Leilighet 2 / B

Feviksvingen 22, 2033 ÅSGREINA

Pris

kr 3 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 950 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 103 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Prosjektert 2 mannsbolig med svært praktisk planløsning over 2 plan med fulle etasjer i begge plan. Boligen er derfor lett å innrede og har gode rom.
Delvis åpen stue og kjøkkenløsning skalper en luftig og god 1 etg. med utgang til hage som vender direkte mot friområde/naturen. Med ildsted i stuen kan man kose seg foran peisovnen på kalde dager. 3 gode soverom i 2. etg. gjør dette til en bolig som passer for kjøpere i ulike faser av livet.
Boligen har i tillegg 2 flotte, flislagte bad, egen sportsbod, samt at det avsettes plass til garasje som eventuelt kan føres opp senere om man ønsker.

Beliggenhet

Tomten ligger flott til å "toppen" av byggetrinn 2 på feltet Ramstadåsen. Tomten grenser til friområdet og har en flott beliggenhet. Ramstadåsen i Åsgreina har blitt svært populært og bygges ut raskt. Nærhet til skole, helt ny barnehage, skistadion, marka med flotte friluftsmuligheter hele året, gjør dette til et attraktivt boligområde. Dagligvarebutikker på Holter/Eltonåsen, offentlig kommunikasjon i nærheten og mulighet for shopping på Jessheim, Kløfta og Nannestad torg med diverse servicefunksjoner.

Beskrivelse av boligen

Smarte Nova inneholder to leiligheter, over to plan. Med sitt romslige allrom i hovedetasjen og hele tre soverom i andre etasje, er dette en prisgunstig bolig som gir det god plass.

Nova har også en praktisk sportsbod rett ved inngangdøren og hele to bad. Boligen har tre soverom og en stor, åpen kjøkken- og stueløsning. Dette gjør at Nova passer meget

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Innhold

hovedplan: Sportsbod ved inngangsparti, gang, bad/vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terreng/hage. Bod under trapp. 2. etg. 3 soverom, bad og gang/medierom/evt. bod.

Adkomst

Fra Holter - følg Åsvegen til du ser skilt for Ramstadåsen. Tomten er skiltet fra Boligpartner.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn i stue, varmekabler i gulv med fliser (gang og begge bad) Mulighet for å montere egne panelovner i soverom.

Parkeringsforhold

Det vil bli etablert parkering på egen eiendom og avsettes plass til en enkelt garasje pr. enhet. + 1 biloppstillingsplass.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen

Overtakelse

Etter nærmere avtale - antatt 1. halvår 2020.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum ved gitt IG fra kommunen (byggetillatelse), resterende 90 % + omkostninger ved overtagelse.

Feviksvingen 22, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Romerike