Leilighet A/1

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Pris

kr 3 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 890 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 98 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Bolig Partner planlegger oppføring av en 2-mannsbolig på flott tomt i Ramstadåsen. Eiendommen er skrånende og vil bli prosjektert med en sokkelløsning der inngangen er i underetg. på nivå med parkeringen. Tomten grenser mot grøntareal/friområde og natur på 2 sider. Boligene vil få moderne standard og det er mulighet for individuelle tilpasninger på material og fargevalg dersom man kommer tidlig inn i prosessen.

Beliggenhet

Nyetablert boligområde i populære Ramstadåsen i Åsgreina. Åsgreina er under stadig utbygging og det skjer mye i dette området. Med nærheten til marka, turområder og skiløyper i umiddelbar nærhet, sykkelstier på sommeren, badevann- og fiskevann i omkringliggende naturområder, kort veg til skole med ny gangvei, ny barnehage inne på feltet og offentlig kommunikasjon i nærheten, har dette feltet mye å by på for de som ønsker en landlig, men likevel sentral beliggenhet.

Beskrivelse av boligen

Pan er en flott tomannsbolig for skrå tomter. Her er det mulighet for inngang både oppe og nede, noe som gjør den til en praktisk og fleksibel tomannsbolig.

Pan tilbyr arealeffektive leiligheter på nær 100 kvm fordelt på 2 plan. Med sin fleksible og kompakte løsning med stor terrasse, to bad og tre soverom, er den et godt alternativ for eksempel for småbarnsfamilien. Her er det store allrommet i boligen familiens naturlige samlingssted. Denne sosiale sonen er på 40 kvm og inneholder kjøkken, spisestue og stue med direkte utgang til stor terrasse. Leilighetene har også store vinduer som slipper inn mye lys og gir et godt utsyn til naturen og omgivelsene utenfor.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Standard

Moderne standard med malte plater på vegg og tak, flislagte bad, innredning fra Linn bad på begge bad, kjøkkeninnredning fra Sigdal, samt parkett på gulv. Muligheter for tilpasning av farge- og materialvalg på endringsavtale.

Innhold

U.etg. gang, bod under trapp, 3 soverom, bad/vaskerom. Hovedplan: kjøkken/stue, utgang til balkong, gang med utgang til terreng og bad.

Oppvarming

varmekabler og ildsted.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale, antatt 1. halvår 2020

Betalingsbetingelser

Kjøper må selv fremskaffe finansiering i egen bank. 10 % av kjøpesum ved gitt byggetillatelse fra kommunen. 90 % + omkostninger ved overtagelse.

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike