Åsgreina: Praktisk 2 mannsbolig // sydvendt balkong // 3 sov // 2 bad // nært marka

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 98 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale - antas 1. halvår 2020.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Bolig Partner planlegger oppføring av en 2-mannsbolig på flott tomt i Ramstadåsen. Eiendommen er skrånende og vil bli prosjektert med en sokkelløsning der inngangen er i underetg. på nivå med parkeringen. Tomten grenser mot grøntareal/friområde og natur på 2 sider. Boligene vil få moderne standard og det er mulighet for individuelle tilpasninger på material og fargevalg dersom man kommer tidlig inn i prosessen.

Beliggenhet

Nyetablert boligområde i populære Ramstadåsen i Åsgreina. Åsgreina er under stadig utbygging og det skjer mye i dette området. Med nærheten til marka, turområder og skiløyper i umiddelbar nærhet, sykkelstier på sommeren, badevann- og fiskevann i omkringliggende naturområder, kort veg til skole med ny gangvei, ny barnehage inne på feltet og offentlig kommunikasjon i nærheten, har dette feltet mye å by på for de som ønsker en landlig, men likevel sentral beliggenhet.

Innhold

Hver enhet inneholder:
U. etg.: Inngangsparti, 3 soverom, bad/vaskerom og bod under trapp. Hovedplan: kjøkken og stue, gang med utgang til terreng og bad. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong med plass til spisemøbler.

Standard

Boligen innredes i lyse fine farger med kostemalte plater på vegg, malte himlingsplater og moderne, malt listverk. Det leveres parkett på gulv og fliser på baderom. Kjøkken leveres av Sigdal og tegnes i samarbeid med kjøkkenkunsulent om du ikke ønsker standard med laminat benkeplate og glatt hvit innredning. Forutsetter at man kommer inn i prosessen så tidlig at kjøkkenet ikke allerede er montert eller lagt i bestilling. Hvitevarer er ikke inkludert.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Følg Åsvegen til du ser feltet merket på venstre hånd. Tomten er skiltet med Bolig Partnerskilt.

Parkeringsforhold

Det etableres parkering på egen eiendom og avsettes plass til garasje.

Diverse

Bolig Partner tar forbehold om at en av enehetene i prosjketet selges før prosjektet igangsettes, samt at kommunen gir igangsettelsestillatelse.

Ramstaddammen 34, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike