EIDSVOLL VERK / Nye og moderne tomannsboliger / 4 soverom / Balkong / God beliggenhet

Solbakken 46, 2074 EIDSVOLL VERK

Pris fra

kr 4 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 5
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale.

Fremdrift

Oppstart etter kommunal godkjenning og oppnådd nødvendig forhåndssalg.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon

Prosjektbeskrivelse

To moderne tomannsboliger på en solfylt og idyllisk beliggende eiendom. Boligene blir oppført etter TEK17.

Ta gjerne kontakt for å få sendt over prosjektbeskrivelsen og prospektet for mer info.

Boligene vil bli seksjonert, hvor man eier alt innenfor boligens 4 vegger. Uteareal på tomten vil inngå i sameiets fellesareal, hvor hver seksjonseier vil eie 1:4 del.
Det tinglyses standard vedtekter for sameiet, som sameierne senere kan endre ved avstemming. Det må påregnes noen faste kostnader til sameiet. Det tas forbehold om mindre arealavvik ved detaljprosjektering.

Beliggenhet

Område innbyr fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), ETP terrengpark med utgangspunkt fra skistua byr på flotte sykkelmuligheter, samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, bl.a Trento, Vida Fitness samt Puls Letohallen og Innersvingen på Dal.

Det finnes flere spisesteder i området, blant annet på kjøpesenteret. Her finner du også bakeri og kaféer.

Skoler og barnehager
Det er en drøy kilometer til Råholt ungdomsskole, og et par kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker. Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt, og det er åpnet nytt vinmonopol inne på AMFI senteret.

Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Eidsvoll Verk stasjon ligger i gangavstand. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du i Oslo sentrum.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Oslo: Ta avkjøring på E6 mot Råholt. Kjør inn på Trondheimsvegen og følg denne i ca 2,7 km. Ta 2. avkjøring i rundkjøring inn på Tærudvegen. Etter ca 1,5km ligger boligene på venstre hånd.

Parkeringsforhold

P.plass i boligen, samt en opparbeidet parkering på fellesareal til hver enhet.

Beskrivelse

Ferdigmalte panelplater på vegg i alle tørre rom. Ferdigmalte trefiberplater i alle himlinger. Mulighet for fargevalg.
På badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.
3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Fargerike Sletvold, mulighet for tilvalg.
På badene leveres 20*20 cm fliser med mulighet for fargevalg. Fliser 30 * 60 cm mørk grå i entre.
Hvit malt trapp, med eik i trinn og hvite tette stusstrinn.

Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter. Mørk grå laminat benkeplate, type; Mørk drivved og "Hekken" stål håndtak. Se egen tegning av kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke.

På badet i 1. etg leveres hvit servantinnredning med speilskap og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder.
På WC i 2. etg. leveres minimaster servant og vegghengt toalett.

Generelle forhold

Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass.


Solbakken 46, 2074 EIDSVOLL VERK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike