på Nannestad torg, kort veg til Gardermoen og grei pendleravstand til Oslo, samt ca 12-15 minutter med bil til Jessheim med alle bymessige fasiliteter.

Beskrivelse av boligen

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Standard

Entrè med fliser og varmekabler på gulv, bad med fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv på badet. Pene fliser i hvitt/grått. Alle vegger i tørre rom leveres med ksotemalte panelplater som kan velges i flere ulike farger. Standard vil være lyse farger. Alle himlinger får ferdigmalte plater, moderne listverk, hvitmalt (det må påregnes synlige spikerhull). Gulv i tørre rom/oppholdsrom leveres med 3 stavs eik. Alle produkter standard fra vår leverandør.
Baderommet innredes med skuffer, speil og lys, hvit, glatt innredning. Dusjdører i glass, gulvfestet toalett og opplegg til oppvaskmaskin.
Kjøkken leveres i glatt hvit utførelse med laminat benkeplate fra Sigdal. Kjøkkenet kan oppgraderes om ønskelig.

Innhold

Boligen inneholder:
Entrè, 2 soverom, bod, bad/vaskerom og stue/kjøkken i åpen løsning.

Oppvarming

Varmekabler i gulv med fliser og peisovn i stuen.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen, men hvitevarepakke kan bestilles som tilvalg mot et tillegg i pris.

Overtakelse

Etter nærmere avtale - antatt 1. halvår 2020.

Ramstaddammen 30, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike