Åsgreina // Ramstadåsen trinn 2: Prosjektert og effektiv 2 mb // 2 fulle etg.

Feviksvingen 22, 2033 ÅSGREINA

Pris fra

kr 3 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 103 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Romerike
2069 Jessheim
romerike@boligpartner.no
Tlf: 417 43 700

Ferdigstillelse

Etter nærmere avtale.

Fremdrift

Boligen planlegges oppført på tomten og igangsettes etter 1. solgt, ferdig prosjektering og IG fra kommunen. Antatt oppstart 3. kvartal 2019.

Fasiliteter

Hage, Peis/Ildsted, Kabel TV, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Prosjektert 2 mannsbolig med svært praktisk planløsning over 2 plan med fulle etasjer i begge plan. Boligen er derfor lett å innrede og har gode rom.
Delvis åpen stue og kjøkkenløsning skalper en luftig og god 1 etg. med utgang til hage som vender direkte mot friområde/naturen. Med ildsted i stuen kan man kose seg foran peisovnen på kalde dager. 3 gode soverom i 2. etg. gjør dette til en bolig som passer for kjøpere i ulike faser av livet.
Boligen har i tillegg 2 flotte, flislagte bad, egen sportsbod, samt at det avsettes plass til garasje som eventuelt kan føres opp senere om man ønsker.

Beliggenhet

Tomten ligger flott til å "toppen" av byggetrinn 2 på feltet Ramstadåsen. Tomten grenser til friområdet og har en flott beliggenhet. Ramstadåsen i Åsgreina har blitt svært populært og bygges ut raskt. Nærhet til skole, helt ny barnehage, skistadion, marka med flotte friluftsmuligheter hele året, gjør dette til et attraktivt boligområde. Dagligvarebutikker på Holter/Eltonåsen, offentlig kommunikasjon i nærheten og mulighet for shopping på Jessheim, Kløfta og Nannestad torg med diverse servicefunksjoner.

Standard

Boligen leveres med god norsk standard, moderne utførelse og en praktisk løsning.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Holter: Følg Åsvegen mot Skistadion. Området er merket med skilt til Ramstadåsen. Tomten er merket med Bolig Partner skilt.

Parkeringsforhold

Det avsettes plass til 1 garasjeplass pr. enhet, samt biloppstillingsplass på egen eiendom.

Diverse

Boligen planlegges oppført på tomten Feviksvingen 22 i Ramstadåsen, byggestrinn 2. Det er en forutsetning for bygging at 1 enhet er solgt før søknad om tillatelse sendes til kommunen.

Feviksvingen 22, 2033 ÅSGREINA

Loading map...
Les mer om nabolaget